images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


«В ногу із часом»

Середа, 17 лютого 2016, 07:42

Вам набридло шукати у фахових виданнях податкові консультації чи витрачати час на візит до податкової? Бажаєте, не виходячи із дому чи офісу, отримати кваліфіковану відповідь на Ваше питання?

Тернопільська ОДПІ у середу, 17 лютого, з 16 до 17 години, буде проводити інтернет-конференцію на тему: «Декларування доходів -2016». Усі найактуальніші питання та відповіді на них будуть доступні в online-режимі (у текстовому, візуальному та аудіо форматах).

Спілкуватись із платниками податків буде головний державний інспектор відділу організації роботи Тернопільської об’єднаної ДПІ Оленин Галина Петрівна.

Аби запитати й отримати відповідь, Вам потрібно зареєструватись чи зайти на свій обліковий запис у програмному забезпечені – Skype, у вікні «Пошук» ввести ім’я «todpi_online» (Тернопільська ОДПІ) та додати до свого списку контактів.

За інформацією щодо проведення тематичних інтернет-конференцій слідкуйте у ЗМІ та соціальній мережі – Facebook (Тернопільська ОДПІ – https://www.facebook.com/Тернопільська-ОДПІ-437913149745577/).

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

День вшанування Небесної Сотні у Тернополі

Вівторок, 16 лютого 2016, 10:49

20.01 о 11:00 на Театральному майдані в Тернополі відбудеться вшанування Небесної Сотні. 

День вшанування Небесної Сотні у Тернополі

Молодіжна міська рада проведе змагання

Вівторок, 16 лютого 2016, 10:20

З 29 лютого по 5 березня 2016 року з нагоди відзначення пам’яті Романа Шухевича, молодіжні організації міста, органи студентського самоврядування та молодіжна міська рада проведуть спортивні змагання на Кубок Генерала Української повстанської армії Романа Шухевича.

kubok shuhevycha

Особливістю змагань є те, що вони проводяться з улюблених видів спорту «друга Шуха», в яких він досягав успіхів як спортсмен, а це:

● копанка (футзал),
● відбиванка (волейбол),
● кошиківка (баскетбол),
● біг (естафета),
● стрільба,
● скелелазіння,
● інтелектуальний змаг.
.


● У змаганнях МОЖУТЬ брати участь молодіжні громадські організації та органи студентського самоврядування.
● У змаганнях НЕ МОЖУТЬ брати участь: політичні партії, професійні спортсмени та професійні команди з тих чи інших видів спорту.

Увага! Учасники змагань, які молодші 18-ти років обов'язково мають принести довідку про пройдений медогляд.

Бажаючі взяти участь хай пишуть у приват https://www.facebook.com/profile.php?id=100008382971263, а також можуть долучитися до групи у вк https://vk.com/event114423054

 

Успішним може бути кожен

Вівторок, 16 лютого 2016, 10:03

Саме така основна ідея спортивно - пізнавального заходу «Крок до успіху», що проводить Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення серед учнів загальноосвітніх шкіл міста вже впродовж трьох місяців.

«Бути активним в житті, не сидіти на місці, шукати себе», - головний секрет успіху, яким поділилися з учнями ЗОШ №23 майстер спорту України з лижного фристайлу, багаоторазова переможниця та призерка кубків і чемпіонатів України, Щербанюк Оксана. Зустріч зіркової випускниці цієї школи з третьокласниками відбулася в актовій залі 11 лютого, під час якої діти з захопленням переглянули відеоролики з гірськолижних змагань на трасі Буковель, тренування фристайлістів в зимовий та літній період, дізналися про роботу спортивних секцій гірськолижної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи «Екстрім».

+SAM_6446

Також цікавою та пізнавальною була зустріч школярів у Тернопільській ЗОШ №20 з кандидатами в майстри спорту з лижного фристайлу Масирою Олегом та ученицею 10-ого класу цієї ж школи Николайською Ольгою. Діти цікавилися, скільки часу потрібно, щоб навчитися виконувати стрибки, наскільки це складно, як перебороти страх перед крутими гірськими схилами.

Учні молодшої школи мали можливість не тільки поспілкуватися зі спортсменами, але й потримати в руках медалі та сфотографуватися з чемпіонами.

Такі зустрічі стимулюють дітей займатись спортом, піклуватися про своє здоров’я, а також ставити цілі та досягати їх.

Агробізнес в онлайні – перший крок зроблено

Вівторок, 16 лютого 2016, 08:40

Сьогодні покупками в інтернеті вже нікого не здивуєш - обсяг товарів, які замовляють у мережі, зростає з кожним днем. Великобританія, США, Японія – у цих країнах доля онлайн-покупок уже становить більше 10 відсотків від загальних продажів. Всесвітня торгівельна організація зазначає, що темпи розвитку інтернет-торгівлі набагато вищі за темпи розвитку світової торгівлі в цілому. Тож не дивно, що інтернет-торгівля сьогодні стала невід’ємною частиною економіки будь-якої країни.

Україна не стала виключенням і успішно приєднується до світового співтовариства.

Використання механізму електронної торгівлі успішно зарекомендувало себе у багатьох секторах економіки, у тому числі і аграрному. Завдяки переведенню торгівельної  діяльності в електронну форму, купувати і продавати стало значно простіше. В Україні таким проривом стали тендерні онлайн-платформи. Адже тендер – це виявлення потреби сільгоспвиробника.

Зручність онлайн-тендерів важко переоцінити.

ü  По-перше, фермеру не потрібно приймати сотні дзвінків від різних постачальників, які диктують свої ціни. Для цього створюється тендер на якому постачальник пропонує свою ціну на той чи інший товар онлайн. В той же час роботу на себе перебирає відповідний працівник тендерної  платформи, який надає фермеру усю інформацію про хід торгів на його продукцію.

ü  По-друге, трейдеру також зручніше заявити про свої ціни в онлайні.  Аудиторія потенційних покупців тут значно ширша, та й купівля-продаж в такому режимі відбуваються набагато швидше і ефективніше.

ü  По-третє, трейдеру і виробнику не треба весь час турбуватися про динаміку цін на ту чи іншу продукцію. Усе можна побачити онлайн, і таким чином весь час бути в курсі останніх тенденцій аграрного ринку.

Отже, переваг в електронної торгівлі дійсно багато. Бути поінформованим і вчасно зорієнтуватись – це вже половина успіху, друга половина полягає у виборі надійного партнера. Агроплатформа  UAGRO перша в Україні запропонувала сільгоспвиробникам співпрацю у режимі онлайн і до сьогодні залишається надійним партнером більш ніж для п’яти тисяч виробників і дистриб’юторів з усієї України.

Прес-служба UAGRO

 

Додаткова інформація за телефоном: (067) 6503042

Тетяна Земляна

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

http://uagro.ua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сторінка 1175 з 1408

«ПочатокПопередня1171117211731174117511761177117811791180НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер