images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


21 жовтня у Тернополі пройде сільськогосподарський ярмарок

Середа, 18 жовтня 2017, 10:33

21 жовтня у трьох мікрорайонах міста будуть проведені сільськогосподарські ярмарки, де тернополяни матимуть змогу купити продукти та товари підприємств харчової промисловості. Відповідне розпорядження підписав міський голова Тернополя Сергій Надал.

Ярмарки відбудуться на:

  1. масиві «Дружба» (територія на перехресті вул. Миру – Дружби);
  2. масиві «Східний» (проспект Степана Бандери, 15 – площадка перед центральним стадіоном, вул. Протасевича – площадка перед рестораном «Галич»);
  3. масиві «Сонячний» (вул. Леся Курбаса – площадка ринку «Галицький», проспект Злуки, 45 – площадка біля кінотеатру ім. Довженка).
 

У Тернополі триває капітальний ремонт двору на бульварі Симона Петлюри

Вівторок, 17 жовтня 2017, 07:21

Зранку, 17 жовтня, під час традиційного ранкового об'їзду міста очільник Тернополя Сергій Надал побував у дворі на бульварі Симона Петлюри, 10, де триває капітальний ремонт прибудинкової території.

«У цьому дворі ведуться ремонтні роботи з розширення проїжджої частини, збільшення місць для паркування автомобілів, облаштування тротуарів і відмостки будинку, - пояснює міський голова. - Наступного року запланований ремонт проїзду, що з’єднує Бульвар Симона Петлюри з вулицею Василя Стуса»

До слова, наразі у місті триває ремонт 14 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів.

Компанія "Кінодністер" започаткувала новий відео проект

Понеділок, 16 жовтня 2017, 10:14

Компанія "Кінодністер" з нагоди 75-річчя УПА започаткувала новий відео проект на історико-патріотичну тематику для молоді фото-комікс "Мій янгол". Проект соціальний, будемо вдячні за вашу підримку і співпрацю.



тел. для довідок 0978309083 - Наталя Музичук


 

Очільник Тернополя привітав учасників Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Тернове поле»

Неділя, 15 жовтня 2017, 07:04

12-13 жовтня у Тернополі проходить відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «ТЕРНОВЕ ПОЛЕ - 2017», який присвячений пам’яті Віталія Назарчука, заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії.

На турнір приїхало понад 140 учасників практично з усіх міст України та представники з Білорусі. Привітав учасників турніру очільник Тернополя Сергій Надал.

«Цей турнір є відбірковим до участі українських борців до змагань міжнародного рівня, - зазначає міський голова. – У Тернополі є хороша борцівська школа, тому, на перспективу, нашим завданням повинно бути спорудження сучасного борцівського залу, де будуть належні умови для проведення змагань міжнародних рівнів».

У Тернополі висадили найдовшу в Україні катальпову алею

Субота, 14 жовтня 2017, 08:44

У Тернополі зафіксували новий рекорд – найдовша в Україні катальпова алея. Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, її протяжність майже 1500 метрів та ростуть там 169 дерев. Зафіксували досягнення у Книзі рекордів міста.

«Катальпи у парку «Топільче» висаджували протягом року, - розповідає міський голова. – Сьогодні ми висадили ще 45 катальп, які разом становлять найдовшу катальпову алею України. Алея з назвою «Файне місто Тернопіль» є природоохоронною акцією, яка поєднує два напрямки: екологічний та урбаністичний»

До слова, у Тернополі діє концепція комплексного озеленення міста, відповідно до якої у місті поступово проводиться заміна дерев. Наприклад, замінюються тополі, на пух яких багато людей мають алергію, на катальпи, червонолисті клени, тюльпанові дерева тощо.


 

Сторінка 985 з 1430

«ПочатокПопередня981982983984985986987988989990НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер
Банер