images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Два українських літаки впали на Полтавщині за два дні – голова ОВА

Четвер, 13 жовтня 2022, 11:38

За попередні два дні на території Полтавської області впали два українські літаки, повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Джерело:.Дмитро Лунін 13 жовтня під час відеоконференції із журналістами, "Суспільне"

Деталі: 11 та 12 жовтня у Шишацькій громаді розбилися два літаки, обидва вони були українські.

Серед цивільного населення загиблих чи поранених не було.

Пряма мова: "У вівторок і в середу мали катастрофи, падали літаки наші саме у Шишацькій громаді. Більше інформації коментувати не можу, коментують ці події військове керівництво Міністерства оборони. Чекаємо від них інформацію".

Нагадаємо: 12 жовтня близько 21:00 поблизу Вінниці зазнав аварії винищувач однієї із бригад тактичної авіації Повітряних сил, льотчик успішно катапультувався. Цей пілот за два дні знищив 5 дронів-камікадзе і 2 крилатих ракети окупантів.

 

Поліцейський офіцер громади виявив посів заборонених рослин

Четвер, 13 жовтня 2022, 11:27

Незаконним вирощуванням коноплі займався 18-річний житель Тернопільської громади.

Повідомлення надійшло від поліцейського офіцера громади Андрія Шеременди про те, що під час патрулювання одного з населених пунктів вони разом з напарником помітили молодого хлопця, котрий, побачивши поліцейських, став помітно нервувати. Під час спілкування юнак зізнався, що має при собі заборону речовину і вийняв з кишені поліетиленовий пакетик, наповнений рослиною зеленого кольору, схожою на марихуану.

Згодом з’ясувалося, що молодик сам вирощує заборонені рослини. На горищі будівлі домогосподарства, де мешкає юнак, було виявлено 16 кущів, схожих на коноплю. Речові докази вилучено та направлено на екпертизу.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

18-річного жителя Скориківської громади поліцейські підозрюють у крадіжці човна

Четвер, 13 жовтня 2022, 11:25

Згідно санкцій інкримінованої статті юнакові загрожує до восьми років позбавлення волі.

До співробітників відділення поліції № 5 селища Підволочиськ із заявою про крадіжку звернулася родина із села Скорики. Потерпілі заявили про те, що невідома особа пошкодила кріплення і таємно викрала човен, який знаходився поблизу господарства.

У ході оперативних заходів розшуківці відділення поліції встановили, що до крадіжки причетний односелець потерпілих. Чуже майно зловмисник переховував у родичів.

Крадене поліцейські вилучили. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Серійному злодієві загрожує позбавлення волі

Четвер, 13 жовтня 2022, 11:21


Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського районного управління поліції уродженцю Дніпра. Йому загрожує позбавлення волі строком до восьми років.

Оперативники територіального підрозділу поліції встановили, що чоловік причетний до трьох злочинів в обласному центрі. Чоловік обирав невеликі магазини різноманітних торгових мереж. З середини він непомітно виносив товар різної вартості. Всі факти крадіжок фіксували встановленні в магазинах камери відеоспостереження.

Підозрюваний у скоєних протиправних діях зізнався. Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до вчинення аналогічних протиправних дій на території міста.

Відомості про події внесено в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 185 КК України «крадіжка».

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Увага! Розшукується Доміна Тарас Богданович

Четвер, 13 жовтня 2022, 11:20


Працівники відділення поліції №4 ( м. Заліщики) розшукують місцевого мешканця Доміна Тараса Богдановича 1985 року народження.

2 жовтня чоловік вийшов з дому та не повернувся.

Прикмети: зріст 176 см., міцної тілобудови.

Був одягнений в спортивний костюм чорного кольору та чорне шкіряне взуття.

Зниклий хворіє психічними розладами.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, телефонуйте за номерами в Заліщикахі (03552) 2-12-45, 068 3507 180 або на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

увага! розшукується доміна тарас богданович
 

Сторінка 518 з 1430

«ПочатокПопередня511512513514515516517518519520НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер