images/stories/logosait_new.jpg

 

З 18 до 22 години на Тернопільщині від сьогодні 18 квітня відключатимуть світло підприємствам

З 18 до 22 години на Тернопільщині від сьогодні 18 квітня відключатимуть світло підприємствам
Таке повідомлення щойно 18 квітня о 13.35 з'явилося на сторінці "Тернопільобленерго".

"За вказівкою диспетчера НЕК "Укренерго" в Тернопільській області сьогодні, 18 квітня, з 18:00 до 22:00 год вводяться в дію графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) для підприємств. Дане рішення обумовлено дефіцитом потужності в Об’єднаній енергосистемі України внаслідок пошкоджень енергооб’єктів, спричинених обстрілами країни-агресора, а також на тлі зниження температури повітря у більшості регіонів. Дані графіки вводяться для окремої групи юридичних споживачів, які задіяні у регулюванні навантаження та споживання електричної енергії. Енергетики просять зберігати спокій, дані графіки не стосуються вимкнення електроенергії побутовим споживачам. Проте, зважаючи на складну ситуацію в енергосистемі країни, закликаємо споживачів використовувати електроенергію ощадливо",відзначили енергетики.

На теплових електростанціях продовжуються аварійно-відновлювальні роботи після масованої ракетної атаки 11 квітня. Роботі сонячних електростанцій перешкоджає щільна хмарність в усіх регіонах. На атомних електростанціях триває планова ремонтна кампанія.

Імпорт:

Протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови. Загальним обсягом 9 600 МВт*год, з максимальною потужністю в окремі години до 1 428 МВт.

Експорт:

Не заплановано

На сьогодні, через негоду знеструмлено 5 населених пунктів в Київський та Сумській областях.

З інших причин на ранок знеструмлено 402 населені пункти.

Через бойові дії: є знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Сумській, Харківській областях.

Через технологічні порушення:

є знеструмлення у Кіровоградській, Сумській, Чернігівській областях.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер