images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернополянки Каріне Айрапетян та Олеся Крисюк здобули «золото» на «IVANO-FRANKIVSK BOXING CUP»

Четвер, 13 січня 2022, 09:56

Тернополянки Каріне Айрапетян та Олеся Крисюк здобули «золото» на «IVANO-FRANKIVSK BOXING CUP»

370 боксерів з України, Польщі, Ізраїлю, Азербайджану, Латвії, Чехії, Румунії, Узбекистану, Молдови і Білорусі стали учасниками II-го Міжнародного турніру з боксу «IVANO-FRANKIVSK BOXING CUP». Загалом в Івано-Франківську впродовж чотирьох днів змагались представники дев’яти країн світу та 15-ти областей України. Вже вдруге такий захід, що збирає представників різних шкіл боксу, присвячують пам’яті однієї з найвидатніших постатей в історії українського боксу Ігоря Гайдамаки, який свою тренерську діяльність починав в Івано-Франківську, був першим віцепрезидентом Федерації боксу України, членом Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA), обіймав посади державного тренера штатних збірних команд України, обирався віцепрезидентом Європейської конфедерації боксу.

Змагання проходили у різних вікових та вагових категоріях: юнаки, юніори, молодь, дорослі дівчата і хлопці. Дві золотих медалі здобули на турнірі тернопільські спортсменки Олеся Крисюк та Каріне Айрапетян. Так, Каріне Айрапетян (студентка ТНПУ імені В. Гнатюка) стала чемпіонкою у ваговій категорії до 75 кг серед молоді, а Олеся Крисюк (студентка ЗУНУ) виборола перемогу у в/кг 81 кг серед еліти.

Спортсменки тренуються під керівництвом Руслана та Анатолія Фірманів, представляють обласну ШВСМ, займаються у спортивному комплексі «Текстильник».

 

Теребовлянські поліцейські встановили причетність жительки Золотниківської громади до вчинення двох крадіжок з будинків

Середа, 12 січня 2022, 11:27

Потерпіли від жінки двоє її односельчанок. За обома фактами розпочато кримінальні провадження.

Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Теребовлянського відділення поліції від жительки одного із сіл Золотниківської громади. Невідома особа через вікно проникла до її будинку та викрала звідти плазмовий телевізор та інструменти. Збитки заявниця оцінила майже у 10 000 гривень.

У ході оперативних заходів поліцейські викрили у вчиненні протиправного 38-річну місцеву жительку. Під час перевірки з’ясувалося, що жінка причетна ще до одного факту заволодіння чужим майном – перебуваючи в гостях у знайомої, викрала у неї 8 000 гривень.

Триває досудове розслідування. Жительці Золотниківської громади поліцейські інкримінують ч. 1 та 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

крадіжка

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/terebovlyanski-policzejski-vstanovili-prichetnist-zhitelki-zolotnikivskoji-gromadi-do-vchinennya-dvox-kradizhok-z-budinkiv/

У жительки Чортківського району шахраї видурили майже 200 тисяч гривень, обіцяючи повернути кошти за неефективні препарати

Середа, 12 січня 2022, 11:23

До співробітників відділення поліції №2 міста Бучача із заявою про шахрайство звернулася 55-річна жителька одного з сіл Чортківського району. Зі слів жінки, невідомі особи видурили у неї майже двісті тисяч гривень, обіцяючи повернути кошти, які вона витратила начебто на неефективне лікування.

Потерпіла розповіла, що тривалий час через кур’єрську службу замовляє препарати, сподіваючись покращити стан здоров’я. Проте наприкінці грудня їй зателефонував чоловік, представилася співробітником установи, що займається розслідуванням випадків шахрайств у сфері торгівлі медпрепаратами, та повідомив, що таблетки, які купувала чортківчанка, є неефективними, а він допоможе повернути витрачені кошти та ще й моральну компенсацію відсудити.  Жінка пристала на пропозицію незнайомця.

Шахрайська схема, у яку втягнули потерпілу, - не нова.  Її суть полягає у тому, що у людей, обіцяючи повернення коштів начебто за неефективні ліки, згодом під різним приводами вимагають гроші. Так сталося і з чортківчанкою. Жінка, будучи переконаною, що її справою займається компетентна установа, перечислила на вказаний невідомою особою рахунок майже двісті тисяч гривень.

На даний час поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи чи осіб, причетних до шахрайських дій. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Жителів області поліцейські застерігають не займатися самолікуванням рекламованими препаратами, і не сподіватися, що за їх неефективність хтось вам поверне кошти.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/u-zhitelki-chortkivskogo-rajonu-shaxraji-vidurili-majzhe-200-tisyach-griven-obiczyayuchi-povernuti-koshti-za-neefektivni-preparati/

 

Тернопільські поліцейські повернули з мандрів двох неповнолітніх

Середа, 12 січня 2022, 11:22

Додому повернувся неповнолітній мешканець села Біла. 15-річний Олег Бриняк 13 листопада через сварку з батьком вирішив втекти з дому.
Хлопець подався до Львова, саме там його і розшукали поліцейські.  Підлітка після профілактичної бесіди повернули родичам.
Розшукали правоохоронці і уродженку Монастириського району Наталю Волочій. Нагадаємо, 16-річна дівчина ще наприкінці вересня самовільно покинула Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що в Тернополі.
Працівники поліції знайшли дівчину у Києві. Об’єктом злочинних посягань вона не стала, повернулася до соціального закладу Тернополя.
Поліцейські наголошують: не варто зволікати, а про зникнення малолітніх та неповнолітніх дітей необхідно повідомляти у найближчий відділ поліції якнайшвидше. Це збільшує ефективність результатів пошуків в рази. Також не варто, замовчувати про конфлікти у родині та інші причини, через які підлітки можуть втекти з дому.
Відділ комунікації
поліції Тернопільської області
Національна поліція України - лого
0-800-50-02-02

безкоштовна гаряча лінія

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/yuvenalna-prevencziya/ternopilski-policzejski-povernuli-z-mandriv-dvox-nepovnolitnix/

Житель області вчинив злочин задля легкої наживи

Середа, 12 січня 2022, 11:17

Позбавлення волі строком до п'яти років загрожує мешканцю Зборівської територіальної громади, який вчинив злочин.

Заявниця повідомила, що невідома особа проникла в її будинок, порушила домашню обстановку та привласнила техніку. Завданні збитки вона оцінила в чималу суму.

У ході розшукових заходів працівники територіального підрозділу поліції встановили, що крадіжку вчинив житель району. Чоловік знав, що господиня була відсутня, тож він скористався слушною нагодою та скоїв задумане.

Відомості про подію правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/zhitel-oblasti-vchiniv-zlochin-zadlya-legkoji-nazhivi/

 

Сторінка 742 з 1437

«ПочатокПопередня741742743744745746747748749750НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер
Банер