images/stories/logosait_new.jpg

 

Прем’єрний показ фільму про воїнів ССО «Вовк. Страху немає» зібрав у Тернополі повний зал глядачів

Прем’єрний показ фільму про воїнів ССО «Вовк. Страху немає» зібрав у Тернополі повний зал глядачів (фото, відео)
У Тернополі вчора, 18 квітня, відбувся прем’єрний показ фільму «Вовк. Страху немає».

Стрічка зібрала повний зал глядачів у тернопільському кінотеатрі «Злата». На прем’єру до Тернополя завітали автори та режисерки фільму – Анна Мартиненко і Тетяна Кулаковська.

«Вовк. Страху немає» – документальне військове кіно, яке розповідає про воїнів Сил спеціальних операцій ЗСУ, яких також називають «вовкулаками» або «воїнами ночі».

Робота над фільмом тривала 3 роки. У головних ролях – командири та воїни бойових підрозділів ССО ЗСУ. На жаль, частина з них загинули після початку повномасштабного вторгнення. Голоси та обличчя героїв фільму замасковані, втім вони детально розповідають про особливості своєї роботи.

– Цей фільм – вдячність за невтомну 10-річну оборону рідної землі нашими ЗСУ, вшанування воїнів, які віддали свої життя за Україну. Для ветеранів АТО і ООС, для кожного воїна, який зараз на фронті, для родин воїнів і загиблих Героїв, для всіх родів військ ЗСУ. Наш фільм – це громадянська вдячність і шана, красива мова про найголовніших людей країни – Воїнів,  наголосила  Анна Мартиненко.

Серед тих, хто вперше переглянув фільм у Тернополі, були й військові. Полковник ЗСУ Іван Бугай каже, цю стрічку має побачити кожен.

– Люди, яких ми побачили у кадрі, одні з найсильніших. Коли хтось тільки думав про те, що буде війна, вони вже їхали боронити країну. Вражає їхній професіоналізм та безстрашність. Цей фільм має побачити кожен,  наголосив Іван Бугай.

Вчителька Тернопільського академічного ліцею «Українська гімназія» м. І.Франка Олександра Грабовська прийшла на прем’єру зі своїми учнями.

– Творці фільму нагадали нам, що війна триває 10 років, а не 2. На жаль, цвіт нації гине, але ця стрічка також зміцнила нашу віру в те, що Україна була, є і буде! Сьогодні звучали також слова Олени Теліги, Сосюри, які пробирають до кісток. Немає розпачу та зневіри після перегляду фільму, бо ми побачили, які сильні воїни нас оберігають. Все буде Україна! – підкреслила Олександра Грабовська.

У Тернополі показ фільму відбуватиметься щодня упродовж тижня. Час – 14:30.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер