images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


На Театральному майдані відбудеться флешмоб «Вони тримають небо»

П'ятниця, 19 лютого 2016, 10:28

19 лютого 2016 року  о 18.00 год. на Театральному майдані відбудеться флеш-моб, присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні «Вони тримають небо».

 


Інформація управління освіти і науки Тернопільської міської ради

 

Молодіжна міська рада оголошує конкурс на кращий дизайн логотипу

П'ятниця, 19 лютого 2016, 07:42

Дизайн не обмежується використанням символіки міста та державною колірною гамою. Логотип повинен включати назву «Молодіжна міська рада» або абревіатуру «ММР» та має бути виконаний українською мовою.

Про це повідомляють у виконкомі Тернопільської ММР. Молодіжна міська рада є консультативно-дорадчим органом Тернопільської міської ради.

На конкурс приймається до 3 робіт від 1 автора.

Надсилайте свої пропозиції на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 04 березня з позначкою : «Логотип ММР». Версії ескізів надсилайте у форматі jpg та png.

Переможець конкурсу буде відзначений офіційною подякою від міського голови.

Також логотип ММР розміщуватимуть на всіх засобах презентаційно-іміджевого характеру, в тому числі у ЗМІ, на сайтах, інформаційних банерах, сіті-лайтах, біг-бордах, буклетах, листівках, прапорцях, відеороликах.

До 20 березня на соціальних сторінках ММР відбудеться голосування, за результатами якого обиратимуть переможця.

Підстава для неутримання податку

П'ятниця, 19 лютого 2016, 07:38

В Тернопільській ОДПІ інформували, що єдиним документом, що підтверджує державну реєстрацію фізичної особи як суб'єкта підприємницької діяльності, є витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР).

Як зазначив заступник начальника Володимир Гузенков, якщо фізособа-підприємець надасть копію витягу з ЄДР, то суб'єкт господарювання не утримуватиме податок на доходи фізичних осіб при виплаті доходів.

Підтвердженням перебування фізичної особи-підприємця на спрощеній системі оподаткування є витяг з реєстру платників єдиного податку, який містить, зокрема:

* відомості про ПІБ фізичної особи-підприємця;

* види його господарської діяльності;

* дату державної реєстрації;

* дату та номер запису про проведення державної реєстрації фізичної особи-підприємця.

Також, Володимир Гузенков повідомив, що будь-яких інших спеціальних документів, які б підтверджували систему оподаткування, чинним податковим законодавством не передбачено.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

Тернополян запрошують на виставку “Освіта в Канаді 2016”

П'ятниця, 19 лютого 2016, 00:00

Посольство Канади в Україні запрошує всіх бажаючих відвідати третю виставку “Освіта в Канаді 2016”. У рамках заходу, з 20 по 21 лютого, тернополяни матимуть змогу дізнатись про умови отримання дозволу на навчання, вимоги до оформлення документів для подачі у візовий відділ, можливості працевлаштування для студентів, а також поспілкуватися з канадцями та послухати розповіді українських студентів, які вже побували у Канаді.Виставки відбудуться у Львові та Києві. Вхід безкоштовний.

освіта в канаді 2016

Кращі навчальні заклади Канади відвідають Львів та Київ, щоб запропонувати українцям будь-якого віку здобути високоякісну міжнародну освіту, знання англійської мови найвищого рівня та отримати незабутні враження від проживання в мультикультурному та привітному середовищі однієї із найбільш розвинених країн світу. Впродовж заходу зареєстровані відвідувачі матимуть ексклюзивну нагоду прослухати семінар від представника Візового відділу Посольства.

Виставка «Освіта в Канаді 2016» - подія, яка подарує відвідувачам враження та відчуття подорожі до Канади у межах України. Це можливість дізнатися не тільки все про освіту, а й про особливості життя в Канаді: поспілкуватися з канадцями та знавцями канадської культури, ознайомитись із цікавими та необхідними факти для комфортного проживання в країні, послухати розповіді українських студентів, які вже побували у Канаді, скуштувати традиційну кухню, зокрема всесвітньо відомий кленовий сироп із самого Квебеку, отримати найбільш актуальну інформацію про тарифи на авіаквитки від спонсора виставки - авіакомпаній Air France - KLM. Окрім цього, на відвідувачів чекають ексклюзивні акційні пропозиції від навчальних закладів Канади, сертифікати на складання тесту TOEFL та розіграш призів від партнерів виставки.

Відвідування виставки та Візового семінару – тільки за умови попередньої реєстрації. Вхід безкоштовний.

Дізнатись розклад роботи виставки, перелік канадських навчальних закладів та зареєструватись на відвідування виставки та візового семінару можна на офіційному сайті виставки www.fair.educanada.com.ua.

Реєстрація представників засобів масової інформації необхідна не пізніше, ніж до 15.00 12.02.2016 за тел.: (067) 217 04 15.

Виставка відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Львівської міської ради.

Щасливі родини

Четвер, 18 лютого 2016, 10:57

Незвичайне сімейне свято відбулося 16 лютого в Тернопільській спеціалізованій загальноосвітній школі повного дня  з поглибленим вивченням іноземних мов, свято найдружніших родин: батьків, які люблять своїх дітей і не бояться разом з ними взяти участь у спортивних змаганнях,  та дітей, які вірять у своїх батьків; свято здоров’я та сімейної взаємо підтримки.

Активність та кількість сімей вразила організаторів заходу: дванадцять найспортивніших сімей продемонстрували свою готовність  до фізичних випробувань, взявши участь у спортивних естафетах. «Мама,  тато,  я — спортивна сім’я» - захід, в якому ще жодного разу не брало участі так багато представників однієї школи, доводить, що постійна співпраця  педколективу з батьками своїх учнів може дати такі вражаючі результати.  Особлива подяка директору школи,  Поліщук Катерині Михайлівні, за активне сприяння у проведенні спортивного свята.

12744644_1516387228662441_7735528390243733160_n

Доброзичлива  атмосфера учасників одне до одного,  шалена підтримка вболівальників  панували в  спортивній  залі школи.  За результатами спортивних естафет та вікторини, переможцями змагань стали:

І місце - сім’я Маліченка Віктора (учня 4- Б класу),

ІІ місце - сім’я Ханаса Володимира (учня 3-Б класу),

ІІІ місце - сім’я Тарака Максима (учня 2-В класу).

Переможці та учасники змагань були нагороджені подарунками від ПП "Колумбус", ТМ «Ласунка» та видавництва «Підручники і посібники».

Хочеться побажати усім батькам і дітям, щоб у їхніх сім’ях було все гаразд,  щоб  їх родини були  здоровими  та щасливими!!!

 

Сторінка 1173 з 1408

«ПочатокПопередня1171117211731174117511761177117811791180НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер