images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Бюджет - в руках тернополян

Вівторок, 13 жовтня 2015, 08:10

Купуючи товари в магазинах, заправляючи свої авто на АЗС, ми не завжди усвідомлюємо, що отримавши чек на руки, ми заставляємо продавців легалізувати продане, а отже – сплатити належну частку до бюджету.

Акцизний податок в розмірі 5 % з роздрібного продажу підакцизних товарів (алкоголь, тютюн, пальне тощо) “прямою гривнею” та в повному розмірі поступає до казни місцевої громади. Як зазначив начальник Тернопільської ОДПІ Петро Якимчук, впродовж 9 місяців поточного року до бюджету міста поступило понад 55 млн.грн. даного податку, а це більш як 15 відсотків від усіх бюджетних надходжень, що контролюються податковою інспекцією. Отож, хочемо мати належні дороги, двори, дитячі та спортивні майданчики - будьмо принциповими та відповідальними: до себе та інших.

Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

 

Майстер-класи для юних пластунів

Вівторок, 13 жовтня 2015, 07:49

11 жовтня у приміщенні ДЮПЦ уже вдруге відбувся майстер-клас «Ми - роду козацького діти». Юні пластуни долучилися до виготовлення листівок воїнам АТО.

Почався захід з розповіді про героїчні сторінки нашої історії та життя наших предків, бо виховувати майбутніх громадян слід на прикладі козаків, що були справжніми патріотами України.20151011_131958

Під час виготовлення паперових фігурок діти слухали казкову легенду, з якої дізнались про виникнення козацтва, їх фізичну підготовку та бойові звитяги. «…Я щиро вірю, що ці листівочки, виготовленні для наших захисників, підтримають їх у бою, нададуть їм тої козацької сили та незламності…» - висловила свої сподівання Гоца Світлана Вікторівна, провідний фахівець КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради. Своїх «козаків» з побажаннями діти передадуть воїнам АТО, що сьогодні відстоюють незалежність і соборність нашої держави.
20151011_123715

Сімейний конфлікт припинили працівники Управління Державної служби охорони

Вівторок, 13 жовтня 2015, 07:47

Під час виїзду на виклик група затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області припинила сімейний конфлікт та вилучила у 35-річного чоловіка розкладний ніж.

По лінії «102» зателефонувала схвильована юначка і попросила прийняти міри до її вітчима, який влаштував скандал та погрожував її матері фізичною розправою.

Держохоронці виїхали за вказаною адресою, щоб детальніше розібратись в ситуації. Вже у під’їзді на них чекала заявниця. А у квартирі, нічого не підозрюючи, мужчина на підпитку продовжував погрожувати жінці ножем. Оперативними та професійними діями наряду групи затримання ДСО, ніж було вилучено, а затриманого доставлено в Тернопільській відділ міліції.

З’ясувавши усі обставини, правоохоронці дізнались, що чоловік вже не вперше зганяє лють на жінці, проте цього разу донька вирішила поставити крапку на постійних проявах домашнього насильства з боку чоловіка.

 

Турніри зі стрітболу стартували

Понеділок, 12 жовтня 2015, 10:58

Для любителів баскетболу та стрітболу Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення  спільно з Тернопільським обласним відділенням  Національного Олімпійського комітету України організували  турнір зі стрітболу серед юнаків 10-12 років за програмою «Дворові Олімпійські ігри».

+SAM_4257

Перше змагання відбулось 9 жовтня 2015 року на універсальному спортивному майданчику на Вербицького, 6.

«Нехай переможуть сильніші!», – побажав учасникам запрошений гість та суддя, Андрій Демедась, вчитель фізкультури ТЗОШ №17.
+SAM_4266

Юнаки продемонстрували гарну підготовку та волю до перемоги. У результаті напруженої боротьби переможцем турніру стала команда «Канада street», друге місце виборола команда «Будівельник», третє місце – «Кіборги».

Команди-переможці були нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та цінним призами від постійного партнера ТМ «Ласунка» (ліхтарики, зошити, розклади уроків) .

Кращими гравцями стали: Курпіта Павло, Медвідь Арсен, Шпільов Павло, Бронецький Віталій, король Віталій («Канада street»).

+SAM_4268

Любиш  проводити вільний час активно, відпочиваючи на спортивному майданчику? Тобі 10-12 років і ти граєш у баскетбол або стрітбол? Приходь на універсальні спортивні майданчики і візьми участь у турнірах зі стрітболу  :

  • 10 – бульвар Д.Галицького, 28;
  • 10 – вулиця Пилипа Орлика, 10.

+SAM_4255

Для справки. Стрітбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У гру грають 2 команди. Склад – 5 гравців (3 польових та 2 запасних). Гра  проходить «на одне кільце», при цьому команда перед забиванням м’яча в кільце мусить «вивести» його за трьох-очкову лінію. Гра триває два періоди по 8 хвилин. Гра зупиняється, якщо одна з команд виграє з рахунком 8:0.

Телефон для довідок:  51-16-35.

Тернополян запрошують на “Козацьку звитягу”

Понеділок, 12 жовтня 2015, 07:27

14 жовтня в Тернополі відбудеться фізкультурно-патріотичне свято «Козацька звитяга». До участі запрошуються всі бажаючі!

В програмі заходу:

  • показові виступи та майстер-класи;
  • цікаві та веселі конкурси й забави для дітей та дорослих;
  • конкурс малюнку на асфальті для найменших.

Учасники та переможці конкурсів будуть нагороджені подарунками від партнерів свята. Прийди та прояви свою силу та міць!


Захід проходитиме на бульварі Д.Вишневецького. Початок о 15.00 годині.

Організатор: Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.
Афіша_Козацька звитяга

 

Сторінка 1262 з 1425

«ПочатокПопередня1261126212631264126512661267126812691270НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер