images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


УПЛ назвала кращого гравця і тренера третього туру

Понеділок, 16 серпня 2021, 13:32

Українська Прем'єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила кращого футболіста з усіх, які взяли участь в матчах 3-го туру УПЛ, та тренера.

Посилання на обкладинку (картинку):


До складу експертної ради увійшли Олег Венглинський, Артур Валерко, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

За підсумками голосування перемогу здобув нападаючий «Десни» Денис Безбородько, який набрав сім голосів. Ще троє футболістів отримали по одному голосу: Олів'є Тілль, Руслан Степанюк (обидва з «Ворскли») і Кирило Ковалець (ФК «Олександрія»).

Нагадаємо, що в матчі третього туру УПЛ Безбородько забив два м'ячі у ворота «Інгульця». У цій грі «Десна» перемогла з рахунком 2:0. Також Денис відмітився голом в ворота суперників з «Дніпро-1» вже в матчі 4-го туру.

Що стосується кращого тренера третього туру УПЛ, то ним став Юрій Гура - наставник «Олександрії».

Українська незалежна ТВ-корпорація з Всеукраїнським об'єднанням тренерів з футболу,  проаналізувавши підсумки третього туру УПЛ, поставили головному тренеру «Олександрії» 4.6 балів з п'яти можливих.

Майже за всіма показниками Гура отримав відмінний бал:

номінальний результат команди (важливість, несподіванка, сила суперника) - 5;

труднощі в побудові та управлінні підопічними (травмовані або дискваліфіковані гравці) - 4;

майстерність в роботі з кадрами (несподівані позиції у футболістів) - 5;

тренерське майстерність (різноманітність схем і тактик) - 5;

накопичувальний критерій (систематичні перемоги в чемпіонаті) - 4.

Нагадаємо, що в матчі третього туру УПЛ «Олександрії» на виїзді вдалося обіграти екс-чемпіона країни - ФК «Шахтар» (2:1).

Про останні новини спорту України та світу дізнавайтесь на сайті Всепроспорт.

 

Вболівальники з України не зможуть відвідати матч відбору ЧС-2022 в Казахстані

Понеділок, 16 серпня 2021, 13:30

На збірну Україну чекає виїзний поєдинок кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2022 в групі D


1 вересня 2021 українці зіграють проти національної команди Казахстану в Нур-Султані на стадіоні «Астана Арена». Однак підтримати збірну в цьому поєдинку вболівальники з України не зможуть. Відповідний лист надійшов на адресу  Української асоціації футболу від ФІФА.

За погодженням з УЄФА прийнято рішення скасувати квоту 5% квитків для вболівальників гостьових команд на всі вересневі матчі відбору ЧС-2022 і товариські зустрічі національних збірних під час вересневого вікна.

Таке рішення обумовлене недавніми спалахами COVID-19 в Європі і великою кількістю матчів, які будуть зіграні протягом цього часу.

Нагадаємо, збірна України вже провела три гри та має в своєму активі 3 очки. Раніше вже відбулися матчі зі збірними Казахстана, Фінляндії та Франції. Всі поєдинки закінчилися з рахунком 1:1. І якщо такий результат в матчі з французами можна розцінювати як успішний, оскільки збірна Франції була фаворитом матчу, то в інших двох випадках нічия асоціюється з провалом.

Через нестабільну гру українська національна команда займає 15-е місце в рейтингу збірних УЄФА. Що ж стосується рейтингу національних збірних ФІФА, то Україна опустилася на 25-е місце. На позицію в рейтингу вплинули результати товариських матчів, а також виступ на Євро-2020.

За актуальними прогнозами на матчі збірної України слідкуйте на сайті Vseprosport.

Став відомий склад збірної України на чемпіонат світу з літнього біатлону

Понеділок, 16 серпня 2021, 13:28

На гонках Чемпіонату України з літнього біатлону серед юніорів та юніорок в Чернігові тренери остаточно визначитися із заявкою на світову першість.

Посилання на обкладинку (картинку):

В кінці серпня в Нове-Мєсто (Чехія) відбудеться чемпіонат світу з літнього біатлону. Нагадаємо, в минулому році турнір був перенесений через пандемію коронавірусу і пов'язані з нею карантинні обмеження. У нинішньому сезоні спортсмени поборються за перемогу на трьох дистанціях - як у дорослих, так і у юніорів, починаючи з 26 серпня. Про це повідомляє biathlon.com.ua.

Нещодавно в Чернігові відбулися гонки Чемпіонату України з літнього біатлону серед юніорів та юніорок, приурочені до 30-річчя незалежності України. Результати спортсменів дозволили тренерам команди визначитися із заявкою на світову першість. Однак, в частині чоловічої команди заявка все ж носить попередній характер, оскільки Юрай Санітра поки не визначився, чи готовий він відпустити когось із спортсменів команди А на турнір, якого спочатку не було в планах підготовки команди до сезону. Таким чином, зараз в заявку внесено імена спортсменів команди Б, але до початку турніру можуть бути зроблені заміни.

В заявку серед жінок потрапили Олена Білосюк (Підгрушна), Катерина Бех, Дар'я Блашко, Анна Кривонос, Ольга Абрамова, Надія Бєлкіна.

В чоловічій команді виступлять Андрій Доценко, Руслан Бригадир, Денис Насико,  Віталій Труш, Сергій Телень, Андрій Орлик.

Участь в змаганнях приймуть юніорки: Юлія Городна, Христина Дмитренко, Оксана Москаленко, Олександра Меркушина, Любов Кіпяченкова, Анна Скрипко.

Серед заявлених юніорів: Роман Боровик, Степан Кінаш, Дмитро Грущак, Владислав Чихару, Віталій Мандзин, Володимир Кошман.

Відстежувати останні новини, а також знайомитися з анонсами та прогнозами на основні спортивні події України і світу, можна на сайті Metaratings.

 

17 серпня збірна України отримає нового головного тренера

Понеділок, 16 серпня 2021, 13:26


Олександр Петраков очолить національну збірну України


Посилання на обкладинку (картинку):



За даними Metaratings, у вівторок, 17 червня, на Виконкомі УАФ буде представлений новий головний тренер національної збірної України - 64-річний Олександр Петраков. Одним з його помічників буде Андрій Анненков, з яким вони разом працювали в молодіжній збірній України, яка стала в 2019 році чемпіоном світу.


За наявною інформацією, консультантом збірної пропонували стати італійському фахівцю Мауро Тассотті, який входив в тренерський штаб попереднього рульового - Андрія Шевченка, проте він не погодився.


Нагадаємо, головним претендентом на посаду наставника української збірної був Сергій Ребров. Однак у нього річний контракт з арабським клубом «Аль-Айн», який український фахівець продовжить тренувати. До розриву контракту справа так і не дійшла.


Раніше повідомлялось, що якщо у Реброва виникнуть нерозв'язні проблеми, зокрема, непідйомна сума компенсації, то в УАФ є запасний варіант. Із заслуженим тренером України Олександром Петраковим була досягнута домовленість про те, що він стане  головним тренером національної збірної України з приставкою в.о.


Але оскільки Сергія Реброва не відпустили з «Аль-Айна», а Мирон Маркевич самоусунувся, УАФ зупинилася на кандидатурі Олександра Петракова.


За підсумками 2019 року Петраков увійшов до двадцятки кращих тренерів світового футболу за версією Міжнародної федерації футбольної історії і статистики IFFHS.


Нагадаємо, що вже 1-го вересня національна збірна України в черговому матчі відбіркового циклу чемпіонату світу зіграє з Казахстаном.


Хижняк отримав в подарунок дорогий автомобіль від ФБУ

Понеділок, 16 серпня 2021, 13:16

Срібний призер Олімпійських Ігор в Токіо український боксер Олександр Хижняк отримав цінний подарунок від федерації боксу України.

Посилання на обкладинку (картинку):

За повідомленням ФБУ, за досягнення боксера Федерація боксу України подарувала йому автомобіль Volkswagen Touareg.

Нагадаємо, Олександр приймав участь в турнірі з боксу серед чоловіків в категорії до 75 кг. В фінальному бою на Олімпіаді українець поступився бразильцю Хеберту Соузі. Незважаючи на те, що в двох перших раундах Хижняк домінував і обидва закінчилися з рахунком 5:0, всередині третього, йдучи вперед без захисту, він пропустив один потужний удар назустріч та впав в нокдаун. Рефері одразу зупинив бій, оголосивши переможцем суперника.

Слід відзначити, що саме 26-річного українця експерти вважали фаворитом протистояння, відмічаючи його переваги - інтенсивність, швидкість, жорсткість. Ще на старті Олімпійських Ігор його називали головним претендентом на золото, адже Олександр завоював титули чемпіона світу та Європи.

«Дуже хотілося перемогти. Зараз важко прокоментувати фінальний поєдинок.

Напевно, потрібно ще попрацювати, щоб заслужити золоту медаль. Буду продовжувати підготовку, попереду Париж.

Олімпійські ігри важко порівняти з іншими змаганнями. Всі противники дуже сильні. І перший суперник, і останній - їх важко порівнювати.

Це дійсно високопрофесійні спортсмени. Я вже боксував з бразильцем і перемагав його. Сподіваюся, в майбутньому ми зустрінемося знову і я зможу отримати перемогу», - сказав в інтерв’ю Хижняк.

Наступні Олімпійські Ігри пройдуть в 2024 році в Парижі. Спостерігати за новими досягненнями українців та бути в курсі основних подій спорту сьогодні допоможе сайт Metaratings.


 

Сторінка 803 з 1422

«ПочатокПопередня801802803804805806807808809810НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер