images/stories/logosait_new.jpg

 

рідній Колиндянській громаді

Тіло 37-річного Героя - прикордонника Володимира Огородника зустрінуть у рідній  Колиндянській громаді
На фронті обірвалося життя 37-річного воїна з Колиндянської громади.

Найвищу ціну за волю України заплатив ще один Герой, житель села Пробіжна Володимир Миколайович Огородник, 20.07.1986 р.н.

Тіло Героя зустрінуть сьогодні, 26 квітня, о 13:00 годині в Катедральному соборі верховних Апостолів Петра і Павла у Чорткові. Після цього траурний кортеж відправиться до рідної домівки воїна у селі Пробіжна.

Жителів сіл Колиндяни та Пробіжна просять вийти на центральні вулиці о 13:20 годині, щоб віддати шану і гідно зустріти тіло воїна.

Інспектор прикордонної служби 2 категорії – механік – водій третього відділення інспекторів прикордонної служби другої прикордонної застави третього відділу прикордонної служби четвертої прикордонної комендатури швидкого реагування 1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України солдат Володимир Огородник загинув 19 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Бударки Чугуївського району Харківської області.

«Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок Володимир Огородник загинув у бою за Україну, її свободу та незалежність. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душах його близьких. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях», - зазначили у громаді.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер