images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбувся XX обласний конкурс юних піаністів імені українського композитора Василя Барвінського

24 та 25 лютого у Тернополі відбувся обласний конкурс юних піаністів імені нашого земляка, талановитого українського композитора, патріота – Василя Барвінського.

Оргкомітет конкурсу отримав 54 заявки на участь у ювілейному мистецькому змаганні. Це учні мистецьких шкіл з міст: Збаража, Острова, Мельниці-Подільської, Чорткова, Шумська, Кременця, Гусятина, Ланівців, Товстого, Теребовлі, а також закладів: Тернопільського ліцею №21-спеціалізованої мистецької школи Ігоря Герети, ТМШ №2 ім. М.Вербицького, ТМШ №1 ім. В.Барвінського.

Цьогоріч конкурс проводився наживо. Впродовж двох днів журі прослуховувало конкурсні програми учасників.

24 лютого змагались юні піаністи молодшої вікової категорії. Вони виконували три твори. Обов’язковою вимогою конкурсу є виконання твору Василя Барвінського для всіх вікових категорій, а також твір українського композитора.

25 лютого свою конкурсну програму демонстрували діти середньої та старшої вікових категорій.

Для всіх учасників оргкомітет підготував цікаві сувеніри, буклети, дизайнерські дипломи.

Переможці та номінанти отримали подарунки і дипломи лауреатів.

Викладачів, які підготували конкурсантів, нагородили дипломами під гучні аплодисменти їхніх вихованців.

Володарка ГРАН-ПРІ, якою стала учениця 7 класу ТМШ №1 ім. Василя Барвінського, – Христина Карашкевич (викл. Любов Крива), була нагороджена цікавою колекцією книг від видавництва «Богдан» та метрономом, який буде слугувати їй в подальших підготовках до виступів на престижних конкурсах та фестивалях.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер