images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


IKEA почала попереджати торгові центри у РФ про розірвання договорів оренди – ЗМІ

Середа, 22 червня 2022, 09:36

Меблевий гігант IKEA почав повідомляти орендодавців торгових центрів у РФ, де розміщувалися магазини та студії бренду, про бажання достроково розірвати договори оренди.

Про це пишуть "Ведомости" з посиланням на джерела на ринку комерційної нерухомості.

За словами одного із співрозмовників газети, такі листи отримали "майже всі" ТЦ, де був присутній шведський бренд.

Обидва джерела зазначили, що розірвання договорів відбудеться в односторонньому порядку. Співрозмовники вважають, що це означатиме для IKEA великі штрафи.

За словами старшого директора ритейл-департаменту CORE.XP Марини Малахатько, значні штрафи у разі дострокового розірвання договорів оренди призначають через підвищені ризики орендодавця, наприклад, через неможливість знайти нового орендаря.

Нагадаємо:

Меблевий гігант IKEA продає свої чотири заводи в Росії та скорочує штат працівників, компанія "не бачить можливості відновити продажі в осяжному майбутньому".

У березні ІКЕА оголосила про призупинення роботи в Росії та припинення операцій з РФ та Білоруссю через їхню війну проти України.

Торговельний гігант ІКЕА продовжив термін оплати праці майже 15 тисяч співробітників у РФ до серпня.

Економічна правда

 

Поліцейські попереджають неповнолітніх краян та їх батьків про небезпеку на воді

Середа, 22 червня 2022, 09:20

Інформаційно–роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил безпеки під час літнього відпочинку проводять поліцейські  у рамках профілактичних заходів «Безпечні канікули». Особливу увагу працівники поліції приділили розвагам біля води.

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Однак навіть той, хто добре плаває, повинен бути обережним, і суворо дотримуватись правил. Відпрацювання в місцях дозвілля та  відпочинку поблизу місцевого ставу влаштували правоохоронці ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції. Особливу увагу  приділили неповнолітнім. Дітей застерегли не купатися без нагляду дорослих.  Правоохоронці наголочили, що саме  легковажне поводження та незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричина сумних та трагічних наслідків на водоймах.

Застерігали правоохоронці і батьків: виховувати у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи її на власному прикладі, а також тримати під контролем проведення дозвілля сина чи доньки.

Застереження від людей у формі є надзвичайно дієвими. Підлітки прислухаються до порад, а дорослі дякують за увагу до їх дітей.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області


«Безпечне літо»: поліцейські Тернопільщини дбатимуть про школярів на канікулах

Середа, 22 червня 2022, 09:15

Забезпечення безпеки дітей під час відпочинку – основна мета профілактичних заходів «Безпечне літо», до яких залучені працівники ювенальної превенції краю. Поліцейські посилили заходи безпеки на літній період, коли батьки працюють, а діти відпочивають.

Цьогоріч через військовий стан чимало діток не матимуть змоги відпочити в таборах. Аби надзвичайні події не змарнували літні канікули, правоохоронці Тернополя розпочали перевіряти звичні місця дозвілля школярів. Їм наголошують про важливість дотримання правил, які рятують життя.

Під час профілактичних бесід ювенальні поліцейські застерегли неповнолітніх від спілкування з незнайомими людьми, нагадали про правила поведінки на вулиці та необхідності використання світловідбиваючих елементів на одязі.

Діти з задоволенням спілкувались з працівниками поліції, активно відповідали на питання, ділилися своїми знаннями щодо дій у випадку надзвичайної події. Світловідбиваючі браслети та листівки-застереження отримали усі, хто спілкувався з поліцейськими.

Превентивні відпрацювання триватимуть протягом усього літнього періоду. Ювенальні поліцейські звертаються до батьків з проханням відповідально ставитися до виконання своїх обов'язків та цікавитися дозвіллям дітей.


 

Оперативники Тернополя викрили магазинних злодіїв

Середа, 22 червня 2022, 09:13

Працівники Тернопільського районного управління поліції інкримінують двом мешканцям обласного центру таємне викрадення чужого майна. Зловмисники діяли по-різну, однак місце скоєння протиправного обирали невеликі магазини.

Оперативники територіального підрозділу поліції встановили, що підозрювані 1970 та 1982 років народження користалися моментм та непомітно проносили повз каси різноманітне майно, яке ховали під верхній одяг.

Перевіряється причетність зловмисників до вчинення анологічних протиправних дій на території міста.

Відомості про події слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція передбачає позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області


Вступ-2022: 21 червня розпочався другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ

Середа, 22 червня 2022, 09:12

До уваги учасників 3НО-2022! 21 червня розпочався другий етап підтвердження участі в основній сесії Національного мультимедійного тесту. Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України.

Для цього з 21 червня до 7 липня 2022 року на інформаційній сторінці https://zno.testportal.com.ua/info/login у спеціальній формі потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде складати тестування незалежно від того, де перебуватиме учасник у період проведення основної сесії, ー в Україні чи за кордоном.

Важливо! Якщо кількість вступників, які хочуть складати тестування в певному місті перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку.

Детальніше ТУТ.

 

Сторінка 642 з 1423

«ПочатокПопередня641642643644645646647648649650НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер