images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Порядок здійснення контролю за наявністю у громадського об’єднання, що підтвердило свій всеукраїнський статус, кількості відокремлених підрозділів

Четвер, 17 травня 2018, 09:19

Суб’єкт державної реєстрації у разі виявлення наявності у громадського об’єднання, що підтвердило свій всеукраїнський статус, меншої кількості відокремлених підрозділів, ніж передбачено частиною першою статті 19 Закону України "Про громадські об’єднання", надає (надсилає рекомендованим листом з повідомленням про вручення) громадському об’єднанню письмове повідомлення про наявність підстав для втрати громадським об’єднанням всеукраїнського статусу і вносить до Єдиного державного реєстру запис про направлення такого повідомлення.

 

У разі якщо через 60 днів після отримання письмового повідомлення про наявність підстав для втрати громадським об’єднанням всеукраїнського статусу кількість відокремлених підрозділів громадського об’єднання, за даними Єдиного державного реєстру, не відповідатиме вимогам частини першої статті 19 Закону України "Про громадські об’єднання", суб’єкт державної реєстрації приймає рішення про втрату громадським об’єднанням всеукраїнського статусу та вносить до Єдиного державного реєстру відповідний запис. Копія зазначеного рішення надається (надсилається рекомендованим листом з повідомленням про вручення) громадському об’єднанню не пізніше наступного дня після його прийняття.

 

Головне територіальне управління юстиції в Тернопільській області

 

До Дня вишиванки у Тернополі дефілюватимуть моделі

Четвер, 17 травня 2018, 06:02

Запрошуємо тернополян на колоритне дійство. Величезна вдячність усім, хто долучився до здійснення мрій і запалив іскорки щастя у тих очах.

До Дня вишиванки у Тернополі дефілюватимуть моделі, які не чують.  17 травня, о 17 год. просто неба, на Театральному майдані, відбудеться благодійне дійство "Дефіле у вишиванках", де випускниці школи-інтернату відчуюють себе королівними балу у витворах тернопільських дизайнерів і навіть заспівають на мові жестів разом з відомою співачкою Іриною Борисюк.
Також вас очікують виступи Надії Гураль та танцювальнного колективу "Амріта". Ведуча - свята Ната Бенч.
Організатор проведення - студія рукотворів "Палітра тепла" за підтримки агенства моделей "Selfie models group" під патронатом міського голови Сергія Надала. 
Прийди, підтримай дівчат, які позбавлені дару відчути цей світ в усій повноті, всели їм впевненність і віру в себе! Вони ж гарантують тобі справжню душевну, естетичну насолоду!

Програма благодійного заходу
"Дефіле у вишиванках"

(17.05. 17:00. Театральний майдан, Тернопіль)
1. Пісня "Стежина добра" у виконанні вихованців інтернату на мові жестів.
2. Представлення колекції дизайнера Ірини Цісецької 
3. Представлення колекції суконь Ольги Щедріної "Теплі квіти" (малюнки вовною). 
4. Призерка всеукраїнського конкурсу "Міс УТОГ" Олеся Струтинська "Асоль" (пісня жестами). 
5. Естетика мови тіла. Виступ танцювального колективу "Амріта". 
6. Представлення колекції вишитих сумок від всесвітньо відомого бренду - Анни Марчук (м. Рівне). 
7. Колекція елітного одягу з елементами вишивки від "Kris Maran". 
8. Виступ співачки Надії Гураль. 
9. Колекція вишитого одягу від салону "Вишиванка". 
10. Представлення намиста в етно-стилі від майстрів студії "Палітра тепла".
11. Естетика мови тіла. Виступ танцювального колективу "Амріта".
12."Лавандова фантазія" - колекція від молодого дизайнера Христини Паранчак (вишивка стрічками). 
13."Україно, будь!" - пісня у виконанні Ірини Борисюк разом із нечуючою Олесею Струтинською (мова жестів) у строях від Етно-галереї родини Демкур «Спадок».
14."Ти-квітка" - колекція вовняних корсеток від Оксани Чмиленко. Вишиванки від майстрів студії рукотворів "Палітра тепла".
15. Завершальний виступ Ірини Борисюк.

У Тернополі обрали нового президента учнівського парламенту

Четвер, 17 травня 2018, 06:00

В актовій залі управління освіти та науки тернопільської міської ради відбулася звітно-виборча конференція учнівського парламенту, на якій обирали нового президента.

Кожен з кандидатів на посаду намагався максимально доступно продемонструвати свої лідерські якості, інтелектуальні здібності та презентувати себе. Завдячуючи харизмі, креативності та яскраво вираженим лідерським якостям в результаті таємного голосування понад 90 % голосів парламентарів набрала учениця тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Олеся Півторак.

До слова, троє представників учнівського парламенту увійдуть до складу Молодіжної тернопільської міської ради. У найближчих планах новообраного президента зустрічі з міським головою міста Сергієм Надалом, під час якої будуть обговорювати питання, які найбільше хвилюють учнівську молодь міста. Також буде налагоджуватися співпраця з вищими навчальними закладами обласного центру, допомога українській армії, благодійні акції, спрямовані на підтримку будинку престарілих та будинку маляти.

 

Tarja Turunen стане хедлайнером музичного фестивалю Файне Місто

Середа, 16 травня 2018, 18:30

Музичний фестиваль Файне Місто анонсував третього хедлайнера. Нею стала виконавиця, голос якої входить в топ-5 академічних вокалів світу, екс-вокалістка фінського симфо-метал гурту Nightwish Tarja Turunen.

Фінська співачка, яка є однією з найвідоміших вокалісток у цьому жанрі, виступить на музичному фестивалі Файне Місто 20 липня на території тернопільського іподрому.

Її альбом «My winter storm» приніс платину. Загалом було продано більше 900 000 сольних дисків Tarja і понад 3 мільйонів копій альбомів, які записані в складі  Nightwish. Окрім того, Tarja була номінована на премії Echo Awards і Emma Awards. А британський журнал «The Sun» разом з Мадонною назвав її одною з 50-ти жінок, які за життя стали безсмертними завдяки їх вкладу в музику.

До слова, хедлайнерами фестивалю Файне Місто 2018 стануть також зірки світової метал-сцени - знаменитий німецький рок-гурт OOMPH! та один з найуспішніших фінських гуртів в історії – Rasmus.

Придбати квитки http://fainemisto.com.ua/tickets/








Передача реєстраційної справи або документів для долучення до реєстраційної справи фронт-офісами

Середа, 16 травня 2018, 06:40

Порядок та особливості передачі документів фронт-офісами для долучення суб’єктом державної реєстрації до реєстраційної справи, здійснюється відповідно до Порядку формування та зберігання реєстраційних справ, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 18.11.2016 №3267/5 (далі - Порядок).

Відповідно до пункту 1 розділу VI Порядку, передача у випадках, передбачених законом, реєстраційної справи або документів для долучення до реєстраційної справи суб’єкту, що забезпечує зберігання реєстраційних справ, здійснюється державним реєстратором або уповноваженою особою фронт-офісу, що забезпечував прийняття, зберігання та видачу документів, поданих для державної реєстрації, протягом трьох робочих днів з дати проведення відповідної державної реєстрації поштовим відправленням за описом або нарочно за описом.

Опис має містити відомості про реєстраційний номер справи із зазначенням кількості аркушів, прізвища, імені та по батькові державного реєстратора або уповноваженої особи фронт-офісу, що забезпечував прийняття, зберігання та видачу документів, поданих для державної реєстрації, який передає зазначену реєстраційну справу, та повне найменування відповідного суб’єкта державної реєстрації, фронт-офісу.

У разі передачі документів для долучення до реєстраційної справи, що знаходиться на зберіганні у суб’єкта державної реєстрації, опис, крім відомостей, передбачених абзацом другим цього пункту, має містити також відомості про повний перелік документів, які передаються, із зазначенням кількості аркушів кожного окремого документа.

Опис підписується державним реєстратором чи уповноваженою особою фронт-офісу, що забезпечував прийняття, зберігання та видачу документів, поданих для державної реєстрації, та скріплюється власною печаткою такої особи.

Відповідно до пункту 2 цього ж розділу факт надходження реєстраційної справи фіксується у журналі обліку надходження (вибуття) реєстраційних справ, а факт долучення документів до реєстраційної справи фіксується у внутрішньому описі реєстраційної справи.

Пункт 3 посадова особа із зберігання реєстраційних справ відповідного суб’єкта, що забезпечує зберігання реєстраційних справ, у день отримання реєстраційної справи приймає її на облік у журналі обліку надходження (вибуття) реєстраційних справ, а також за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав, Єдиного державного реєстру.

У разі передачі документів для долучення до реєстраційної справи посадова особа із зберігання реєстраційних справ приймає їх на облік у журналі обліку надходження (вибуття) реєстраційних справ та не пізніше наступного робочого дня долучає такі документи до відповідної реєстраційної справи.

Пункт 4 говорить, що у разі виявлення невідповідностей між документами, що були отримані посадовою особою із зберігання реєстраційних справ, та описом до них така посадова особа зазначає про це в описі та не пізніше наступного робочого дня звертається до відповідного суб’єкта державної реєстрації чи фронт-офісу, що здійснювали передачу реєстраційної справи чи документів, з вимогою про надання в повному обсязі документів.

У разі надходження реєстраційної справи, сформованої з порушенням вимог цього Порядку, посадова особа із зберігання реєстраційних справ приймає відповідну справу на облік відповідно до пункту 3 цього розділу з обов’язковим повідомленням суб’єкта державної реєстрації про допущені порушення. У разі неодноразового порушення вимог цього Порядку щодо формування реєстраційної справи одним і тим самим державним реєстратором, суб’єкт, що забезпечує зберігання реєстраційних справ, звертається із скаргою на такі дії до відповідного територіального органу Міністерства юстиції України.


Головне територіальне управління

юстиції у Тернопільській області


 

Сторінка 904 з 1426

«ПочатокПопередня901902903904905906907908909910НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер