images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернополі демонтували шість вивісок

П'ятниця, 15 березня 2024, 13:13

15 березня постійно діюча робоча група з організації проведення демонтажу спільно з управлінням муніципальної інспекції в присутності працівників поліції,  демонтували шість вивісок на вулицях: Юліша Словацького, Богдана Хмельницького,  Миколи Гоголя та бульварі Тараса Шевченка в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 03.01.2024 року № 45 «Про демонтаж вивісок».

Робота по виконанню рішення виконавчого комітету продовжується.

 

У Тернополі тривають роботи з ліквідації ямковості та пониження ділянок тротуарів

П'ятниця, 15 березня 2024, 12:56

Працівники підрядної організації продовжують виконувати роботи з ліквідації аварійних вибоїн на проїзних вулицях міста та проводити роботи з пониження ділянок перед пішохідними переходами.

Сьогодні, 15 березня ремонтні роботи виконають на ділянках на дев'яти вулицях міста, зокрема: вул. Миру, вул. Івана Мазепи, вул.Володимира Лучаковського, вул. Чумацька, вул. Приміська, вул. Слівенська, вул. Мирона Тарнавського, вул. Миколи Пирогова, вул. Микулинецька та на двох транспортних розв’язках вулиць Микулинецька – Торговиця – Князя Василя Костянтина Острозького – Замонастирська – Євгена Коновальця та Збаразька – Злуки – Текстильна – Промислова. Роботи проводяться з використанням холодного асфальтобетону і холодної бітумної органо-мінеральної суміші.

Пониження ділянок перед пішохідними переходами наразі проводиться за адресами: вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 1 (перед перехрестям з вул. Руська),  6 (початок вул. Доли), 12, 7. Тривають роботи із  влаштування піщано - щебеневої основи та встановлення фігурних елементів мощення.

Возз’єднання України з РФ: Медведєв озвучив так звану "російську формулу миру"

Четвер, 14 березня 2024, 13:08

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв запропонував так звану "російську формулу миру", яка передбачає капітуляцію України, "виплату всіх належних компенсацій Росії" та "ухвалення акту про возз'єднання територій колишньої "України" з РФ".

Джерело: Медведєв в Telegram

Деталі: За словами Медведєва, щоб досягти так званого "консенсус із міжнародною спільнотою" Україна має оголосити про "повну і беззастережну капітуляцію", "провести демілітаризацію", "відправити у відставку всі конституційні органи влади" та "негайно провести вибори до тимчасового парламенту".

Також заступник голови Радбезу РФ наполягає, щоб західні країни визнали "київський політичний режим нацистським" та провели "примусову денацифікацію всіх органів влади" під контролем ООН.

Крім того, російський чиновник вважає, що Україна має виплати компенсації Росії, зокрема, відшкодування родичам солдатів РФ і "офіційно визнати, що вся територія України - це територія Російської Федерації".

Пряма мова: "Такою може бути м'яка російська формула миру. Адже це і є компромісна позиція, так? Думаю, саме за нею і можна шукати доброзичливий консенсус із міжнародним співтовариством, включно з англосаксонським світом, проводити продуктивні саміти, розраховуючи на взаєморозуміння наших близьких друзів - західних партнерів".

АНАСТАСІЯ ПРОЦ 

 

Росіяни вдарили С-300 по передмістю Харкова

Четвер, 14 березня 2024, 13:05

Російські окупаційні війська вдень 14 березня обстріляли передмістя Харкова, ймовірно із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Джерело: мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram

Пряма мова Терехова: "За попередньою інформацією "прильоти" у близькому передмісті. Але загроза для Харкова зберігається".

Пряма мова Синєгубова: "Зафіксований ворожий удар ракетою С-300 у Харківському районі. На цю хвилину (14.40 –ред.) - без постраждалих".

На Тернопільщині у ДТП загинув 26-річний чоловік

Четвер, 14 березня 2024, 13:00


Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 13 березня. Близько 20:30 на лінію "102" надійшло повідомлення від диспетчера пожежно-рятувальної частини Козови про те, що неподалік села Городище зіткнулися трактор та легковий автомобіль. Є травмовані.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група й бригада екстреної медичної допомоги. У ході перевірки з'ясувалося, що аварія трапилася на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка-Луганськ-Ізварине. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Passat не обрав безпечної швидкості та допустив зіткнення із задньою частиною трактора-навантажувача марки "Merlo 34.7 TOP".

У результаті удару водій легкового транспортного засобу від отриманих травм помер на місці події.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Сторінка 8 з 1408

«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер