images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


В Тернополі стартує Відкритий осінній чемпіонат України та Всеукраїнські велосипедні перегони

Четвер, 08 вересня 2016, 10:47

Відкритий осінній чемпіонат України та Всеукраїнські велосипедні перегони пам’яті майстра спорту В.Філіпенка

8 вересня в Тернополі стартує Відкритий осінній чемпіонат України та Всеукраїнські велосипедні перегони пам’яті майстра спорту В.Філіпенка. Змагання стали вже традиційними і відбудуться уже в 22-ге.

Як повідомив голова організаційного комітету Олександр Бірюков очікується близько 150 учасників з усіх куточків України. Учасників чекаю цікаві призи та сувеніри. Організатори прикладуть максимум зусиль, для проведення змагань на високому організаційному рівні.

Графік проведення:

08 вересня 16.00 – індивідуальна гонка на час, Чернівецьке шосе

09 вересня 10.00 – індивідуальні групові гонки, Чернівецьке шосе

10 вересня 10.00 – командні гонка, Чернівецьке шосе

11 вересня 12.00 – гонка критеріум, готель Тернопіль.

 

У Тернополі любителів крутити колеса запрошують на дитячу велогонку

Четвер, 08 вересня 2016, 07:09

Увага усім шанувальникам велоспорту! 11 вересня об 11.00 год. на алеї поблизу Тернопільського замку відбудуться велосипедні перегони «Круті віражі».

Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30 год.

Участь у змаганнях можуть брати діти від 3-х до10 років. До участі допускаються діти з дозволу дорослих. З собою необхідно мати: справний велосипед, шолом та захисне спорядження.

Учасників та переможців змагань нагородять подарунками від партнера заходу ТМ «Ласунка» та Тернопільського обласного осередку Федерації велосипедного спорту України.

Організатор: КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» спільно з Тернопільським обласним осередком Федерації велосипедного спорту України.

Кращих підприємців Тернополя – відзначили

Середа, 07 вересня 2016, 08:40

До Дня підприємця, начальник Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Петро Якимчук, спільно із Тернопільською міською радою та Тернопільською райдержадміністрацією, привітав кращих платників податків із професійним святом.

Під час нагородження, керівник інспекції зазначив, що підприємці є одними із основних наповнювачів бюджетів, саме тому, завдяки їх активній свідомості, розвивається економіка міста та району, створюються нові робочі місця.

Петро Миколайович подякував усім, хто заснував власну справу й побажав їм укладення вдалих угод та нових комерційних проектів.

 

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

Заробітна платня поліцейських перевершила оплату праці очільника області

Середа, 07 вересня 2016, 06:37

Більше року тому офіційно в Україні почала працювати Національна поліція. Однією із головних особливостей стала заробітна плата полісменів, яка сягала значно вище, ніж була у міліції.

Нещодавно підполковник та очільник Національної поліції Хатія Деканоідзе повідомила, що оплату поліцейським буде збільшено ще у кілька разів. Тому нова заробітна плата становитиме 10 тисяч гривень.

Цей факт обурив багатьох українців, оскільки про такі зарплати можна лише мріяти. Зокрема, очільники областей, які відповідають за розвиток цієї місцевості перед Президентом, отримуватимуть значно менше. Так, голова Тернопільщини згідно офіційних документів, які були оприлюдненні на сайті обласної державної адміністрації, у 2015 році отримав 106 тисяч 983 гривні. Це означає, що заробітна платня становить близько 9 тисяч гривень за місяць роботи.

Хатія Деканоідзе впевнена, що це ще недостатня оплата праці поліцейським. Відтепер починає діяти навчальна програма, яка дає змогу вивчити нові підходи до виконання роботи такого типу. Знижувати заробітну платню неможливо - її потрібно лише збільшувати. Оскільки тоді у поліцейських не буде потреби брати хабарі і тим самим, розвивати в країні корупцію. Саме тому відтепер з 4 тисяч гривень зарплата збільшиться до 10 тисяч гривень у поліцейських, які оберігають наш спокій.

Також, очільник Національної поліції додала, що для стабільного розвитку та ефективної праці правоохоронців з державного бюджету необхідно виділити 27 мільярдів гривень на 2017 рік.

Про реальне трудове життя розповіли старшокласникам Тернополя

Вівторок, 06 вересня 2016, 09:08

Із початком навчального року продовжилась співпраця між Тернопільським міськрайонним центром зайнятості та загальноосвітніми навчальними закладами м.Тернополя та Тернопільського району.

Так, у ЗОШ № 18 м. Тернополя заступник директора МРЦЗ Ігор Кондира та провідний фахівець з профорієнтації МРЦЗ Оксана Гороховська провели для 11-класників урок реального трудового життя.

профорієнтац урок

Працівники центру зайнятості розповіли старшокласникам про ринок праці, попит та пропозицію професій, основні вимоги сучасних роботодавців до працівників, детально зупинились на тому, як обрати фах за оптимальною формулою «хочу-можу-треба», наголосили на помилках, які часто допускають випускники під час професійного визначення.

«Кожного дня з'являється безліч нових професій, які вимагають знань суміжних наук, а саме: біоінженер, молекулярний дієтолог, сіті-фермер, будівельник «розумних доріг» та багато інших, - зазначила Оксана Гороховська. - Тому потрібно завжди цікавитись розвитком різних технологій, пізнавати світ, розвиватись, займатись самоосвітою, адже саме висококваліфіковані спеціалісти завжди будуть цінуватися роботодавцями».

Цікавою для старшокласників була дискусія про те, як досягти професійного успіху, про різні фактори впливу на вибір фаху, як знайти роботу молодій людині, де здобути професію тощо.

На завершення уроку працівники МРЦЗ запросили учнів у консультаційний центрі для школярів, що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості за адресою: м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1-б, пройти поглиблене психодіагностичне тестування на визначення професійних нахилів.

 

Сторінка 1113 з 1437

«ПочатокПопередня1111111211131114111511161117111811191120НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер