images/stories/logosait_new.jpg

 

Без машини та грошей залишився 53-річний чоловік

Під час купівлі автомобіля існує значний ризик натрапити на аферистів. Як правило, найчастіше людей приваблює оголошення, де ціна значно нижча ніж ринкова. Проте такий факт передусім має насторожити. Якщо продавець ще до огляду транспортного засобу просить завдаток, аргументуючи тим, що чимало ще є охочих придбати дану автівку – це має викликати підозру.

Житель Волинської області перерахував понад 66 тисяч гривень невідомим за транспортний засіб, якого так і не одержав. Як з’ясували працівники поліції, чоловіка зацікавила вигідна пропозиція, яку він знайшов у одній із соціальних мереж. Потерпілий зв’язався із продавцем і домовився про покупку машини. Однак після переказу грошей, аферист перестав виходити на зв’язок.

Слідчі здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці нагадують: ні в якому разі не надсилайте кошти заздалегідь. Шукайте відгук клієнтів про продавця, можливо хтось вже попереджає про шахрайську пастку.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер