images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Тернополянин у салоні авто перевозив наркотики

Вівторок, 03 травня 2016, 12:11

amfetaminУ незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів тернопільські працівники Департаменту протидії наркозлочинності підозрюють 34-річного мешканця обласного центру. Молодик у власному авто перевозив наркотики та обладнання для їх продажу.

Як повідомив начальник відділу другого управління Департаменту протидії наркозлочинності в Тернопільській області Володимир Строїч, поліцейські в ході оперативно-профілактичного відпрацювання отримали інформацію про те, що мешканець Тернополя може зберігати наркотичні засоби.

28 квітня під час проведення оперативних заходів поліцейські спільно з працівниками обласного відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та патрульними поліцейськими Тернополя зупинили на одній з вулиць міста авто підозрюваного. Під час огляду правоохоронці виявили в салоні іномарки полотняну сумку з 10-ма грамами марихуани, електронні ваги з залишками наркотичної речовини, схожої на амфетамін, чотири навігатори з кабелями та два предмети схожі на пістолети.

Чоловіка доправили у відділення поліції для документування. Вилучене направлено на експертизу.

Як зясувалося, тернополянин в минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння наркотичних злочинів, однак продовжив займатися протиправним.

По даному факту розпочато досудове розслідування за ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичних речовин до підозрюваного. Тривають слідчі дії.

 

Джамала представить новий альбом в Тернополі

Понеділок, 02 травня 2016, 11:06

20 травня  в ПК Березіль відбудеться сольний концерт української співачки Джамали. Початок концерту в 19.00. Це перший концерт в Тернополі і перший виступ на батьківщині після фіналу «Євробачення 2016», який відбудеться з 12 по 14 травня у Стокгольмі (Швеція).

Виступ відбудеться в рамках всеукраїнського турне містами України. Концертна програма отримала назву «Шлях додому» і буде сформована, насамперед, на матеріалі альбому «Подих» (2015), а також на популярних композиціях з EP «Дякую», альбомів All or Nothing і For Every Heart.

Нагадуємо, Джамала з піснею «1944» представить Україну на конкурсі «Євробачення-2016», котрий пройде в травні в Стокгольмі. Співачка стала переможцем Національного відбору, по результатам SMS-голосування отримавши найбільшу кількість голосів телеглядачів — 37,77%.


Аферисти телефонують від імені працівників податкової

Неділя, 01 травня 2016, 11:54

Керівництво Головного управління ДФС у Тернопільській області, відділ внутрішньої безпеки Головного управління ДФС в області, доводить додаткову інформацію до широкого кола громадськості Тернопільщини та суб’єктів господарської діяльності області щодо спроб шахраїв-аферистів злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями у вигляді грошових коштів.

Проведеними заходами встановлено, що дзвінки з номера: 066-052-70-23, від імені так званих «службових осіб Головного управління в області чи їх довірених осіб», для виманювання грошей, здійснювались та здійснюються з виправної колонії № 38, котра знаходиться на тимчасово непідконтрольній території України (зокрема, смт. Ленінське, Свердловського району, Луганської області).

Вкотре нагадуємо, що службові особи Головного управління ДФС у Тернопільській області, його територіальних органів і Тернопільської митниці ДФС жодних вказівок збирати гроші від свого чи від імені довірених осіб не давали й давати не можуть.

Отож, наполегливо радимо бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям.

При виявленні випадків шахрайства слід негайно звертатись до місцевих органів Національної поліції, а також повідомляти у Головне управління ДФС в області за номерами телефону: (0352) 43-46-45, 43-04-16 (факс), 43-46-38, 098-992-42-82 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: Тернопіль, вул. Білецька, 1.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

На Тернопільщині вже 23 громадян задекларували мільйонні статки

П'ятниця, 29 квітня 2016, 07:27

Під час деклараційної кампанії, яка розпочалася 1 січня 2016 року та триватиме до 1 травня, 23 громадян Тернопільщини вже задекларували доходи понад 1 млн грн на загальну суму 38 млн 61 тис. гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат.

Мільйонери Тернопільщини сплатять до бюджету 1 млн 798 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб та 227 тис. гривень військового збору.

Головне управління ДФС в області нагадує, що кампанія декларування вийшла на фінішну пряму. Залишились лічені дні для того, щоб відзвітувати про свої доходи. Усім громадянам, які отримували доходи від двох та більше податкових агентів, спадок, іноземні доходи тощо, необхідно звернутися до податкової інспекції за місцем реєстрації особисто або електронною поштою (за наявності ключа електронного цифрового підпису) до 4 травня 2016 року.

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

«Олімпійська зміна» перемагають у Тернополі

П'ятниця, 29 квітня 2016, 06:32

27 квітня відбулися фінальні змагання міського етапу спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». Юних фіналістів майбутніх олімпійських надій з різних мікрорайонів нашого міста прийняла ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Програма фінальних змагань складалася з трьох етапів: презентації, 5-ти спортивних естафет та вікторини на олімпійську тематику.

Під час урочистого відкриття учасників привітали: майстер спорту України з віндсерфінгу, володар ліцензії на участь в Олімпійських іграх 2016 р. - Олександр Тугарєв, Член виконкому Тернопільського обласного відділення НОК України - Богдан Дікальчук, відповідальний секретар Тернопільського обласного відділення НОК України - Валерій Кравчук та директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення - Галина Федорович.

У спортивній залі школи панував справжній олімпійський дух, який заставляв команди боротися за подарунки та путівку на обласні фінальні змагання. У підсумку п’ятий рік поспіль перемогу здобула команда «Олімпійська зміна» з ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, представник команди Бенцал Любомир. Друге місце посіла команда ТЗОШ №24 «Юнга», представник команди Поліщук Ігор, третє – «Боги олімпу» з ТСШ № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов , представник команди Вінніков В.В., IV місце – «Рекорд» (ТЗОШ №10) представник команди Олена Шульгіна, V місце – «Олімпієць» (ТЗОШ №27) представник команди Корнага В.

Справжньою окрасою спортивного свята стали презентації, де кожна з команд фіналістів показали свої вміння та майстерність. Також учасники фіналу виготовили плакат «Привітання Олімпійцям», де кожен залишив свої побажання нашій Олімпійській збірній. Його урочисто вручили нашу «майбутньому олімпійцю» Олександру Тугарєру.

Призери та переможці змагань були нагороджені грамотами обласного відділення Національного олімпійського комітету України. За I- місце команда переможців була нагороджена футболками, кепками та значками від НОК України та путівкою на участь в обласному етапі. За II – місце команда отримала подарунки від ТМ «Ласунка» (терморюкзаки та годинник). За III-місце учасники отримали зошити від видавництва «Школярик». Всі учасники отримали літературу на Олімпійську тематику та зошити від ТМ «Ласунка».

Вітаємо юних лелеченят з перемогою!!!

 

Сторінка 1149 з 1422

«ПочатокПопередня1141114211431144114511461147114811491150НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер