images/stories/logosait_new.jpg

 

Суші з друзями: як урізноманітнити вечір у компанії, замовивши різноманітні роли?


Сумно вечеряти на самоті? Радимо запросити на посиденьки друзів та разом замовити смачні суші у Львові у перевіреному закладі “Суші Майстер”. А щоб вечір точно був вдалий, ми дамо вам кілька корисних порад.

У чому запорука гарного вечора?

У кожного є свої секрети гостинності, але є універсальні поради щодо організації приємного вечора. Ці поради полягають у наступному:

  • Запросіть кілька друзів, а якщо у вас є кохана людина, то варто провести час дозвілля саме з нею.

  • Підберіть гарне кіно або передачу, а для меломанів буде ідеальним супроводженням улюблена музика. Фільм, передача або музика стане гарним приводом поспілкуватися з гостями.

  • Гарна сервіровка столу - це може бути гарна скатертина, але краще традиційні бамбукові серветки, які асоціюються зі східними традиціями.

  • Але головна запорука ідеального вечора - це смачна їжа. Якщо ви полюбляєте суші та роли, то саме ці страви стануть підходящим наповненням столу.

Ще один момент - забезпечте достатню кількість порцій основної страви та додатків (закусок, соусів, напоїв). Вам слід заздалегідь уточнити кількість гостей та рівень їх голоду.

Але головне - це забезпечити достатнє розмаїття страв. Якщо ви обрали в якості частування суші та роли, то виконати цю умову буде дуже просто. Для цього вам треба лише обрати підходящий суші-сет в “Суші Майстер”. У таких наборах є певна кількість різних варіацій суші та ролів, а самі сети різного об'єму - від невеликих, розрахованих на вечерю для пари, до величезних для багатолюдної вечірки.

З “Суші Майстер” вигідно та смачно

Перевірений ресторан “Суші Майстер”, який спеціалізується на приготуванні страв японської та паназіатської кухні, може запропонувати вам різноманітне меню та вигідні умови замовлення. Тут працюють справжні майстри кулінарного мистецтва, які правильно готують традиційні японські страви, у чому ви можете впевнитись на власному досвіді.

Меню закладу дуже багате на традиційні та оригінальні сорти суші. Додатково можна замовити інші страви та доречні додатки до японських страв. Є в меню й різні суші-сети невеликого, середнього та великого розміру, тому ви дуже просто зможете підібрати підходящий варіант.

Ознайомитись з асортиментом страв можна на сайті, де одразу можна залишити замовлення. Пошук підходящих страв не буде складним, оскільки меню розділене на категорії, де зібраний конкретний вид страв. До речі, ознайомитись з меню та іншою корисною інформацією щодо послуг закладу можна ще й в додатку, який буде корисний для постійних клієнтів.

Ваше замовлення буде доставлене швидко - це факт! Ми настільки впевнені, тому що знаємо, що в закладі працюють відповідальні кур'єри, які гарно знають місто. В середньому час очікування не перевищує 45 хвилин.

Варто зазначити, що послуги доставки платні і їх ціна становить 30 гривень. Однак у разі замовлення на суму вище 400 гривень, то послуга доставки суші буде безкоштовною.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер