images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Шумську відновив роботу народний аматорський театр (фото)

Понеділок, 08 квітня 2024, 08:38

У Шумську відновив роботу народний аматорський театр (фото)
У новоствореному "Центрі культури та дозвілля" відновив свою роботу шумський народний аматорський театр, режисером якого є Ігор Захожий.

Про це повідомив у Facebook міський голова Вадим Боярський.

Днями у Шумську відбулася премʼєра благодійної вистави на підтримку ЗСУ, яка розповідає про один день з життя сучасної української сімʼї.

"Не можна в кількох словах передати емоції глядачів. Це біль і радість, сльози і сміх. Театр планує відвідати старостинські округи громади. Вся країна бореться з окупантом, всі наші зусилля, вміння та таланти мусять слугувати для підтримки одне одного та наших військових", – написав мер.

Читайте також: Центр ментального здоров’я запрацював у Тернополі (фото)

435662545_25098643019784427_8472940748278810643_n.jpg

 

У Тернопільському районі знешкодили дві застарілі авіабомби

П'ятниця, 05 квітня 2024, 08:34

У Тернопільському районі знешкодили дві застарілі авіабомби
На Тернопільщині продовжують знаходити та знищувати боєприпаси часів Другої світової війни.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, 4 квітня в полі поблизу с. Бенева Тернопільського району, під час технічного обстеження території, піротехніки служби виявили, вилучили та знешкодили 2 осколкові авіабомби вагою 2,5 кг.

"Аби не трапилось лиха, у випадку виявлення підозрілих, або вибухонебезпечних предметів, пам’ятайте головні правила мінної безпеки: "Не підходь! Не чіпай! Телефонуй 101!", – закликали рятувальники.

Чоловіка, причетного до двох крадіжок у Збаражі, розшукують правоохоронці

Четвер, 04 квітня 2024, 13:39


Крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану інкримінують слідчі жителю одного із сіл Тернопільського району. Чоловік впродовж дня обікрав магазин та автомобіль.

Обидва злочини трапилися 1 квітня впродовж години. Потерпілі звернулися за допомогою до поліції.

Зникнення набору ключів з салону автомобіля виявив господар транспортного засобу. Чоловік каже, що залишив автівку без нагляду на кілька хвилин. Двері не замикав і як наслідок - до неї заліз невідомий та забрав інструменти. Суму збитків потерпілий оцінив у дві тисячі гривень.

Про крадіжку двох сокир, по 700 гривень кожна, із магазину в Збаражі заявили адміністратори. У ході моніторингу камер відеоспостереження вони помітили, що о 16:45 невідомий чоловік, переконавшись, що за ним ніхто не стежить, заховав під верхній одяг будівельні інструменти та вийшов з торгового закладу.

Проведеними оперативними заходами працівники поліції встановили особу підозрюваного. Наразі правоохоронці з'ясовують його місцеперебування. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

«З вашої картки намагаються викрасти гроші»: шахраї ошукали жительку Скалатської громади на майже 39 тисяч гривень

Четвер, 04 квітня 2024, 13:34


Поліцейські вкотре застерігають: у жодному разі не довіряйте телефонним незнайомцям, які представляються працівниками банку, та не виконуйте їхніх вказівок.

До співробітників відділення поліції №5 (м. Підволочиськ) надійшло повідомлення від жительки Скалатської громади про те, що невідома особа під приводом проведення банківських операцій незаконно заволоділа її грошима. Загальна сума – майже 39 тисяч гривень.

Зі слів потерпілої, їй зателефонували начебто із банку та повідомили, що з її картки намагаються викрасти гроші. Співрозмовник запропонував їй передзвонити на гарячу лінію банку і уточнити інформацію. Жінка зателефонувала, але зв’язатися з оператором їй не вдалося. Через декілька секунд їй знову подзвонили нібито із банку. Підтвердили, що з її картки намагаються викрасти гроші. Відтак запропонували їй перекинути кошти зі своєї картки на резервний рахунок, який їй продиктував псевдобанківський працівник. Потерпіла так і зробила. У результаті таких операцій, залишилася без грошей.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Тривають заходи для розкриття злочину.

Правоохоронці радять краянам проявляти пильність та у жодному випадку не перераховувати гроші на невідомі рахунки. Будь-які питання з банківськими картками вирішуйте у відділенні банку, а не в телефонному режимі з невідомими особами.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Пропонуючи легкий заробіток в інтернеті, шахраї виманюють гроші у громадян

Четвер, 04 квітня 2024, 13:32


У аферу з онлайн-заробітками потрапила 20-річна жителька м. Зборів. Вона розповіла, що протягом кількох місяців спілкувалась з чоловіком, який обіцяв їй шалені прибутки.

У ході розмови аферист запевнив, що як тільки вона йому перерахує гроші, він їх вкладе у бізнес і жінка почне заробляти. Потерпіла тривалий час пересилала гроші невідомому. Згодом чоловік почав ігнорувати її повідомлення й вона зрозуміла, що потрапила в аферу. Загальна сума збитків становить 5 тисяч гривень. Заявниця звернулась за допомогою до Зборівського відділення поліції.

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу. Співробітники поліції встановлюють особу зловмисника та закликають громадян бути обережними з людьми, яких вони в реальному житті не знають.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Сторінка 11 з 1426

«ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер