images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Шахраї з виправної колонії на Луганщині видурюють гроші у підприємців з Тернопільщини

Четвер, 28 квітня 2016, 07:40

Головне управління ДФС у Тернопільській області повідомляє, що на теренах нашої області продовжуються випадки телефонного шахрайства. Зокрема, шахраї представляються довіреними особами посадовців Головного управління ДФС у Тернопільській області та вимагають кошти для залагодження так званих перевірок чи на якісь інші нагальні потреби. У результаті проведених заходів встановлено, що дзвінки з номеру телефону 066-052-70-23 надходять із виправної колонії №38, яка знаходиться на тимчасово непідконтрольній Україною території у смт. Ленінське Свердловського району Луганської області.

Вкотре наголошуємо, що посадові особи Головного управління ДФС в області, територіальних органів ДФС у Тернопільській області та Тернопільської митниці ДФС жодних вказівок збирати гроші від свого імені ніяким довіреним особам не давали.

Отож, наполегливо радимо громадянам бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.

При подібних випадках шахрайства суб’єктам господарювання слід негайно звертатись до місцевих органів Національної поліції, а також повідомляти у Головне управління ДФС в області за номерами телефону (0352) 43-46-45, 43-04-16 (факс), 43-46-38, 098-992-42-82 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: Тернопіль, вул. Білецька, 1.

 

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Вакантні посади та вільні робочі місця

Середа, 27 квітня 2016, 09:35

Станом на 01 квітня 2016 року 268 підприємств міста подали інформацію до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості про наявність 656 вільних робочих місць та вакантних посад ( на 01.04.2015 р. – 945 вакансій), у тому числі потреба для заміщення на посади службовців – 192 місця, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 24 місця.

Всього за січень – березень 2016 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 707 підприємств міста інформацію про наявність 3262 вільних робочих місць та вакантних посад. Для покращення ситуації на ринку праці та розширення спектру послуг, що надається службою зайнятості роботодавцям, за січень – березень 2016 року проведені 18 тематичних семінарів з роботодавцями по вирішенню актуальних питань, а також 6 міні-ярмарків вакансій щодо сприяння роботодавцю в укомплектуванні заявлених вакансій, в яких взяли участь 105 осіб, 1 презентація роботодавця, 1 профорієнтаційний масовий захід «День відкритих дверей на виробництві» з ТзОВ «Тервікнопласт» - 10 чол.

У складних умовах формування ринку праці служба зайнятості працює достатньо злагоджено. Відпрацьовано систему прийняття і виконання управлінських рішень, чітку систему звітності та особистої відповідальності працівників, що забезпечує адресний підхід до кожного, хто звертається в центр зайнятості.

Ярмарок кар’єри

Середа, 27 квітня 2016, 09:34

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості провели семінари з техніки пошуку роботи та взяли активну участь у ярмарку вакансій, які відбулися в рамках “Тижня професійної кар'єри студентів та випускників Тернопільського національного економічного університету”. Метою таких заходів є сприяння зайнятості студентів та випускників, формування у них навиків побудови кар'єри, ознайомлення із шляхами та інструментами пошуку роботи, тенденціями на молодіжному ринку праці тощо.

Любов Смик та Анатолій Чорній ознайомили присутніх студентів та викладачів з основними правилами та принципами написання резюме та секретами проходження співбесіди.

“Особливістю резюме для студентів та колишніх випускників є проставляння акцентів на своїх навичках та вміннях, оскільки досвід роботи, або зовсім відсутній, або дуже незначний. Таке резюме називається функціональним”, - наголосила Любов Смик. “Інформація про те, де і в який період працювала людина у функціональному резюме або замовчується, або описується тільки в загальних рисах. Резюме функціонального типу концентрує увагу на трудових досягненнях, знаннях та вміннях і дозволяє приховати прогалини у трудовій біографії. Функціональне резюме особливо потребує супровідного листа”, - повідомила фахівець центру зайнятості.

Співбесіда з роботодавцем є основним методом відбору кандидатів при влаштуванні на роботу. Успіх чи невдача залежить як від професійних характеристик, так і від того, як себе зарекомендує шукач на співбесіді. На нинішньому суперконкуруючому ринку праці навіть отримання запрошення на співбесіду - вже досягнення, але навіть незначні помилки можуть зруйнувати ваші шанси на успіх.

Фахівці центру зайнятості Оксана Колега та Наталія Паславська не лише ознайомлювали із актуальнимина ринку праці вакансіями, а й надавали практичні рекомендації щодо пошуку роботи, використання різноманітних джерел інформації про вільні робочі місця, допомагали коригувати резюме та анкети учасників заходу.

 

 

 

Відділ активної підтримки безробітних Тернопільського МРЦЗ

 

До уваги громадян!

Середа, 27 квітня 2016, 09:10

26.11.2015 Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» та Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», які, зокрема, передбачають передачу функцій з державної реєстрації органам місцевого самоврядування, держадміністраціям, нотаріусам (за органами юстиції залишається державна реєстрація громадських формувань).

Процес поступової передачі функцій органів юстиції починається з 01 січня 2016 року та завершується 30 квітня 2016 року.

У зв'язку з децентралізацією у Тернопільській області триває передача реєстраційних функцій від районних, міськрайонних, міжрайонних управлінь юстиції до районних державних адміністрацій та виконавчих органів міських рад (міст обласного значення).

На сьогодні Збаразька, Лановецька та Козівська районні державні адміністрації повідомили про інституційну готовність здійснювати повноваження у сферах державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

У зв'язку з цим відпала потреба у здійсненні цих повноважень органами юстиції на території відповідних адміністративно-територіальних одиниць.

За пропозицією Міністерства юстиції України розпорядженням Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016року № 304-р «Про припинення надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців деякими органами державної реєстрації, утвореними Міністерством юстиції» вирішено припинити надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, зокрема, у Тернопільські області:

1) Збаразьким міжрайонним управлінням юстиції;

2) Козівським районним управлінням юстиції.

Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільської

У Тернополі встановили нову екопарковку

Середа, 27 квітня 2016, 06:36

З початком весни у Тернополі почали проводити капітальні ремонти дворів та вулиць. Дорогу вкладають новим та якісним асфальтом. Роботи проводяться на вулицях Симоненка 16, 18, Миру 11, 12, Новий Світ 91 та проспекті Злуки 33.

12932581_1725286431071973_4408650154813720617_n1

Нещодавно на вулиці Куліша 4 почали проводити ремонтні роботи по встановленню екопарковки. Майже, місяць часу важкої праці було вкладено у цю роботу. В проект оновлення вулиці увійшли: зняття шару старого покриття, щебенева основа дороги, облаштування тротуарної частини. Проїзну частину вклали фігурним мощенням.

Наступними вулицями, де буде встановлено екозупинки будуть Куліша 10, де вже почали проводити роботи, та Куліша 8.

 

Сторінка 1152 з 1423

«ПочатокПопередня1151115211531154115511561157115811591160НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер