images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Росіяни вдарили С-300 по передмістю Харкова

Четвер, 14 березня 2024, 13:05

Російські окупаційні війська вдень 14 березня обстріляли передмістя Харкова, ймовірно із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Джерело: мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram

Пряма мова Терехова: "За попередньою інформацією "прильоти" у близькому передмісті. Але загроза для Харкова зберігається".

Пряма мова Синєгубова: "Зафіксований ворожий удар ракетою С-300 у Харківському районі. На цю хвилину (14.40 –ред.) - без постраждалих".

 

На Тернопільщині у ДТП загинув 26-річний чоловік

Четвер, 14 березня 2024, 13:00


Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 13 березня. Близько 20:30 на лінію "102" надійшло повідомлення від диспетчера пожежно-рятувальної частини Козови про те, що неподалік села Городище зіткнулися трактор та легковий автомобіль. Є травмовані.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група й бригада екстреної медичної допомоги. У ході перевірки з'ясувалося, що аварія трапилася на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка-Луганськ-Ізварине. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Passat не обрав безпечної швидкості та допустив зіткнення із задньою частиною трактора-навантажувача марки "Merlo 34.7 TOP".

У результаті удару водій легкового транспортного засобу від отриманих травм помер на місці події.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Шуфрича залишили в СІЗО до 11 травня

Середа, 13 березня 2024, 13:05

Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 11 підозрюваному в держзраді народному депутату групи "Платформа за життя і мир" Нестору Шуфричу.

Джерело: "Суспільне"

Деталі: Прокурор просив тримання під вартою, без альтернативи застави.

У коментарі Суспільному нардеп заявив, що вже пів року перебуває під вартою і, на його думку, в його діях немає складу інкримінованих йому злочинів:

"Я не розумію як за об'єктивну критику влади, можна притягати людину до відповідальності, тим паче кримінальної, тим паче за зраду. Вважає що моє переслідування є замовним".

Також Шуфрич поскаржився на умови перебування в СІЗО. За його словами, він наразі перебуває в умовах, які були затверджені за часів КДБ СРСР.

Передісторія:

 

У Тернополі двоє пішоходів отримали травми в результаті ДТП

Середа, 13 березня 2024, 13:04

Дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими зареєстрували слідчі у Тернополі.

З тілесними ушкодженнями та множинними травмами до лікарні екстреної медичної допомоги потрапив житель Тернополя. 41-річний чоловік потрапив під колеса автомобіля. Аварія трапилася близько опівночі на вулиці 15 Квітня. У ході перевірки з'ясувалося, що водій автомобіля "Opel astra" не встиг загальмувати і здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу за межами пішохідного переходу.

Кермувальник попередньо тверезий, але у нього взяли взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Чергову автопригоду з потерпілими зареєстрували слідчі в обласному центрі на вулиці Котляревського близько 16:20.  До травмпункту із забоями ноги звернулася п'ятнадцятирічна дівчина. Вона сказала, що потрапила під колеса авто.

Працівники поліції становлюють особу кермувальника і просять відгукнутися очевидців даної автопригоди, оскільки водій автівки залишив місце ДТП.

Інформацію можна залишити за номером телефону: +380 67 351 3837. Триває перевірка.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Поліцейські застерігають: аферисти масово розсилають фейкові оголошення від імені відомого супермаркету

Середа, 13 березня 2024, 13:03


Шахраї й надалі створюють нові схеми, аби виманити кошти у громадян. Під приводом фейкового сайту, використовуючи назву «АТБ-маркет», зловмисники обманюють довірливих людей. Суть афери – розсилка користувачам соціальних мереж оголошень щодо зменшення ціни при купівлі товарів у торговій мережі. У таку пастку потрапив житель обласного центру.

Як з’ясували працівники поліції, потерпілому в месенджері надійшло повідомлення начебто від магазину про можливість отримання знижки під час покупок. Чоловіка зацікавила така пропозиція. Тернополянин перейшов за посиланням, вказаним в оголошенні, і зазначив особисті дані. Ще одною умовою під час заповнення анкети були реквізити банківської картки, заявник надав і їх. Після цього, ввів коди, які надійшли, щоб підтвердити операцію. Як результат – з електронного гаманця потерпілого аферисти зняли 13 000 гривень.

За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження згідно з статтею 190 Кримінального кодексу України.

Поліцейські наголошують жителям області, що вся інформація щодо акційних пропозицій та знижок, які проходять у супермаркеті, розміщується лише на офіційному сайті й на справжніх сторінках соціальних мереж. У жодному разі не переходьте за сумнівними посиланнями. Не розголошуйте особисті дані та дані банківських рахунків, адже цього достатньо шахраям, аби отримати доступ до вашого електронного гаманця.

Будьте обачні та обережні! Не дайте аферистам себе ошукати!

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Сторінка 9 з 1408

«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер