images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернополян та гостей міста запрошують на 6-ті Наукові Пікніки

Четвер, 24 травня 2018, 08:42

27 травня y Тернополі на Театральному майдані відбудеться наукова подія року - 6-ті Наукові Пікніки, які організовує Міністерство молоді та спорту України спільно з тернопільським «Центр Науки Тернополя». У заході візьмуть участь понад 200 учасників, гості з 14 областей України, а також з Польщі та Грузії. Вхід вільний.

З 13:00 до 17:00 год. усі жителі та гості Тернополя матимуть унікальну можливість побачити та проексперементувати з безліччю дивовижних дослідів. На відвділувачів чекає 40 міні-лабораторій просто неба, винаходи молодих науковців, робототехніка, змагання дронів, запуск ракет, виверження вулканів та безліч дослідів з водою.

Реєстрація для учасників та волонтерів: https://goo.gl/dpBCvH

Довідково, проект «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» - це інтерактивні експерименти для усіх, хто бажає підвищувати свій освітній та науковий рівень. Метою Наукових Пікніків є популяризація наук серед молоді та розвиток новітньої наукової еліти в Україні.

 

Хороший слух- висока якість життя!

Середа, 23 травня 2018, 10:30

Людина з порушенням слуху чує всі звуки приглушено. Їй здається, що всі навколо говорять занадто тихо і нерозбірливо. Найчастіше слабочуючі люди стикаються з проблемами спілкування і часто позбавлені можливості насолоджуватися повноцінним, насиченим життям. Втрачається авторитет на роботі, порушується спокій в родині.

Завдяки останнім інноваціям в області цифрових технологій створені слухові апарати (СА) нового покоління. Цифровий слуховий апарат  призначений для того, щоб приносити радість спілкування, і одержати переваги в сприйнятті звуків - усунення небажаних шумових фонів і покращити чіткість мовлення.

Не можна не сказати і про існуючий психологічний бар'єр, подолати який багатьом досить важко: «Як я буду ходити з слуховим апаратом? Всі ж побачать це і стануть вважати мене не таким як усі! »

Це омана! Повірте, немає причин соромитися. Сьогодні  вже ніхто не переймається через те, що потрібно носити окуляри. Що ж стосується сучасних слухових апаратів, то вони настільки непомітні, що оточуючі і не здогадаються, що ви носите слуховий апарат.
У всякому разі, набагато гірше весь час перепитувати і багато упускати в бесіді.

Сучасні цифрові слухові апарати - це справжні інтелектуальні системи, які завдяки системам придушення шумів і виділення мови вміють відрізняти людський голос від непотрібного навколишнього шуму, самостійно підсилювати корисний сигнал і пригнічувати інші. Рівень гучності автоматично налаштовується 32 тисячі разів в секунду, забезпечуючи комфортний звук в будь-якій акустичній обстановці.
Маленький процесор в слуховому апараті робить велику роботу.

СЛУХОВІ АПАРАТИ - «НЕВИДИМКИ»
Внутрішньовушні слухові апарати. Внутрішньовушні цифрові слухові апарати  забезпечують максимальний комфорт і малопомітність для оточуючих. Досягається це шляхом індивідуального виготовлення корпусу внутрішньовушного слухового апарату за зліпком вушної раковини пацієнта. Внутрішньовушний слуховий апарат практично повністю знаходиться всередині слухового каналу.


ЛОР центр слуху

Професійний підхід у лікуванні вуха, носа, горла, корекція слуху за допомогою слухових апаратів від найкращих виробників.

м. Тернопіль, вул. Злуки, 8 (навпроти Універсаму)
Працюємо тільки за попереднім записом!
Телефони для запису:
095-574-73-73
067-317-41-27
0352- 40-47-48
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
www.lorcentr.com.ua


Тернопільський центр корекції слуху
- Перевірка слуху
- Безкоштовна консультація з приводу корекції слуху
- Слухову апарати
- Батарейки до слухових апаратів

Чекаємо вас за адресою:
м. Тернопіль, вул. Старий Ринок, 1, оф. 24 (поруч готелю Тернопіль)
Попередній запис за телефонами:

0352-40-48-49, 098-769-85-20, 050-257-20-74
Деталі на сайті: слух.укр


OOMPH! повертається в Україну з великим виступом

Середа, 23 травня 2018, 08:03

Зірки світової метал-сцени - знаменитий німецький рок-гурт OOMPH! оголошений хедлайнером музичного фестивалю Файне Місто, який відбудеться 19-22 липня 2018 року на тернопільському іподромі.

Oomph! -  відомий німецький індастріал-метал гурт. Загалом в арсеналі колективу 12 студійних альбомів і кілька десятків хітів, таких як Labyrinth, Augen Auf!, Gott ist ein Popstar та багато інших. Сингли та альбоми гурту регулярно потрапляли на найвищі сходинки чартів Німеччини, Австрії та Швейцарії. А у 2006 році  композиція Wach auf! стала саундтреком до фільму «Чужий проти Хижака 2».

«Гурт дуже популярний в Україні, завжди збирає повні зали на своїх сольних виступах. Склалося так, що два роки в Україну не приїжджали і нам пощастило, що їхнє довгоочікуване повернення відбудеться саме на головній сцені фестивалю Файне Місто», - розповідає організатор музичного фестивалю Ростислав Плахцінський.

Після оголошення хедлайнера соціальні мережі буквально «вибухнули» коментарями: «УРА! Так тримати», «Легендарна банда! Файне, так тримати!», «Воууууу. Двііж, двіж двіж», «Ще один + щоб поїхати на Файне Місто)». Якщо ви разом з тими відвідувачами фестивалю, які чекали на OOMPH! в Україні, то купити квитки можна тут: http://fainemisto.com.ua/tickets/

Нагадуємо,  що хедлайнерами музичного фестивалю Файне Місто став один з найуспішніших фінських гуртів в історії – Rasmus та рок-діва Tajra Turunen. Окрім того, цього року Файне Місто презентувало абсолютно нову концепцію  фестивалю - це в прямому сенсі Місто Вільних Людей з власною архітектурою, законами, органами місцевого врядування та святами.

Також це єдиний український фестиваль, що входить в асоціацію європейських фестивалів і займає передові місця в списку кращих літніх оупен-ейрів країни, на який з нетерпінням очікують цілий рік тисячі фестивальників. Більше про креативні новації на фестивалі Файне Місто можна знайти на сторінці http://fainemisto.com.ua/


 

25 травня – фінал музичного конкурсу Koza Music Battle 2018

Середа, 23 травня 2018, 08:02

Музичний конкурс «Koza Music Battle-2018» наблизився до кульмінації. Вже 25 травня у арт-барі «Коза» відбудеться грандіозний батл серед двох фіналістів – гуртів «Homgo» з Києва та «Our Atlaantic» із Умані, які змагаються за головні призи: грошову винагороду та виступ на музичному фестивалі Файне Місто.

Організатори повідомили, окрім двох фіналістів запросили і третій гурт, аби зробити програму вечора більш насиченою. Це буде кращий андеграунд-гурт Тернополя Dreadnought.

Враховуючи прогрес виконавців під час конкурсу, можна очікувати від вирішальної битви сюрпризів.

«У фіналі хоча і буде тільки два фіналіста, але вони  підготують ще якісь візуальні рішення, будуть працювати зі спецефектами, відеорядами, щоб зробити це ще цікавішим і ще класнішим», - анонсує засновник конкурсу «Koza Music Battle» Ростислав Качмарський.

Отож, серед сотень молодих гуртів, за результатами шістьох півфіналів та двох півфіналів, за омріяну перемогу змагатимуться:

  • Інді-поп колектив «Our Atlaantic». Молоді музиканти, які мають прогресивні погляди, відкриті для нових пошуків та експериментів. Їх музика - це коктейль з теплих вібрацій, меланхолічних думок та з двома кубиками льоду.

  • Homgo - гурт, який створений у 2017 році, грає у жанрі Garage punk.

Тож 25 травня, 20:30 год. у арт-барі «Коза» дізнаємося ім’я переможця. Вхід вільний!




Виправлення помилок, допущених у відомостях Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань

Середа, 23 травня 2018, 07:59

Відповідно до статті 32 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» № 755-IV від 15.05.2003(далі - Закон),  якщо у відомостях Єдиного державного реєстру помилки реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі - Єдиний державний реєстр) (описки, друкарської, граматичної, арифметичної помилки), допущеної суб’єктом державної реєстрації, заявник письмово в паперовій або електронній формі повідомляє про це суб’єкта державної реєстрації, який перевіряє відповідність відомостей Єдиного державного реєстру інформації, що міститься в документах, що стали підставою для внесення цих відомостей. Якщо факт невідповідності підтверджено, суб’єкт державної реєстрації безоплатно виправляє допущену помилку в день надходження повідомлення.

Виправлення помилки у відомостях Єдиного державного реєстру, допущеної не з вини суб’єкта державної реєстрації, здійснюється за плату, розмір якої встановлений Законом. Відтак відповідно до частини 2 статті 36 Закону, за виправлення технічної помилки, допущеної з вини заявника, справляється адміністративний збір у розмірі 30 відсотків адміністративного збору, встановленого за відповідну реєстраційну дію в якій була допущена помилка.

У випадку, якщо помилка була виявлена суб’єктом державної реєстрації, допущеної у відомостях Єдиного державного реєстру, він в одноденний строк безоплатно виправляє допущену помилку та письмово повідомляє про це заявника.

Виправлення помилок, допущених у відомостях Єдиного державного реєстру внаслідок наявності помилок у документах, на підставі яких були внесені такі відомості, здійснюється після виправлення помилок у зазначених документах.

Окрім цього, слід також додати що виправлення помилок у відомостях Єдиного державного реєстру може здійснюватися також на підставі судового рішення.




Головне територіальне управління

юстиції у Тернопільській області


 

Сторінка 903 з 1427

«ПочатокПопередня901902903904905906907908909910НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер