images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У неділю - свято!

Субота, 25 липня 2015, 08:35

Щиро вітаю вас з професійним святом. Дана сфера діяльності є, мабуть, найпоширенішою серед усіх видів економічної діяльності і покликана задовольняти повсякденні потреби найрізноманітніших верств населення. Це, також, важливий сегмент у наповненні бюджетів усіх рівнів. Завдяки вашій праці урізноманітнюється та розширюється споживчий ринок, підвищується якість товарів. За останні роки мережа торгівлі та громадського харчування в місті та населених пунктах Тернопільського району стала сучаснішою і ближчою до потреб людей, поліпшилася культура обслуговування.

Тож, бажаю усім вам міцного здоров’я і благополуччя, удачі та нових професійних здобутків.

 

З повагою, начальник Тернопільської ОДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області Петро Якимчук

 

У Тернополі започатковують марафон “Я – українець, я – патріот”

П'ятниця, 24 липня 2015, 12:25

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення ініціює патріотичний марафон «Я – українець, я – патріот», пише Моя газета

Запрошуємо усіх до участі в майстер-класах по виготовленню паперових квітів! Вкладіть свою щиру душу у вироби, створені власноруч, а 24 серпня квіти будуть виставлені на Театральному майдані на благодійному ярмарку, кошти від продажу яких будуть передані  на потреби  наших героїв-захисників.

Хай добрі наміри перетворяться в добрі справи!

11778932_1455024414798723_1428454016_o

Поскаржитись на нахабних водії можна по інтернету

П'ятниця, 24 липня 2015, 09:45

Поскаржитись на нахабних водії можна по інтернету
Нахабне паркування у Тернополі, особливо на пішохідних переходах та зелених зонах – вічна проблема.

Відтак у файному місті створили сервіс BadParking — спеціально для скарг на паркування. Сервіс BadParking.in.ua призначено для створення скарг до Державної автомобільної інспекції України на дії водіїв автомобілів, які, на думку користувача сервісу, порушують Правила дорожнього руху, зокрема, у частині зупинки/стоянки транспортних засобів.

Для подання скарги необхідно сфотографувати автівку, заповнити форму та надіслати скаргу. Також автори проекту просять тернополян при заповненні форми вказувати власні контактні дані: прізвище, ім'я, по батькові, адресу для листування та телефон.

«ДАІ не розглядатиме скаргу, подану анонімно, тому Ваші П.І.Б. є обов'язковими. Адреса для листування потрібна для отримання відповіді від інспектора ДАІ, який розглядатиме Вашу скаргу, а телефон може бути використаний інспектором для уточнення у Вас деталей справи», - кажуть автори проекту.

Варто додати, що створенням сервісу BadParking задоволені не всі тернополяни. Одні підтримують таку ініціативу, інші ж кажуть, що проблему «нахабного» паркування треба розглядати масштабніше. Мовляв, оскільки у місті мало місць для паркування, водії змушені паркуватись у недозволених місцях.

«Я водій і не проти, щоб такий сервіс існував, але тоді давайте ще створимо сервіс «Де припаркуватись у Тернополі?» Місцева влада так продає і роздає землю, що на парковки місць немає. Якщо вже скаржитись - то першою потрібно карати владу, яка дає дозволи на бізнес без урахування паркувальних місць. Бо згідно правил дорожнього руху водії також мають право на належні умови для руху і паркування», - пише пан Віталій у спільноті «Від Тернополя до Тернополя».

Фото: badparking.in.ua

Джерело Тернополяни

 

Відмінено касові апарати!

П'ятниця, 24 липня 2015, 06:49

Бізнесу з доходом до 1 мільйона гривень дозволено працювати без РРО: закон опубліковано.

З 23 липня 2015 року набрав чинності Закон України від 1 липня 2015 року № 569-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій»

Згідно зі змінами, реєстратори розрахункових операцій (далі РРО) дозволено не застосовувати платникам єдиного податку:

* першої групи;

* другої та третьої груп (фізичні особи - підприємці) незалежно від обраного виду діяльності, в яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1 мільйон гривень. У разі перевищення доходу застосування РРО є обов’язковим і розпочинається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, та продовжується у всіх наступних податкових періодах дії свідоцтва платника єдиного податку.


Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Дворовий футбол рулить!

Четвер, 23 липня 2015, 13:13

Усім відомо, щогра у футбол,як і будь-який активний вид спорту, сприяєзміцненню фізичного, психічного, духовного та соціального здоров’я, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей у підростаючого покоління. Такий спосіб оздоровлення для дітей не тільки корисний, а й цікавий, якщо організовувати  турніри з дворового футболу між мікрорайонами або вулицями міста, пише Моя газета

11752107_1454307841537047_1733063047_o

Таке завдання взяли на себе працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. 21 липня вже вдруге  було проведено турнір на спортивному майданчику по вул. Вербицького, 6 між  трьома  командами :«БАМ» з мікрорайону«Сонячний» , «Нива-2» з «Канади» та  приємною несподіванкою стала участь команди «Чернівецька» відповідно з вул. Чернівецької, яка відгукнулась на оголошення в соцмережах.

Турнір вдався на славу, діти та підлітки нашого міста показали чудову фізичну підготовку, безкомпромісність у веденні боротьби, толерантне ставлення до супротивників. У напружених змаганнях перше місцевиборола команда”БАМ”, друге посіла –«Чернівецька»,третє – «Нива-2».

Усім юним футболістам  були вручені подарунками від постійних партнерів ТМ «Рудь» та ТМ «ТерА».

На таких турнірах наші діти готуютьсявиступати не тількиза честь своєї вулиці, мікрорайону, але й захищати честь м. Тернополя на змаганняхвищогорівня.

Любителі футболу, слідкуйте за нашими оголошеннями, приймайте участь у турнірах,і хороший приплив позитиву ми вам гарантуємо!!!

 

Сторінка 1307 з 1423

«ПочатокПопередня1301130213031304130513061307130813091310НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер