images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині шукають фахівців різних спеціалізацій: зарплата сягає 45 тисяч

На Тернопільщині шукають фахівців різних спеціалізацій: зарплата сягає 45 тисяч
На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше як 1,4 тис. вакансій від роботодавців регіону.

З них, кожна п’ята – із заробітною платою вищою від середньої по області.

Як повідомили у центрі зайнятості, зараз найбільша потреба у працівниках є на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сферах охорони здоров'я і надання соціальної допомоги, транспорту та освіти.

У топі професій за розміром зарплати – слюсар-електрик з ремонту електроустаткування та головний бухгалтер. Їм пропонують від 40-45 тис. грн.

35 тис. отримуватиме водій автотранспортних засобів, 30-32,4 тис. грн – інженер-конструктор, торговий представник, шеф-кухар, кухар, начальник виробничої лабораторії, заступник директора, 26-28 тис. грн – оператор лінії у виробництві харчової продукції, монтажник устаткування зв’язку, дробильник та менеджер із зовнішньоекономічної діяльності.

Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації, наголошують в установі. За детальнішою інформацією щодо вакансій необхідно звернутись у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, або за тел. "гарячої лінії" 063 5765756.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер