images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


На дамбі Тернопільського ставу триває ремонт тротуарів

Вівторок, 12 грудня 2017, 09:39

Ремонтні роботи на дамбі Тернопільського ставу тривають. Наразі працівники підрядної організації проводять заміну існуючого асфальтобетонного покриття тротуарів на покриття із бруківки.

Зі слів начальника відділу технагляду Олега Вітика, при сприятливих погодних умовах ремонт тротуарів планують закінчити до кінця року.

Нагадаємо, перша та друга черга реконструкції дамби були проведені минулого року. Тоді було відремонтовано гідротехнічні споруди - шлюзний міст та водонапуск у парк Топільче, проїжджу та пішохідну ділянки. Влітку цього року було відремонтовано чималу ділянку дороги на дамбі, де влаштували нижній шар асфальтобетону. Решту проїзної ділянки планують відремонтувати вже у 2018 році.

 

Під час снігопаду та ожеледиці у Тернополі обмежать рух великовагового транспорту

Понеділок, 11 грудня 2017, 11:14

На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення обмежити рух великовагового транспорту без антибуксових пристроїв на дорогах та вулицях Тернополя.

Ідеться про проїзні шляхи, які сумісні з дорогами загального користування М-12, Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, М-19, Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, Р-41, обхід м. Тернополя та на інших вулицях міста при умовах снігопаду, ожеледиці на інших несприятливих погодних умовах.

Також заборонено паркування транспортних засобів на вулицях та дорогах міста, крім спеціально відведених місць для паркування при умовах снігопаду, ожеледиці на інших несприятливих погодних умовах.

До слова, рішення було прийняте з метою забезпечення безпеки дорожнього руху при несприятливих погодних умовах, належного утриманню шляхово-мостового господарства, під’їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки та вивезення побутових відходів, враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 р. № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Чи потрібно юрособі ставити печатку на паперовій звітності?

Понеділок, 11 грудня 2017, 09:23

У Тернопільській ОДПІ інформували, що відповідно до абзацу першого п.46.1 ст.46 Податкового кодексу України податкова декларація, розрахунок, звіт (далі – податкова декларація) – документ, що подається платником податків (у тому числі відокремленим підрозділом у випадках, визначених Кодексу) в податкову інспекцію у строки, встановлені законом, на підставі якого здійснюється нарахування чи сплата податкового зобов’язання.

Форма податкової декларації повинна містити необхідні обов’язкові реквізити і відповідати нормам та змісту відповідних податку та збору.

Одним з обов’язкових реквізитів податкової декларації є, зокрема, підписи посадових осіб платника податку, визначених ПКУ, засвідчені печаткою платника податку (за наявності).

Враховуючи наведене, підписи посадових осіб юридичної особи у податковій звітності, яка надається у паперовій формі скріплюються печаткою за її наявності у такої юридичної особи.

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10.


 

Рекордні 46,7 мiльярдiв гривень видiлять з держбюджету-2018 на нові дороги

Неділя, 10 грудня 2017, 07:57

У наступному році уряд продовжить масштабний ремонт і будівництво доріг. Розвиток дорожньої інфраструктури залишається серед пріоритетів бюджетного фінансування. У 2018 році на  ремонт і будівництво доріг з державного бюджету буде виділено рекордні 46,7 млрд грн.

Ці кошти дозволять відремонтувати і побудувати щонайменше 4 тис км доріг і 50 мостів. Зокрема, 4 млрд грн з державного бюджету буде виділено на будівництво і реконструкцію автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів – Тернопіль – Умань; Біла Церква – Одеса – Миколаїв – Херсон. Цільове фінансування передбачене на ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-03 Київ-Харків- Довжанський, автомобільної дороги Н-31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки – Решетилівка та  дороги Харків – Охтирка. На кожну з цих доріг виділено по 2 млрд грн. Ще 1 млрд піде на покращення стану автомобільної дороги Житомир – Чернівці. 357,6 млн гривень виділено на реалізацію державного інвестиційного проекту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області".

На Тернопiльщинi очiкується погiршення погодних умов

Неділя, 10 грудня 2017, 07:56

За інформацією Українського Гідрометцентру, вдень, 10 грудня у Тернопільській області очікується погіршення погодних умов, що супроводжуватиметься налипанням мокрого снігу, ожеледдю та ожеледицею на дорогах.

Управління ДСНС України у Тернопільській області застерігає: «Шановні водії, будьте максимально обережними за кермом, обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, не перевищуйте швидкість, уникайте ризикованих маневрів! За можливістю, утримайтеся від подорожей на далекі відстані. Користуйтесь ременями безпеки. Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами. Тим водіям, що не мають достатніх навичок керування, радимо утримуватись від поїздок під час негоди».

 

Сторінка 954 з 1420

«ПочатокПопередня951952953954955956957958959960НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер