images/stories/logosait_new.jpg

 

Заборонили в’їзд у лісові масиви Національного природного парку «Дністровський каньйон»

Заборонили в’їзд у лісові масиви Національного природного парку «Дністровський каньйон»
У період високої пожежної небезпеки (при встановлені IV і вище класу небезпеки) заборонено в’їзд у лісові масиви Національного природного парку «Дністровський каньйон» транспортних засобів крім тих, які використовуються для лісогосподарської діяльності та охорони лісів.

Про це йдеться у розпорядженні Тернопільської ОВА від 27.02.2024 року №19-01.02-01 «Про тимчасові заборони відвідування лісів населенням та в’їзд до них механічних транспортних засобів та інших механізмів у період високої пожежної небезпеки протягом 2024 року».

"З метою запобігання протягом 2024 року виникнення пожеж у лісових масивах адміністрація Парку повідомляє - у період високої пожежної небезпеки (при встановлені IV і вище класу небезпеки) заборонено в’їзд у лісові масиви Національного природного парку «Дністровський каньйон» транспортних засобів крім тих, які використовуються для лісогосподарської діяльності та охорони лісів. За невиконання даного розпорядження порушників буде притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства", - йдеться у документі.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер