images/stories/logosait_new.jpg

 

Світоліна виділила трьох українських спортсменів і назвала кумира дитинства

Світоліна виділила трьох українських спортсменів і назвала кумира дитинстваGetty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Перша ракетка України Еліна Світоліна дала інтерв'ю каналу Action Sports Jax.

Українка відзначила характер спортсменів країни та назвала кумира дитинства:

«Я думаю, що це наш дух, який ми маємо. У мене було кілька розмов із Володимиром Кличком.

Вся річ у тому, щоб завжди викладатися на повну силу. Здаватися – це не варіант. Коли я була юною, то Володимир мене дуже надихав. Я завжди намагаюся знаходити це натхнення в наших людях.

У нас багато зараз топових спортсменів. Це і Усик, і Зінченко, і Мудрик, і дуже багато сильних спортсменів, які теж борються за нашу країну, які привертають до неї увагу, тому що щодня відбувається багато подій по всьому світу і це нелегко робити.

Але для нас, тому що ми з України, ми це тримаємо близько до серця. Я відчуваю, що в нас є цей незламний дух, так само як і в українців, які зараз удома переживають дуже складні моменти щодня.

Я відчуваю, що це нас справді об'єднує, і об'єднує заради однієї мрії, що одного дня ми повернемося в Україну і там будемо в безпеці, привеземо назад наших дітей в Україну і вони зможуть насолоджуватися своїм часом там. Тому ми всі тримаємося разом заради перемоги», – cказала Світоліна.

12–13 квітня Еліна зіграє за збірну України проти Румунії у кваліфікації фіналу Кубка Біллі Джин Кінг.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер