images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Жителю Кременецького району поліцейські інкримінують погрозу вбивством та незаконне зберігання вогнепальної зброї .

Четвер, 16 червня 2022, 09:21

Повідомлення про погрозу вбивством надійшло до співробітників Кременецького райвідділу поліції від контролера газової служби. Зі слів чоловіка, залякував його предметом, схожим на пістолет, власник одного із домогосподарств.

Поліцейські, які виїхали за вказаною адресою, дійсно виявили у чоловіка зброю. У нього вилучили два пістолета. Один із яких, яким він погрожував, за результатами експертизи належить до вогнепальної зброї та зберігається незаконно.

Правопорушник – 29-річний житель Кременецького району. Як з’ясувалося, суперечка виникла через те, що йому не сподобалося, що на території його господарства перебував працівник газової служби. Він вчинив з ним сварку та, тримаючи в руці пістолет, погрожував ним. На щастя, обійшлося без стрілянини.

Жителю Кременецького району правоохоронці інкримінують дві кримінальні статті: 129  – погроза вбивством та 263 – незаконне зберігання вогнепальної зброї. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


 

Оперативники Тернопільщини затримали сутенерку.

Четвер, 16 червня 2022, 09:05

Жінку, яка організувала бізнес, торгуючи чужим тілом, викрили та затримали працівники міграційної поліції спільно зі слідчими Тернопільщини. Впродовж кількох місяців правоохоронці документували діяльність жінок, які займалися проституцією.

У ході оперативних заходів стало відомо, що причетна до незаконного бізнесу жителька Тернопільщини, 1979 року народження. Підозрювана впродовж тривалого часу заробляла тим, що здавала подобово житло. Проте грошей не вистачало і вона вирішила підробляти сутенерством.

Спочатку в інтернеті розмістила оголошення про пошук дівчат на високооплачувану роботу. Усі деталі повідомляла або при зустрічі, або телефоном. Зголосилися співпрацювати з бізнесменшею кілька дівчат з Тернополя, Вінничини та Запоріжжя. Наступне оголошення, яке з'явилося у соцмережах, стосувалося пошуку клієнтів.

Місцями для інтимних зустрічей були квартири, які здавала сутенерка подобово. Година послуг вартувала 1600 гривень. Заробітки ділили 50 на 50.

В ході обшуку, проведеного під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури, працівники міграційної поліції виявили у квартирі сутенери більш як 500 тисяч гривень, мобільні телефони, записник з базою клієнтів, а також наркотичну речовину - марихуану.

Жінку затримали відповідно до статті 208 КПК. Ій оголосили підозру відповідно до ч. 2 ст. 303 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) ККУ.

За словами Олександра Буняка, на Тернопільщині, як і по всій Україні в цілому, впродовж червня триває спецоперація по боротьбі з кримінальними правопорушеннями, пов'язаними з торгівлею людьми. Основну увагу оперативники звертають на сутенерство, створення та утримання місць розпусти, дитячу порнографію, а також незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Об’єднані заради Перемоги: українська спільнота Нідерландів передала чергову гуманітарну допомогу тернопільським поліцейським

Середа, 15 червня 2022, 10:14

Уже вкотре підтримку захисникам, які несуть службу на передовій, надає українська громада Нідерландів. Цього разу допомогу організували для бійців спецпідрозділу поліції Тернопільщини.

Гуманітарний вантаж на Україну доправив волонтер Ігор Карп. Серед доставленого – тактичне взуття, бронежилети, футболки, каремати, спальні мішки та інші речі першої необхідності.

Як розповідає волонтер, з перших днів війни наші земляки, які нині проживають в Нідерландах, згуртувалися та почали активно допомагати українським воїнам.

«У  Нідерландах часто проходять мітинги на підтримку України, на вулицях багато українських прапорів. Наша українська громада  об’єдналася та допомагає чим може, аби забезпечити потреби хлопців, які боронять нашу державу. Ми дуже хочемо, щоб перемога була за нами, а щоб була перемога треба всім допомагати!» - розповідає Ігор Карп.

Тернопільські поліцейські вже раніше отримали від української громади Нідерландів автомобіль, який вони використовують у зоні бойових дій. Допомога кожного нині важлива нашим бійцям. Вони вдячні усім благодійникам за небайдужість та розуміння.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 

Поліцейські застерігають: не залишайте цінне майно в автомобілі!

Середа, 15 червня 2022, 10:10

Через власну необачність потерпів мешканець Золотопотіцької ТГ. Він незачинив авто і натрапив на автозлодія. З салону зникло портмоне.

Кримінальна пригода трапилася в селі, де мешкає потерпілий. Транспорт стояв припаркований біля будинку. Вранці чоловік помітив пропажу, а згодом з'ясував, що з картки яка була у гаманці, невідомий злодій зумів зняти майже 20 тисяч гривень.

Правоохоронці вживають заходи щодо розкриття злочину та наголошують, що єдиний і найбільш дієвій спосіб вберегтися від крадіжки – це не залишати в салонах цінних речей.

Виходячи з автомобіля навіть на 5 хвилин, не забувайте замикати його та забирати з собою усе майно. Обладнайте свій транспортний засіб надійними сигналізаційними системами. Також не залишайте вночі транспорт в неосвітлених районах і в місцях, які недоступні для огляду (подвір’я багатоповерхових будинків, проїжджі частини доріг). Паркуйте транспортний засіб у гаражі або ж у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження.

Ніколи не залишайте в салоні особистих документи та цінні речі (гаманець, мобільний телефон, ноутбук), які можуть привернути увагу злочинців і спровокувати їх на крадіжку.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а  одразу телефонуйте на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Майже 2,5 тис. л дизпалива виконком Тернопільської міської ради спрямував для потреб наших військовослужбовців

Середа, 15 червня 2022, 10:06

На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про передачу на баланс Тернопільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки паливно-мастильні матеріали, а саме дизпаливо - 2000 літрів, для забезпечення робіт, пов’язаних з виконанням мобілізаційних завдань.

Як пояснив міський голова Сергй Надал, тернопільський військомат забезпечує перевезення військовослужбовців до різних військових частин, доставку транспорту, то ж у них є постійна потреба у паливно-мастильних матеріалах.

Виконком також прийняв рішення про виділення з резервного фонду бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік кошти в сумі 300 000,00 грн, за які буде придбано 450 л дизпалива для передачі його ГО «Схід та Захід єдині назавжди», що здійснюватиме доставку вантажів з Тернополя у місця дислокації наших військових на фронті в рамках діяльності новоствореного центру «Допомоги армії від Тернополя».

«Вже цієї неділі, 19 червня, перший вантаж відправиться з Тернополя до наших військовослужбовців, які захищають Україну на різних напрямках – це і Харківщина, й Донеччина, Сумщина, Чернігівщина, а також Запорізький і південні напрямки, - додає міський голова. – Ми уже отримали десятки звернень від водіїв, які зголосилися їхати, а ми, в свою чергу, їх забезпечимо паливно-мастильними матеріалами у достатній кількості і вирішимо усі організаційні питання».

 

Сторінка 650 з 1423

«ПочатокПопередня641642643644645646647648649650НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер