images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Луганську вибухом ліквідовано "генпрокурора" – росЗМІ

П'ятниця, 16 вересня 2022, 10:25

СКРИНШОТ

В окупованому Луганську стався вибух в приміщенні так званої генеральної прокуратури терористичної "ЛНР", біля будівлі зібралися колаборанти та бойовики.

Джерело: прокремлівське видання "РИА Новости", "Интерфакс"

Дослівно: "За попередніми даними, генпрокурор ЛНР Сергій Горенко помер від отриманих поранень унаслідок вибуху в його кабінеті".

Деталі: Інформацію про смерть Горенка російському ЗМІ повідомили джерела. Наразі ЗМІ не має підтвердження інформації від так званої "влади ЛНР".

Раніше повідомлялося про "бавовну" у приміщенні так званої генпрокуратури. Спочатку повідомлялося, що в результаті вибуху є поранені.

Джерела пропагандистів підтверджували, що поранення отримав і сам так званий "генпрокурор" Сергій Горенко, але не уточнювали інформації щодо його стану. Водночас, деякі Telegram одразу писали про його смерть.

 
терорист Сергій Горенко
ФОТО WIKIPEDIA

Відзначається, що у приміщенні біля кабінету Горенка спрацював саморобний вибуховий пристрій. Окупанти і бойовики називають це "терактом".


 

Шахрайство «купи собаку» продовжує знаходити довірливих покупців

П'ятниця, 16 вересня 2022, 10:23

Прикра історія трапилася з 27-річним тернополянином. Він вирішив онлайн придбати на подарунок собаку породи мальтез . Знайшов оголошення, зателефонував продавцю, однак замість добросовісного собаковода натрапив на шахрая.

Продавець уміло розповів, чому варто придати цуценя саме в нього, мовляв тварина має гарний родовід і відповідає всім стандартам породи. Запевнив, що  разом з собакою надішле відповідну документацію та ветпаспорт. Чоловік хотів отримат хоча б  половину суми і пообіцяв вже наступного дня  відправити собаку. Однак після переказу коштів його номер вранці наступного дня перестав відповідати.

Потерпілий втратив майже 13 тисяч гривень та так і не отримав чотирилапого друга. Він  зателефонував в поліцію. За фактом шахрайських дій розпочато кримінальне провадження.

Вкотре застерігаємо: не здійснюйте передоплату дороговартісного товару! Домовляйтеся про післяоплату.

У випадку придбання тварин, ретельно перевіряйте продавця. Пересвідчіться, чи фото реальні, вимагайте показати тварин через відеозвязок. Шукайте відгуки про торговців, перевіряйте їх на сайті Кіберполіції: : https://cyberpolice.gov.ua/stopfraud/

Наголошуємро, що   вибирати оголошення з найнижчою ціною не варто – саме так найчастіше аферисти приваблюють своїх жертв, ще й запевняють, що торгують не для заробітку. Проявіть розсудливість та обачність!

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


У ДТП на Тернопільщині загинув пенсіонер.

П'ятниця, 16 вересня 2022, 10:19

На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече під колеса автомобіля потрапив пішохід. Аварія трапилася 15 вересня близько 20:30. На місце пригоди виїжджали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту.

За попередньою інформацією, водій автомобіля VOLKSWAGEN Т4, рухаючись в напрямку Кременця, збив людину. Потерпілий - 72-річний чоловік. Пенсіонер помер ще до приїзду бригади екстреної допомоги. Кермувальник каже, що не побачив людину, оскільки загиблий йшов проїзною частиною дороги і не мав жодних сітловідбивальних міток.

Так це чи ні - встановить слідство. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкогол. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч.2 ст. 286 ККУ.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


 

У час війни кожен повинен працювати на своєму фронті: волонтери передали поліцейським Тернопільщини позашляховик

П'ятниця, 16 вересня 2022, 10:16

"Сьогодні, у час війни, кожен повинен працювати на своєму фронті", - в цьому переконаний керівник осередку "АвтоЄвроСила" Ігор Красновський. Чоловік разом з братом та племінником допомагають нашим бійцям з перших днів повномасштабного вторгнення росії. Починали з гуманітарки та волонтерства, допомагали переселенцям. Проте зупинилися на автомобілях.

"Ця тематика нам ближча. Ми автомобілями займаємося ще з 90 х років. Ми знаємо, де можна придбати, орієнтуємося в цінах, у нас є сервіси, які допомагають безплатно авто привести до ладу. BMW-X5 - це вже третій автомобіль, який ми передали для спецкорпусу Нацполіції Тернопільщини, а в загальному 18-й".

Усі автівки родина закуповує та ремонтує фактично за власні кошти. Спочатку намагалися збирати гроші, але це важко та займає час. Проте є благодійники, які віддають транспорт безплатно.

"На сьогоднішній день кожен має працювати на власному фронті. Якщо наші бійці там і виконують свої функції добросовісно, значить їх забезпечує країна, волонтерський рух та народ тими необхідними речами для виконання якісної роботи. Автомобілі ми видаємо в хорошому та справному стані. А автівки, які повертаються звідти ми також ремонтуємо і повертаємо назад.

Сьогодні і бійці ЗСУ, і правоохоронці найбільше потребують пікапи на які можна поставити кулеметну установку. Підходять на фронт повнопривідні позашляховики, які допомагають швидко забирати поранених і перевозити їх у безпечні місця, а також вантажні або вантажно-пасажирські буси. За допомогу родині подякував начальник поліції краю Олександр Богомол.

"Ми вдячні за це, бо всі знають, що автомобілі сьогодні - це розхідний матеріал, який допомагає нашим бійцям виконувати поставленні завдання, допомагають спецпризначенцям, поліцейським підрозділам, які працюють на деокупованих територіях. Дякую від себе, від спецпідрозділів, і від поліції."

Сьогодні на передовій знаходяться не лише бійця ЗСУ, але й усі спецпідрозділи поліції Тернопільщини.


У лікувальних закладах Тернополя безкоштовну медичну допомогу отримали більше 17 000 внутрішньо переміщених осіб

П'ятниця, 16 вересня 2022, 10:11

Лікувальні заклади Тернополя від початку російського вторгнення активно надають допомогу громадянам з різних регіонів України, які, рятуючись від війни, залишили свої домівки.

Так, у лікарнях міста безкоштовну медичну допомогу отримали 17 571 людина з числа внутрішньо переміщених осіб, з них 10 124 – доросле населення та 7447 – діти. Стоматологічну допомогу надано 429-ти дорослим переселенцям та 545 дітям.

Щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, то у медичних закладах Тернополя наразі працює 35 переселенців. Всього у Тернопільській міській територіальній громаді  працевлаштовані 150 ВПО.

Нагадаємо, у Тернополі щоденно з 8:00 по 20:00 год. працює «гаряча лінія» з питань надання медичної допомоги вимушено переселеним громадянам. Отримали консультацію можна за телефоном +38 (067) 881-10-66.

 

Сторінка 541 з 1425

«ПочатокПопередня541542543544545546547548549550НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер