images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернопільський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття виставки

Вівторок, 07 грудня 2021, 09:50

Тернопільський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття виставки

Відкриття виставки «Хустина — оберіг жіночої краси!» відбудеться 7 грудня 2021 року о 12:00 год. у виставковій залі ТОКМ.
«Родзинкою свята буде майстер-клас із хусткування. Усім охочим майстриня пов’яже хустину за давніми зразками, а також розповість багато історій про традиції хусткування та значення цього головного убору», — запрошують у музеї.
0
 

За фактом смерті 22-річної дівчини поліцейські Тернополя відкрили кримінальне провадження

Вівторок, 07 грудня 2021, 09:49

У Тернополі в одному з дворів 6 грудня перехожі виявили тіло невідомої жінки. Про це вони близько 8:30 повідомили на лінію "102". На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та медики.

Відомості за даним фактом слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із статтею 115 Кримінального кодексу.

Причину смерті дівчини експерт зможе назвати лише після проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі, спільно із працівниками карного розшуку, кінологами, експертами та іншими працівниками поліції здійснювали подворовий обхід, оглядали територію, спілкувалися з людьми. Як стало відомо, загибла - жителька Тернопільського району, 1999 року народження. Що вона робила в обласному центрі - наразі не відомо. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/za-faktom-smerti-22-richnoji-divchini-policzejski-ternopolya-vidkrili-kriminalne-provadzhennya/

У Тернополі змагались юні волейболісти «Інваспорту»

Вівторок, 07 грудня 2021, 09:48

У Тернополі змагались юні волейболісти «Інваспорту»

Відкрита першість ДЮСШІ «Інваспорт» з волейболу, пляжного волейболу серед спортсменів з порушеннями слуху відбулась на базі Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради. Захід пройшов із дотриманням усіх карантинних норм. Під час церемонії урочистого відкриття змагань посвідчення «Майстер спорту України міжнародного класу з пляжного волейболу» було вручено срібній призерці чемпіонату світу з пляжного волейболу 2021 року Софії Яцьковій.

А щодо результатів, то переможцями та призерами змагань серед команд з пляжного волейболу (чоловіки) стали:

І місце - Закарпатська ОДЮСШІ в складі: КАЛАБІШКА Руслан, РАБЦЮН Ростислав;

ІІ місце - Тернопільська ДЮСШІ в складі: ПЕТЛЮК Олег, БАЧИНСЬКИЙ Ярослав.

Переможцями та призерами змагань серед команд з пляжного волейболу (жінки) стали:

І місце - Тернопільська ДЮСШІ в складі: АНТОНЮК Вікторія, ЧУБАТА ВІКТОРІЯ-ВЕРОНІКА;

ІІ місце - Закарпатська ОДЮСШІ в складі: КОСТЯК Анастасія, ФІЛІП Іванна.

Переможцями та призерами змагань серед команд з пляжного волейболу (дівчата) стали:

І місце - Тернопільська спеціальна школа Тернопільської обласної ради в складі: ПРИЙДУН Софія, МІЩУК Марина;

ІІ місце - Закарпатська ОДЮСШІ команда №2 в складі: АНДРІЙЧУК Діана, ГОБАН Тетяна;

ІІІ місце - Закарпатська ОДЮСШІ команда №1 команда в складі: ЦІМБОТА Іванна, БЛАНЕР Надія.

Переможцями та призерами змагань серед команд з волейболу (юнаки) стали:

І місце - Тернопільська спеціальна школа Тернопільської обласної ради команда в складі: ТУРЧИН Артур, ТУРЧИН Владислав, ЯСІНСЬКИЙ Андрій, РИБАЧОК Ілля, ЯКИМЧУК Микита, ЛЄСНІКОВ Денис, КУРНІЦЬКИЙ Богдан, ГЕРЗУН Даніель, КОЛОДІЙЧИК Матвій;

ІІ місце - Закарпатська ОДЮСШІ команда в складі: КОСТЯК Денис, МОЛНАР Іван, ХАРБАКА Микола, САГАН Евелін, КЛЮЧКОВИЧ Артем, СКИТАЛІНСЬКИЙ Даніель.

Команди були нагороджені медалями та грамотами, - інформує офіційна сторінка Регіонального Центру «Інваспорт» у соцмережах.

 

 

Київ і 8 областей полишили "червону" зону, ще 7 – на межі

Вівторок, 07 грудня 2021, 09:33

ФОТО PIXABAY.COM

Станом на 7 грудня столиця та 12 областей перебувають у "жовтій" зоні епідемічної небезпеки, ще 7 втратили ознаки "червоної" зони і незабаром можуть вийти з неї.

Джерело: МОЗ

Деталі: Наразі до жовтого рівня епіднебезпеки віднесені Київ, Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Херсонська та Чернівецька області.

10 областей залишаються у "червоній" зоні: Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

 
ІНФОГРАФІКА МОЗ

Водночас ознаки "червоної" зони втратили Вінницька, Волинська, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька та Черкаська області. Якщо така динаміка збережеться, то ці області можуть полишити "червону" зону.

Полтавська і Донецька області наразі "помаранчеві".

Станом на 7 грудня в жодному регіоні не перевищено показник завантаженості ліжок із киснем, відведених для лікування covid-хворих.

Що було раніше: Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила перевести 8 областей та Київ до "жовтої" зони з 7 грудня.

Українська правда

Covid в Україні: 8 655 хворих і 467 померлих за добу

Вівторок, 07 грудня 2021, 09:25

ДИНАМІКА ЗАХВОРЮВАНОСТІ Й СМЕРТНОСТІ COVID В УКРАЇНІ, ДАШБОРД УП

За добу 6 грудня в Україні зафіксували 8 655 випадків коронавірусної хвороби і 467 летальних випадків від неї, госпіталізували з Covid-19 чи підозрою на нього 1 349 осіб, одужали 22 878 осіб.

Джерело: Міністерство охорони здоров'я

Деталі: Серед нових хворих – 716 дітей і 200 медпрацівників.

Найбільше випадків захворювання в цей понеділок виявили у Києві (1270), Полтавській (716), Донецькій (689), Черкаській (624), Київській (575) областях.

Летальних випадків минулої доби найбільше зареєстрували у Запорізькій (44), Полтавській (37), Донецькій (34) областях, місті Київ (30) та Сумській області (25).

За весь час пандемії в Україні коронавірус виявили у 3 510 610 осіб, із них 3 082 619 осіб одужали, а 88 986 людей померли.

УП, доповнено
 

Сторінка 771 з 1442

«ПочатокПопередня771772773774775776777778779780НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер