images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Турбуючись про здоров’я тернополян, у місті проведуть спортивно-масові заходи

Вівторок, 09 лютого 2016, 07:54

Турбуючись про Вас та ваше здоров’я ми будемо проводити спортивно-масові заходи для популяризації фізичної культури і спорту.


У ЛЮТОМУ ОЧІКУЙТЕ ТАКІ ЗАХОДИ:

1. Спортивний фестиваль «Ігри патріотів» серед учнів 3-х класів:

- 09.02 у ТЗОШ №19;

- 10.02 у ТЗОШ №29;

- 11.02 у Спеціалізованій початковій школі повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов;

- 12.02 у ТЗОШ №6.

2. Спортивно-пізнавальний захід «Крок до успіху»

- 11.02 у ТЗОШ №23;

- 12.02 у ТЗОШ № 20

3. Спортивно-масовий захід «Привітання тернопільських школярів з нагоди відкриття Юнацьких Олімпійських ігор в Ліллехаммері 2016»

Заплановані також профілактичні заняття, спрямовані на популяризацію здорового способу життя:

* «Комп’ютер – друг чи ворог?» (09.02 - ТЗОШ № 7);

* пізнавально-розважальний захід для дітей дошкільного віку «Молочне здоров'я» (10.02 - ТОВ «ДНЗ «Затишок»);

* майстер-клас з виготовлення буклету «Твоя перша олімпійська пам’ятка»

(11.02 - ТЗОШ №22);

* 11.02 захід для міс Тернополя «Прийняття себе - крок до самовдосконалення» у приміщенні «Тернопільського центру дозвілля та молодіжних ініціатив ім. О.

Довженка»;

Дякуємо за співпрацю нашим партнерам! Об’єднаймось для спільної мети - здоров’я нашої громади!

план_8-12.02(2)

 

Ярмарка у містечку кохання

Вівторок, 09 лютого 2016, 07:46

Тернопільська Event компанія "Вище неба", ГО «Молодіжне об’єднання «Файне місто» організовує «Ярмарку у містечку кохання». 

Приходьте разом зі своїми коханими 12 – 14 лютого на Театральний майдан Тернополя та пориньте у вир незабутнього відчуття.
На Вас чекає цікава програма:

- Продаж подарунків до дня закоханих;

- Флешмоб «1 minutes KISS»;

- Конкурси, розваги, фото зони, тренінги;

- Розіграш квитків у кращий нічний клуб міста.

Захід відбуватиметься за сприянням Тернопільської міської ради, нічного клубу «Allure» та спільноти у соцмережах «Від Тарнополя до Тернополя».


Не прогавте свій шанс в цей чарівний час.

111

Молодіжна міська рада провела перше засідання

Вівторок, 09 лютого 2016, 07:10

28 січня в сесійній залі міської ради відбулось перше засідання нового скликання Молодіжної міської ради. Із 47 депутатів, участь взяли 41 представник громадських організацій.

224810991

Зі вступним словом виступила новообраний молодіжний мер міста — Вероніка Дякович.

DSC00010

Після офіційного знайомства, молоді депутати презентували ідеї та проекти для подальшої їх реалізації. Загалом, виносили на обговорення тему міської інфраструктури, екології, інформаційних ресурсів та культури.

DSC00003

Зокрема, на засіданні прозвучала ідея Віталія Горбунова про створення порталу з усіма діючими громадськими організаціями у місті, їх активностями, заходами, анонсами та рейтингом, за яким визначатиметься їх активність.

перше засідання молодіжна рада

Юрій Суходоляк презентував ідею створення молодіжного центру культури – єдиної локації для проведення культурно-освітньої та мистецької діяльності, розповідали також про відкриття еко-форуму, де б висвітлювались проблеми екології та шляхи їх вирішення, разом з Остапом Стецем обговорювали роботу діючого проекту «Smartcity», націленого на розвиток міської інфраструктури, ініціатор ЦК “Азов” розповів про проект патріотично-військового вишколу для всіх шкіл міста, планували також удосконалення велоінфраструктури на 2016 рік, Ярослав Качмарський підняв на обговорення питання фестивалю експериментальної музики та медіа-мистецтва «Гамселить».

DSC00021

Розглянули й інші питання, серед яких – звернення до міського голови щодо можливості бути присутніми під час формування бюджету.

Після презентацій депутати затвердили деякі положення регламенту, створили та обрали постійні комісії.

Оксана Божко

 

Сергій Надал зустрівся із родичами загиблих воїнів АТО

Понеділок, 08 лютого 2016, 06:24

Із 5 по 7 лютого у місті перебувають матері та дружини загиблих бійців АТО з усієї Тернопільщини. Для них у обласному центрі організована спеціальна програма, під час якої родичі бійців АТО можуть поспілкуватися із священиками, психологами, лікарями та юристами. Зустріч очільника Тернополя із цими родинами відбулася в Українському домі «Перемога».

«Ніхто сьогодні не замінить матерям та дружинам воїнів АТО їх втрати. Проте наше завдання зробити усе можливе, щоб покращити життя цих сімей в побутових умовах, допомогти їм пройти соціальну та медичну реабілітацію, - каже Сергій Надал. - Зустріч цих родин раніше відбувалася у різних районних центрах. Тепер три дні вони перебуватимуть у Тернополі, де для них запланована культурна програма та передбачена можливість спілкування із психологами та священикам, а також надання фахової відповіді юристів на важливі питання».

Нагадаємо, що у Тернополі для родин учасників АТО передбачено виділення земельних ділянок, надання грошової допомоги, безкоштовна медична допомога та зубопротезування, а також забезпечення харчування дітей учасників АТО у навчальних закладах.

У Тернополі відбудеться благодійний вечір на пошану полеглих під час Революції Гідності

Неділя, 07 лютого 2016, 00:00

Благодійний вечір на пошану полеглих під час Революції Гідності «Арт-десант волонтерів» пройде 20 лютого о 16 год. у ПК «Березіль». Захід відбудеться за підтримки міського голови Сергія Надала.

«Тернополяни повинні продемонструвати патріотичність, вшанувати пам'ять полеглих під час Революції Гідності та усіх, хто віддав своє життя за зміни у нашій країні. Адже завдяки цим людям ми сьогодні можемо змінювати країну на краще», - зазначив начальник управління культури та мистецтв Олександр Смик.

У ПК «Березіль» перед тернополянами виступлять відомі актори, поети та співаки Рима Зюбіна, лідер гурту «Фата моргана» Ігор Роман, шансоньє Люцина Хворост, віртуоз Сергій Шматок, кобзар Василь Лютий, фольк – тріо «Гонта», заслужені артистки України Світлана Мирвода та Леся Горова, народний артист України Анатолій Матвійчук та учні дитячої хорової школи «Зоринка». Режисер вечора - заслужений діям мистецтв України Сергій Архипчук.

Вхід на концерт вільний. Під час заходу організатори збиратимуть кошти на підтримку та реабілітацію бійців АТО.

 

Сторінка 1180 з 1408

«ПочатокПопередня1171117211731174117511761177117811791180НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер