images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


З будівель на просп. Степана Бандери демонтовано три рекламні засоби

Четвер, 04 жовтня 2018, 09:50

4 жовтня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, демонтовано рекламні засоби, а саме:  щит «Fitonyashka» з будівлі на проспекті Степана Бандери, 4, два банери «Second hand» та «Гарантований врожай…» з будівлі на проспекті Степана Бандери, 96 в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 23.05.2018 року 393 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламних засобів».

Зазначені демонтовані об’єкти знаходиться на території ПП «Східний масив» за адресою вул. Лесі Українки, 5а.

Для повернення демонтованих рекламних засобів власникам необхідно звернутись в ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94) з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти.

rada.te.ua

 

Сергій Надал долучився до святкового обіду у Міжнародний день людей похилого віку

Середа, 03 жовтня 2018, 08:10

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів, очільник Тернополя Сергій Надал розділив святковий обід з тернополянами, які перебувають у складних життєвих обставинах, зумовлених самотністю, хворобами та інвалідністю.

Урочистості за участю міського голови відбулися у «Благодійній їдальні», що діє при Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

«У цей особливий день ми згадуємо людей старшого покоління - особливих людей, від яких завжди можна почути добру пораду та чия життєва мудрість допомагає молодим уникати помилок, приймати виважені рішення, - наголошує Сергій Надал. - Це також добра нагода нагадати всім про людський обов’язок бути милосердними і турботливими до найповажнішої частини суспільства, поглянути на проблеми літніх людей та оцінити, як кожен з нас може допомогти таким людям».

Очільник Тернополя побажав людям похилого віку, а також усім ветеранам міцного здоров’я, добра, миру, злагоди, довголіття та Божої Благодаті.


rada.te.ua

Сьогодні у Тернополі проведуть перевірку системи оповіщення з включенням сирен

Середа, 03 жовтня 2018, 08:09

3 жовтня з 14.00 год до 15.00 год у Тернополі буде проведена річна комплексна перевірка системи централізованого оповіщення цивільного захисту області «Сигнал –ВО» з включенням електросирен та передачею мовної інформації по радіотрансляційній мережі області.

Основна мета проведення перевірки – визначення працездатності систем оповіщення та перевірка готовності до дій у разі виникненні надзвичайної ситуації або події.

Прохання до тернополян зберігати спокій та займатися повсякденними справами.


rada.te.ua

 

До відома громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради

Понеділок, 01 жовтня 2018, 10:04

Інформуємо, що з 1 жовтня по 31 грудня спеціалісти  відділу квартирного обліку та нерухомості Тернопільської міської ради проводитимуть перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку, у відповідності з пунктом 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та надання їм жилих приміщень…».

Для поновлення облікових  даних, особам, які перебувають на обліку, необхідно  подати в відділ квартирного обліку та нерухомості (вул. Листопадова, 6, кабінет 24)  наступні документи:

  1. Довідка з місця проживання про склад сім'ї та реєстрацію (форма№3) видана не раніше ніж за 1 місяць до дня подання документів.
  2. Довідка з місця роботи про працевлаштування (для працевлаштованих), довідка з підприємства, на обслуговуванні якого перебуває будинок про те, що громадянин не працює (для не працевлаштованих), на всіх повнолітніх членів сім’ї.
  3. Довідки про наявність чи відсутність зареєстрованого права приватної власності на будинок (квартиру) по місту Тернополю на всіх членів сім’ї, включаючи неповнолітніх дітей, з ТОВ «Міське бюро технічної інвентаризації» (інформація станом на 29.12.2012 року), для осіб, які не поновляли облікові дані до 01.01.2013р.».

Графік роботи та прийому громадян:

Понеділок – четвер: 8.00 – 17.15 год.

п’ятниця: 8.00 – 16.00 год.

Обідня перерва: 13.00 – 14.00 год.


rada.te.ua

У Тернопільській комунальній міській лікарні №2 презентували сучасне цифрове рентгендіагностичне обладнання

Неділя, 30 вересня 2018, 11:05

28 вересня відбулася презентація нового діагностичного обладнання, закупленого для потреб КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2». Серед обладнання- цифровий рентгендіагностичний комплекс (безкабінний флюорограф) Polistat M32, система рентгенівська діагностична Calypso F (MTObs) та система рентгенівська діагностична мобільна MAC. На презентації побував і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«В Тернополі діє комплексна програма «Здоров’я тернополян», відповідно до якої  відбувається фінансування закладів охорони здоров’я, а також придбання необхідного обладнання для покращення умов праці лікарів та створення комфортних умов пацієнтам, - пояснює Сергій Надал. -   Загалом цього року було виділено понад 15 млн. грн на придбання нового сучасного обладнання, і частина обладнання на суму 9 млн. грн сьогодні уже закуплена та передана на баланс лікарні №2. Це нове високоточне цифрове обладнання надасть можливість лікарям якісніше та значно швидше обстежувати пацієнтів, а також воно є безпечніше для пацієнтів, оскільки має мінімальну дозу опромінення».

 

Сторінка 848 з 1408

«ПочатокПопередня841842843844845846847848849850НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер