images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Тернопільській міській дитячій лікарні відремонтували інфекційне відділення

Четвер, 19 квітня 2018, 04:44

13 квітня очільник Тернополя Сергій Надал оглянув приміщення інфекційного відділення, що знаходиться за адресою вул. Купчинського, 14, яке було капітально відремонтовано.

«Охорона здоров’я та надання якісних медичних послуг тернополянам є одними із пріоритетних напрямків роботи міської ради, - зазначає Сергій Надал. – Цього року  ще одним досягненням стало оновлене інфекційне відділення дитячої лікарні, в якому за кошти міського бюджету та за підтримки Державного фонду регіонального розвитку протягом 2017-2018 років здійснено реконструкцію приміщень другого поверху на суму понад 1,5 млн. грн. Зокрема, були проведін роботи з капітального ремонту палат та коридорів, заміни вікон та дверей на енергозберігаючі та ремонту сходової клітки. Оновлення приміщень першого поверху було виконано у 2015 році за кошти міського бюджету».

У 2018 році для даного інфекційного відділення також було придбано меблі (одягові шафи, тумбочки, столи обідні, крісла та ін..) та м’який інвентар (матраци, подушки, ковдри та інше) за рахунок коштів, виділених з міського бюджету, в рамках програми «Здоров’я тернополян».

 

10 травня у Тернополі виступить гурт «Світозари»

Четвер, 19 квітня 2018, 04:42

10 травня у ПК «Березіль» відбудеться сольний концерт легендарного гурту «Світозари» під назвою «Із піснею в серці».

Для шанувальників музиканти зігріють старі хіти гурту та нові авторські пісні.

Квитки можна придбати у касах ПК «Березіль» та УД «Перемога». Телефони для довідок: 53-31-14, 067-284-53-00, 52-15-00.

21-22 квітня у Тернополі Міжнародний фестиваль-конкурс духовної пісні

Середа, 18 квітня 2018, 07:44

21-22 квітня у Тернополі відбудеться Міжнародний фестиваль-конкурс духовної пісні та камерної музики «Я там, де є благословення». Традиційно дійство відбудеться з ініціативи міської ради спільно з духовенством міста за підтримки очільника Тернополя Сергія Надала та Міністерства культури України.

Близько 500 конкурсантів цьогоріч візьмуть участь у заході, серед яких виконавці та колективи різних християнських конфесій з України, Грузії та Польщі.

Відбір виконавців триватиме 21 квітня з 10.00 год. в академічному обласному драматичному театрі ім. Т. Шевченка, Українському домі «Перемога» та церкві Матері Божої Неустанної Помочі. Урочисте відкриття конкурсу відбудеться о 18.00 год. в Драматичному театрі.

22 квітня о 13.00 год. в Тернопільській обласній філармонії розпочнеться нагородження переможців та гала – концерт кращих виконавців фестивалю-конкурсу.

 

Понад 30 колекцій одягу представили молоді дизайнери під час показу- конкурсу «Альтернатива»

Середа, 18 квітня 2018, 07:43

17 квітня у Тернополі відбувся конкурс колекцій молодих дизайнерів одягу «Альтернатива» з метою виявлення нових талановитих творців сучасної і майбутньої моди, обміну творчим і практичним досвідом та національними традиціями. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Надал.

«Я пишаюся, що і Тернопільські дні моди, як патріотична частина української моди, і конкурс «Альтернатива» вже стали невід’ємною частиною модного життя міста, адже тут популяризують саме українську моду, український національний одяг та українську вишиванку, - відзначає очільник Тернополя. - Бути українцем, носити українське – це модно. Я дякую за цей тренд усім дизайнерам та справжнім патріотам, які купують вітчизняні товари».

Цьогоріч у конкурсі взяли участь більше 40 молодих дизайнерів, серед яких учні та студенти навчальних закладів України, які готують фахівців у сфері дизайну одягу та модельєрів-початківців.  Тернопіль представляла Студентська студія мод «Альтернатива».

За результатами I відбіркового туру, участь у конкурсі приймали близько 30 колекцій у номінаціях: Pret-a-porter, Folk, Pro-art та DeLux. Переможців та конкурсантів нагородили грамотами та призами.

Традиційно організаторами заходу виступили Тернопільська міська рада та Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола.

Вимоги нотаріального посвідчення підписів на документах відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань»

Середа, 18 квітня 2018, 00:00

Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" обов'язковим є на документах у наступних випадках:

1) На рішенні уповноваженого органу управління юридичної особи яким вносяться зміни до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі.

Таке рішення викладається у письмовій формі, прошивається, пронумеровується та підписується засновниками (учасниками), уповноваженими ними особами або головою та секретарем загальних зборів (у разі прийняття такого рішення загальними зборами). Справжність підписів на такому рішенні нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом.

Вимога щодо обов’язковості нотаріального засвідчення справжності підпису не поширюється на державну реєстрацію змін до відомостей про державний орган, орган місцевого самоврядування, громадське об’єднання чи благодійну організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі, а також на державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що вносяться на підставі розпорядчого акта державного органу, органу місцевого самоврядування.

Справжність підписів на рішенні, що подається для державної реєстрації змін до відомостей про громадське об’єднання чи благодійну організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі, нотаріально засвідчується лише у разі наявності такої вимоги в установчих документах відповідного громадського об’єднання чи благодійної організації.

2) На установчих документах.

Установчий документ викладається у письмовій формі, прошивається, пронумеровується та підписується засновниками (учасниками), уповноваженими ними особами або головою та секретарем загальних зборів (у разі прийняття такого рішення загальними зборами, крім випадків заснування юридичної особи). Справжність підписів на установчому документі нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом.

Вимога щодо обов’язковості нотаріального засвідчення справжності підпису не поширюється на державну реєстрацію створення юридичної особи (крім створення в результаті виділу, злиття, перетворення, поділу), а також на державну реєстрацію створення державного органу, органу місцевого самоврядування або на державну реєстрацію змін до відомостей про державний орган, орган місцевого самоврядування, громадське об’єднання чи благодійну організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі.

Справжність підписів на установчому документі громадського об’єднання чи благодійної організації нотаріально засвідчується лише у разі наявності такої вимоги в установчих документах відповідного громадського об’єднання чи благодійної організації.

3) На передавальному акті (у разі злиття, приєднання, перетворення) та розподільчому балансі (у разі поділу або виділу) юридичної особи.

Передавальний акт (у разі злиття, приєднання, перетворення) та розподільчий

баланс (у разі поділу або виділу) юридичної особи повинні відповідати вимогам, встановленим законом. Справжність підписів на передавальному акті та розподільчому балансі юридичної особи нотаріально засвідчується, крім випадків, передбачених законом.

Вимога щодо обов’язковості нотаріального засвідчення справжності підпису не поширюється на державну реєстрацію створення державного органу, органу місцевого самоврядування або на державну реєстрацію змін до відомостей про державний орган, орган місцевого самоврядування, громадське об’єднання чи благодійну організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі.

Справжність підписів на передавальному акті та розподільчому балансі громадського об’єднання чи благодійної організації нотаріально засвідчується лише у разі наявності такої вимоги в установчих документах відповідного громадського об’єднання чи благодійної організації.

4)На заяві фізичної особи про вихід із складу засновників (учасників) юридичної особи.


Головне територіальне управління юстиції

у Тернопільській області













 

Сторінка 910 з 1423

«ПочатокПопередня901902903904905906907908909910НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер