images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернопільські команди запрошують до участі у Кубку Науменка з міні-футболу

Неділя, 21 лютого 2016, 09:48

6-8 березня у Тернополі пройде традиційний турнір з міні-футболу пам'яті Юрія Науменка.

 

Сьогодні – “Весільний раут”

Неділя, 21 лютого 2016, 09:43

Сьогодні, 21 лютого, у Podolyany Hall портал Пара молода проведе грандіозну вечірку-виставку Весільний раут! На заході виступить зірковий гість – команда VIP Тернопіль. А також буде розіграний сертифікат на  5000 гривень на покупку весільної сукні… Деталі програми – далі.

raut

Отже, чим порадує наречених цьогорічний Весільний раут?

Насамперед – красою! Головний декоратор заходу, студія декору Лани Карпович, готує вражаючий, концептуальний дизайн події. Інші учасники облаштовують цікаві фотозони, продумують власні стильні образи… Саме тому організатори радять відвідувачам дотриматися дрес-коду Cocktail і стати невід’ємною частинкою цього свята для всіх!

По-друге, Пара молода обіцяє вразити насиченою і потужною шоу-програмою. Її хедлайнер, звісно, зіркові гості – команда VIP Тернопіль. А ще на заході буде марафон ведучих, п’ять модних показів (весільного, вечірнього вбрання, а також нарядних суконь для flowergirls), майстер-класи з танців, спіч-виступ декоратора Лани Карпович «Готуємось до весілля», виступ музбендів Orchestra Vito і Cover Jam, світлове шоу, DJ-сет, фаєр-шоу.

А ще будуть майстер-класи з візажу, інтерактивні презентації, фуршет, піраміда з шампанським і неймовірний вибір весільних товарів та послуг! Познайомити наречених зі своїми пропозиціями у Тернопіль приїдуть весільні компанії і спеціалісти зі Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, Києва. Серед учасників Весільного рауту 2016 будуть весільні салони, дизайнери одягу, салони краси і перукарі-стилісти, декоратори та весільні організатори, фотографи і відеостудії, кейтерингові компанії і ресторації, ведучі та музбенди, артисти шоу-програм…

Втім, найбільше незабутніх вражень та емоцій азарту нареченим принесе розіграш корисних для весілля подарунків. Адже за номерами запрошень на раут розіграють дуже багато (понад 100!) призів від учасників заходу. Зокрема, головний подарунок – 5000 гривень на покупку весільної сукні у мережі весільних салонів «Крістел-Марібель».  Повний перелік призів можна переглянути на офіційній сторінці Весільного рауту (http://www.paramoloda.ua/vesilnyy-raut-2016) .

Поспішайте потрапити на яскраву-вечірку виставку «Весільний раут 2016»!

Вартість запрошення на дві персони – 50 грн.

Вхід без запрошення (без участі у розіграші) – 15 грн./особа

Точки продажу запрошень:

  • Клуб краси Beauty Club: вул. Руська, 50а
  • Студія краси N-studio: вул. Старий ринок, 5
  • Весільний бутік Крістел: вул. Руська, 10
  • Салон краси Марафет: вул. Брюкнера, 2/36
  • Студія краси Make Art: вул. Крушельницької, 39
  • Весільний салон El Lirio: вул. Крушельницької, 35/66
  • Фотостудія АртЛюкс: вул. Замкова, 3 (навпроти пологового)
  • Весільний салон-ательє Марія VIP: бульв. С. Петлюри, 2, 2-ий пов., над магазином «Сільпо»
  • Салон краси та моди “Іріс”: вул. Злуки, 4а (зупинка “Берізка” навпроти Універсаму, пройти в двір новобудови)
  • Кафе Fresh Time: ТРЦ Подоляни, хол
  • Ресторан Галич: вул. Лесі Українки, 18

    like.te.ua 

Відкрито Тернопільське управління СДПІ з обслуговування великих платників податків

Субота, 20 лютого 2016, 10:48

Сьогодні, 18 лютого в Тернополі відкрито модернізований Офіс з обслуговування великих платників податків Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Відтепер супровід та обслуговування 25 підприємств, які відповідають критеріям великого платника податків, буде здійснюватися в Тернопільському управлінні Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників податків у м. Львові Міжрегіонального головного управління ДФС.

На правах господаря, розпочав захід начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат. Він, зокрема, привітав усіх присутніх із такою неординарною подією – створенням офісу з обслуговування великих платників податків саме у Тернополі. «Переконаний, що наші фахівці будуть надавати якісні послуги великим платникам податків, а бюджет області відповідно поповниться вагомими коштами. Адже тільки минулого року великі платники Тернопільської області забезпечили надходження до бюджету майже мільярда гривень, що становить 49% від загальних надходжень по області», - сказав керівник відомства.

DSC_0074

«Податкове законодавство передбачає, що у 2016 році всі великі платники податків мають обліковуватися в Офісі великих платників податків. Їх значення у податковій реформі дуже важливе, адже 55% надходжень в Україні забезпечує великий бізнес. Саме тому для нього повинні бути створені максимально комфортні умови для ведення своєї діяльності. Враховуючи побажання громад в Україні, буде відкрито 5 Офісів з обслуговування великих платників податків. Сьогодні ми відкриваємо третій такий Офіс і сподіваємось, що це сприятиме поліпшенню роботи сервісної складової Державної фіскальної служби і забезпечить її наближення до європейського рівня», - зазначив під час виступу заступник начальника Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників Олександр Лепетюк.

Учасниками урочистого відкриття Офісу великих платників були керівники підприємств, які належать до категорії великих платників Тернопільщини. Вітаючи їх, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна висловив побажання, щоб із створенням Офісу і забезпеченням комфортних умов для ведення бізнесу, кількість великих платників податків на Тернопільщині збільшилася в рази.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Тисячам відвідувачів надано послуги

Субота, 20 лютого 2016, 10:47

За перший місяць поточного року Центр обслуговування платників Тернопільської ОДПІ відвідали більш як 29 тисяч громадян. Як зазначив заступник начальника Євген Воробець, фахівцями інспекції видано 830 карток платника податків, зареєстровано 212 книг обліку розрахункових операцій та 210 книг обліку доходів та витрат.

Надано 83 витяги з реєстрів платників єдиного податку, 55 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, зареєстровано 41 платника єдиного податку. Решта відвідувачів консультувались, отримували практичну допомогу у заповненні декларацій про майновий стан і доходи, подавали податкову звітність.

Заступник начальника також нагадав, що уже другий місяць триває кампанія декларування доходів, отриманих у 2015 році, та закликав громадян активно виконувати свій обов’язок.

Відділ організації роботи ТОДПІ

Говорили про впровадження нових стандартів в організації обслуговування клієнтів служби зайнятості

П'ятниця, 19 лютого 2016, 11:11

У Будинку праці, що в Тернополі, відбувся обмін досвідом щодо впровадження нових стандартів в організації обслуговування клієнтів служби зай-нятості. До Тернополя завітали начальник відділу організації профорієнтації Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Марина Міропольсь-ка, провідний фахівець відділу організації надання соціальних послуг ДСЗ (Центрального апарату) Людмила Соболєва, представники Івано-Франківського, Львівського, Хмельницького та Чернівецького обласних цен-трів зайнятості.


Участь у заході взяли також директори Івано-Франківського, Львівського ОЦЗ Григорій Горбаль та Василь Барилюк, виконуючий обов’язки директо-ра Чернівецького обласного центру зайнятості Роман Криган.


«Сьогодні реформуванням охоплено чимало сфер діяльності, державні бюрократичні установи перетворюються в адресні сервісні служби, - сказав директор Тернопільського ОЦЗ Петро Химейчук. - Зокрема, передбачається перетворення служби зайнятості у Національну агенцію зайнятості. І перші кроки у цьому напрямку вже робляться. У нас визначені пілотні центри зай-нятості Тернопілля – це Тернопільський міськрайонний, Кременецький та Лановецький районні ЦЗ, де розпочата дослідна апробація регламенту робо-ти щодо задоволення потреб клієнтів. Розроблені програми апробації, акти-вні організаційні заходи. Проведено перехресне стажування для вивчення суміжних функцій спеціалістів. Усе це дозволить значно поліпшити нашу дія-льність, стимулюватиме безробітних до активного пошуку місць праці й ви-корінюватиме у них споживацькі настрої, які базуються лише на отриманні допомоги по безробіттю. І найважливіше – новації посприяють зміцненню співпраці з роботодавцями».


Про те, що саме від роботодавців залежить, як служба зайнятості забезпечуватиме ефективне працевлаштування безробітних, говорила начальник відділу організації профорієнтації Державної служби зайнятості (Централь-ного апарату) Марина Міропольська.
Учасники заходу переглянули на екрані в конференц-залі Будинку праці дві презентації щодо заповнення картки вакансій та професійного відбору кадрів на замовлення роботодавців, які провели заступник директора Терно-пільського ОЦЗ Олександра Островська та начальник відділу організації профорієнтації цього ж центру зайнятості Тетяна Білінська.


З цікавістю гості Тернополя ознайомилися з роботою фахівців Терно-пільського міськрайонного центру зайнятості, поспілкувалися з ними, обго-ворили позитиви нових стандартів в організації обслуговування клієнтів служби зайнятості та визначили проблемні місця, намітили оптимальні шля-хи вирішення проблемних питань. Водночас усі зійшлися на думці, що слу-жба зайнятості – це сервісна установа, яка має забезпечувати новий клієнто-центрований підхід до обслуговування відвідувачів при наданні соціальних послуг, що пришвидшить працевлаштування шукачів роботи, забезпечить оперативне укомплектування вільних робочих місць і вакантних посад.

 

Сторінка 1172 з 1408

«ПочатокПопередня1171117211731174117511761177117811791180НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер