images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Оперативники встановили зловмисника, який розрахувався за товар чужою карткою

Середа, 01 грудня 2021, 14:16

Зловмисник знайшов на вулиці банківську картку і декілька разів розрахувався нею в різних магазинах.  Загальна сума покупок – понад 3600 гривень.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру про те, що невідома особа незаконно привласнила гроші з її платіжної картки, яку вона загубила.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 44-річний житель Тернополя.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії тернополянина поліцейські кваліфікують за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту  на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Оперативники також перевіряють причетність фігуранта до вчинення інших кримінальних правопорушень на території обласного центру.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/operativniki-vstanovili-zlovmisnika-yakij-rozraxuvavsya-za-tovar-chuzhoyu-kartkoyu/

 

Велосипедист, якого збив позашляховик, у реанімації

Середа, 01 грудня 2021, 14:14

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася 30 листопада близько 20:50. В приймальне відділення Кременецької лікарні бригада екстреної допомоги госпіталізувала жителя села Білокриниця, 1961 року народження.

Тілесні ушкодження чоловік отримав в результаті автопригоди на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. За попередньою інформацією, потерпілий на велосипеді перетинав проїжджу частину дороги і в цей момент його збив водій автомобіля LAND ROVER DEFENDER.

Чоловіка з важкими тілесними ушкодженнями доправили до реанімаційного відділення. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 ККУ.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/dtp/velosipedist-yakogo-zbiv-pozashlyaxovik-u-reanimacziji/

Представник Тернопільського «Інваспорту» Сергій Юрійчук – чемпіон світу з пара-армрестлінгу у Румунії

Середа, 01 грудня 2021, 11:27

Представник Тернопільського «Інваспорту» Сергій Юрійчук – чемпіон світу з пара-армрестлінгу у Румунії

У столиці Румунії, місті Бухаресті, з 24 листопада до 1 грудня 2021 року тривав чемпіонат Світу з армспорту серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. Відбувались змагання у різних вікових категоріях – серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих спортсменів і участь у них взяли понад тисяча армрестлерів із майже п’ятдесяти країн. У складі збірної команди України участь у турнірі брав представник Тернопільської області спортсмен з порушеннями зору Сергій Юрійчук. У підсумку Сергій виборов золоту нагороду у ваговій категорії понад 70 кг у боротьбі на праву руку. Другу та третю сходинку п’єдесталу посіли, відповідно, спортсмени із Казахстану та Болгарії.

Тренер Сергія Юрійчука - викладач ДЮСШІ «Інваспорт» майстер спорту України Вадим Стецюк, - повідомляє регіональний Центр «Інваспорт».

 

24 грудня «Піккардійська Терція» - з ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» в Тернополі

Вівторок, 30 листопада 2021, 14:19



У п’ятницю, 24 грудня, вокальна формація «Піккардійська Терція» виступить із ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» в Тернополі. Концерт відбудеться у Драмтеатрі. Початок – о 19:00.

За доброю багаторічною традицією, піккардійці наприкінці року вирушають у концертний тур містами Західної та Центральної України. Аби музично підвести підсумки року, що минає, і зарядити усіх добром та позитивом на рік прийдешній.
Від початку 2021 року «Терція» концертувала містами України із месседжем «Карантин – явище тимчасове, а музика – вічна». Так склалося, що і під завісу року цей посил від музикантів усе ще актуальний. Відтак усі концерти зимового туру формації проходитимуть із дотриманням карантинних вимог МОЗ, чинних на час проведення заходів.
Концертна програма «Піккардійської Терції» під символічною назвою «Сад ангельських пісень», яку колектив представить 24 грудня в Тернополі, у Драмтеатрі, - об'єднає в собі усе те найкраще, що акапельний колектив створив протягом уже понад 29-ти років творчості: «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Шаляла»…
-        За останні два роки нам так бракувало живих зустрічей… За цей період «турбулентних» умов ми дуже скучили за нашими слухачами. Тому кожна нагода побачитися наживо – безцінна. Тим паче, у нашому віці, коли кожен новий рік на сцені – не просто досягнення, а й велика радість, - розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. – Відтак, окрім хітів, на концерті в Тернополі ми пригадаємо наші перші кроки на сцені, а це народні пісні «Туман яром» та «Горіла сосна». Презентуємо іще невидане – «Наче зграї птиць» Володимира Івасюка та «Львів» Лесика Дацюка. А також те, що не так часто виконуємо, - «Сядеш у поїзд», «Очі відьми»... Одне слово, постараємося створити справжній «Сад ангельських пісень».
А наступного, 2022-го, року «Піккардійська Терція» святкуватиме поважний ювілей – своє 30-річчя. З цієї нагоди вокальна формація готує не один музичний сюрприз.

Квитки на концерт «Терції» 24 грудня в Тернополі, у Драмтеатрі, доступні онлайн:
--
з повагою і найкращими побажаннями,
Галина Гузьо


Місцеперебування чоловіка, причетного до смерті жителя Почаєва, встановлюють оперативники

Вівторок, 30 листопада 2021, 11:57

Вбивство через необережність інкримінують слідчі Кременеччини жителю Києва. Чоловік причетний до смерті мешканця Почаєва, 1988 року народження.

За словами начальника Кременецького РВП Сергія Горяного, в ніч з 2 на 3 листопада потерпілий разом зі своїм товаришем  розпивали спиртні напої. Близько 23:00 вони пішли у парк Почаєва, зустріли невідомого. Між чоловіками виник словесний конфлікт, який завершився тим, що перехожий кожного вдарив по разу в обличчя. Останні не втрималися на ногах та попадали.

В результаті падіння один з місцевих жителів вдарився головою об бетон та знепритомнів. На місце події виїжджала бригада екстреної меддопомоги, але врятувати його їм не вдалося. Останній помер в результаті травм голови та крововиливу.

Працівники поліції встановили особу перехожого - це 39-річний житель Києва. Його розшукують. Киянину заочно оголосили підозру згідно ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу. Процесуальне керівництво здійснює Кременецька місцева прокуратура. Вирішується про оголошення жителя Києва в розшук. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/misczeperebuvannya-cholovika-prichetnogo-do-smerti-zhitelya-pochajeva-vstanovlyuyut-operativniki/

 

Сторінка 764 з 1430

«ПочатокПопередня761762763764765766767768769770НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер