images/stories/logosait_new.jpg

 

«Акріс Захід» вітає мешканців Монастириського району з Великоднем!

 «Акріс Захід» вітає мешканців Монастириського району з Великоднем!
За традицією «Акріс Захід», яка входить в групу компаній AST, дарує своїм партнерам-пайовикам продуктові набори до великодніх свят.

«Багатий кошик» - саме так називають набір з 10 корисних і смачних продуктів харчування, який цьогоріч передали до рук власників земельних ділянок, орендованих «Акріс Захід» на Тернопільщині та Івано-Франківщині.

«Ми в «Акріс Захід» завжди ретельно підходимо до соціального напрямку діяльності в регіонах роботи компанії. Крім щорічних соціальних проектів, що реалізуються в громадах, намагаємось підтримати наших безпосередніх партнерів – пайовиків, що довірили нам в обробіток свою землю. За традицією, намагаємось порадувати їх в передсвяткові дні. Цьогоріч наша команда вирішила закупити набір з 6 найнеобхідніших круп, а також олії, зеленого горошку та кукурудзи, який ми видаємо всім пайовикам, котрі переуклали угоди оренди з «Акріс Захід» та  цінують доброчесне партнерство з компанією. Продуктовий набір повністю відповідає потребам родин саме напередодні великодніх свят. Це дозволяє значно зекономити та гроші на закупівлю потрібних родині продуктів», - наголошує Олег Сомюк, керівник відділу землевпорядкування «Акріс Захід».

photo 2024 04 25 17 44 53

Олег Сомюк, керівник відділу землевпорядкування "Акріс Захід" групи компаній AST

До кінця квітня команда «Акріс Захід»  адресно доставила усім пайовикам-партнерам у межах Монастириського району та колишніх Галицького, Тлумацького та Тисменицького районів Івано-Франківської області та, що на Тернопільщині, 5000 продуктових наборів на загальну суму 1,5 млн. грн.

Такі презенти призначені тим пайовикам, що переуклали угоди оренди і залишаються партнерами компанії «Акріс Захід» на наступні 7 років.

«Ми з повагою ставимося до кожного нашого партнера і, відповідно, розраховуємо на те, що наші партнери будуть з повагою ставитися до нас. Адже цей бізнес будується на взаємності в усьому. Цього року ми переуклали понад 95% угод оренди землі з пайовиками на взаємовигідних умовах, в тому числі коштом «Акріс Захід» оформили близько 1000 спадкових паїв. За цю довіру ми щиро дякуємо і всіляко її заохочуємо завдяки соціальним проектам та нашою участю в усіх ініціативах громад Івано-Франківщини. Зокрема, торік ми під тримали наших військових і спрямували на допомогу ЗСУ  понад 1,5 млн  грн», - розповідає Олег Сомюк.

В переддень Світлого Христового Воскресіння «Акріс Захід» бажає всім здоров’я, добробуту і віри в перемогу сил світла над темрявою!

Нагадаємо, що група компаній «AST» – сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року. Компанія є одним з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить в топ-10 провідних агрохолдингів за обсягами виробництва кукурудзи.  AST оперує як товаровиробник на земельному банку обсягом 150 тисяч гектарів у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській. В управлінні компанії 6 розвинутих елеваторних комплексів.

photo 2024 04 25 16 49 17 копия

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер