images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


З незаконного обігу вилучено пального на суму близько мільйона гривень

Середа, 31 серпня 2016, 13:09

З метою посилення контролю у сфері виробництва і обігу підакцизних товарів та детінізації вказаної сфери триває спецоперація з припинення незаконного виробництва та розповсюдження фальсифікованої підакцизної продукції «Акциз – 2016».

Так, у ході її проведення нещодавно співробітниками податкової міліції спільно із працівниками управління аудиту та відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів встановлено факти зберігання з метою збуту дизпалива та скрапленого газу фізичною особою-підприємцем без застосування реєстраторів розрахункових операцій. Крім цього, на вказаних автозаправних комплексах був відсутній дозвіл на устаткування підвищеної небезпеки і, відповідно, дозвіл на виконання робіт на ньому.

IMG_0931

За результатами проведених заходів вилучено 78 тисяч літрів газу пропан-бутан вартістю 85 тис. грн, дизельне пальне – 39 тис. літрів на суму 819 тис. гривень, обладнання автомобільного газозаправного комплексу та обладнання для заправки автомобілів дизпаливом. Загальна вартість вилученого пального склала 904 тисячі гривень.

Головне управління ДФС у Тернопільській області звертається до усіх громадян з проханням повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів телефонуючи на сервіс «Пульс» за тел.: (044) 284 00 07 та за номером телефону (0352) 43 03 69, а також у письмовій формі на адресу Головного управління ДФС у Тернопільській області (46003, м. Тернопіль, вул. Білецька, 1).

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

«Троє в каное» на Тернопільському ставі

Середа, 31 серпня 2016, 13:07

У Тернополі 28 серпня гучно святкували День міста. На оновленому пляжі «Циганка» відбувався фестиваль «Живи активно», організований Асоціацією превентивної та антиейджингової медицини (м. Київ) спільно з Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.

В рамках фестивалю відбувались справжні баталії на воді – змагання веслувальників «Троє в каноє». Організували його для любителів водних видів спорту Команда TURE.

У перегонах взяло участь понад 60 учасників, тому боротьба була запекла, але справедлива.

Після спортивних випробувань визначились переможці.

У сімейних змаганях:

* І місце – команда «Леопард», сім’я Горон: Яна, Ярослав, Марко, Володимир

* ІІ місце – «Юзюки»: Владислав, Ігор та Софія;

* ІІІ місце - «Пішкунчики»: Правдіна Олена, Плішко Андрій, Плішко Катя.

Серед аматорів:

* І місце – «Грузини»: Саба та Анастасія;

* ІІ місце – «Фенікс»: Вітюк Олександр, Найчук Едуард та Ремез Галина;

* ІІІ місце - «Новий Світ»: Боровий Назар, Березовський Олександр і Гануляк Назар.

Серед бувалих:

* І місце – команда «Блискавка»: Юзюк Владислав, Кицюк Іван та Стеценко Володимир;

* ІІ місце – «Арізона»: Романюк Любомир, Йордан Назар, Йордан Андрій;

* ІІІ місце - «Дракон»: Лисюк Павло, Сатурський Остап, Юзюк Ігор.

Переможців нагородили цінними подарунками від Команди TURE.

Згодом усі бажаючі змогли повчитися тонкощам веслування та каякінгу на майстер-класах від організаторів.

Перевірено понад чотири тисячі держслужбовців

Середа, 31 серпня 2016, 06:51

З початку 2016 року територіальні органами ДФС у Тернопільській області отримали 435 запитів на проведення спеціальних перевірок відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, з них у липні – 39 запитів. В результаті по 52 перевірках встановлено розбіжності.

Також з початку року отримано понад три тисячі запитів на проведення перевірок, передбачених Законом України «Про очищення влади». Впродовж цього року надано 4 518 висновків.

Окрім цього, протягом вказаного терміну отримано більше 20,1 тис. запитів на проведення перевірок, передбачених п. 9 ст. 12 ЗУ "Про засади запобігання і протидії корупції". За результатами їх розгляду надано понад 8 тисяч висновків, у 2359 випадках встановлено недостовірність відомостей.

Варто зазначити, що перевірки здійснювались за спеціальним алгоритмом, який дозволяє виявляти недостовірність вказаних у декларації відомостей про наявність у суб’єктів декларування майна (майнових прав), а також невідповідність вартості майна (майнових прав), набутого за час перебування на відповідних посадах, доходам, отриманим із законних джерел.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про очищення влади», особа, яка вказала недостовірні відомості щодо набутого майна та не змогла пояснити його походження, позбавляється на 10-річний термін права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування.

 

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Злодія-рецидивіста затримали поліцейські охорони

Середа, 31 серпня 2016, 06:31

Серед ночі, працівники Управління поліції охорони «на гарячому» затримали злодія, який проник до підвального приміщення з метою крадіжки. Як з’ясувалося згодом, у чоловіка чимале кримінальне минуле.

PRcNadyhDRkБлизько четвертої години ночі, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал «Тривога» від мешканця одного з житлових будинків, що в мікрорайоні «БАМ».

Причиною занепокоєння мешканців був гуркіт у їх підвальному приміщення. За лічені хвилини поліцейські охорони прибули на місце події, виявивши сліди проникнення та затримали нічного візитера.

Як з’ясувалося, затриманий – злодій зі стажем. 40-річний l4R6yMC3i_oтернополянин не вперше переступає межу Закону, за його плечима вчинення 16-ти корисливих злочинів проти власності.

На шлях виправлення раніше судимий не став і, будучи на випробувальному терміні, знову вдався до крадіжки, мовляв: «за щось треба жити і їсти ж хочеться».

Затриманий був доставлений у Тернопільський відділ поліції. За даним фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та встановлення міри покарання.

Оподаткування зарплати працюючого студента

Вівторок, 30 серпня 2016, 06:22

Як повідомили у Тернопільській ОДПІ, кожен працюючий студент має право на суму податкової соціальної пільги у розмірі 150 % від загальної суми пільги (у 2016 році це становить 1 033,5 грн), при умові, що розмір його заробітної плати на місяць не перевищує 1 930 грн.

При цьому, якщо студент отримує стипендію з бюджету, то податкова соціальна пільга до заробітної плати такого платника податку не застосовується.

При нарахуванні зарплати студентам, які проходять практику на підприємстві чи у підприємця–фізичної особи – роботодавець, як податковий агент, зобов’язаний утримувати із суми такого доходу податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 % та військовий збір за ставкою 1,5 % й перераховувати зазначені податок і збір до бюджету в порядку, встановленим Податковим кодексом України.

Детальніші консультації – у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

Сторінка 1087 з 1408

«ПочатокПопередня1081108210831084108510861087108810891090НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер