images/stories/logosait_new.jpg

 

У поїздах УЗ з’являться гарячі обіди, розроблені Клопотенком: в компанії назвали меню та ціни

"Укрзалізниця" на обраних поїздах запускає послугу повноцінних обідів у тестовому режимі.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі "Укрзалізниці". Із цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах", – розповіли в компанії.

Зокрема, нова послуга з’явиться на таких рейсах:

  • №351/352 Київ – Кишинів;
  • №95/96 Київ – Рахів;
  • №29/30 Київ – Ужгород;
  • №4/3 Запоріжжя – Ужгород.

В повідомленні йдеться, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. При цьому страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, що дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Так, у провідників можна буде замовити: карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курку з подільською картоплею та овочами, а також кримськотатарський плов з яловичиною.

Вартість страв коливатиметься від 170 до 190 гривень.

Нагадаємо:

"Укрзалізниця" запускає шість додаткових рейсів на Різдво та Новорічні свята

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер