images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Фотопроект «Переможці» скоро завітає у Тернопіль

Четвер, 25 серпня 2016, 06:45

Зворушливі фото, які підкорили вже не одне місто України відвідає Тернопіль. Виставка привчена воїнам АТО, які втратили кінцівки у бойових діях, проте це не перешкоджає їх повноцінному життю. Головною ідеєю є те, щоб не зважаючи на все не втрачати силу духу, бути наполегливим і не опускати руки.

Ініціативу щодо проведення фотопроекту у Тернополі проявили: Центр національно-патріотичного виховання «Підкова», обʼєднання Території особистого розвитку, ТВЦ «Атріум» та музей автомобілів «Ретро-кортеж».

фотопроект

На презентацію виставки прибудуть учасники фотопроекту, які погодились на всю країну проголосити стійкість духу. Разом з ними участь у цій події прийматиме організатор проекту Соломія Вітвіцька, Оксана Стебельська, співачка та скрипалька зі Львова Оксана Муха.

фотопроект 2Презентація розпочнеться 27 серпня о 12.00 в музеї ретро-автомобілів на вулиці Текстильній 28. Триватиме мультимедійний проект до 28 вересня. Долучитись до нього може кожен. Захід є доброчинним, тому ті, хто мають бажання допомогти зібрати кошти на сучасне протезування в Україні повинні купити на виставці спеціальний випуск журналу VIVA «Переможці».

Кошти, які будуть зібрані впродовж проекту у Тернополі, організатори планують передати пораненому бійцю в зоні АТО Юрію Вовканину, якому необхідні гроші для реабілітації. У ході бойових дій Юрій мав значну травму, яка призвела до ампутації лівої кисті та ампутації пальців правої руки. Родом чоловік із села Хмелиськ Підволочиського району.


 

Фестиваль «Живи активно» у Тернополі

Середа, 24 серпня 2016, 10:13

Фестиваль уже побував у багатьох обласних центрах України.

28 серпня він відбудеться у Тернополі .

Стартує свято о 14.00 год. на оновленому пляжі «Циганка».

У програмі заходу:

* Урочисте відкриття оновленого пляжу «Циганка»;

* Консультативні та пізнавальні локації лікарів;

* Майстер-класи з фітнесу, веслування, каякінгу та на вуличних тренажерах;

* Розважальні ігри, естафети та вікторини;

* Турнір з пляжного волейболу;

* Чемпіонат міста з віндсерфінгу;

* Показові виступи скейтбордистів;

* Змагання з веслування «Троє в каноє»;

* Діток забавлятимуть аніматори Центру дитячого розвитку «Капітошка».

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у пізнавальному, спортивному та веселому дійстві!

Прийдіть та долучіться до активного відпочинку, адже: «Рух дарує життя!».

Партнери: ТМ «Ласунка», ТОВ « Микулинецькі напої» та «Медіспорт».

Організатори: Асоціація превентивної та антиейджинг медицини м.Київ , Тернопільська міська рада, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Затверджено нову форму декларації податку на прибуток

Вівторок, 23 серпня 2016, 09:09

Тернопільська ОДПІ інформує, що 19 серпня 2016 року набрав чинності наказ Мінфіну України № 585, яким затверджено Зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств.

Зокрема:

* у графі 2 заголовної частини Декларації з’явилося поле для уточнення базового податкового періоду – квартальний або річний;

* в основній частині Декларації підкориговано порядок розрахунку разового авансового внеску з податку на прибуток у розмірі 2/9 податку, нарахованого за три квартали 2016 року (пункт 38 підрозділу 4 розділу ХХ Податкового кодексу України);

* у новій редакції викладено додатки АВ і ЗП до Декларації;

* зазнали змін додатки РІ та ПН до Декларації.

Довідково: Наказ № 585 опубліковано в газеті «Офіційний вісник України» від 19.08.2016 року № 63.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

У Борщеві відкрили травматологічне відділення євро-зразка

Вівторок, 23 серпня 2016, 06:37

В рамках стратегії розвитку Тернопільської області ми плануємо вивести рівень надання медичних послуг на якісно новий щабель - цього року найбільшу увагу приділяємо вторинному та третинному рівням меддопомоги.

Про це заявив Голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час урочистого відкриття травматологічного відділення Борщівської центральної районної комунальної лікарні, яке відбулося 19 серпня 2016 року.

Протягом п’яти останніх років відділення повністю відремонтували та оснастили сучасним медобладнанням. Зокрема провели заміну електричної проводки та встановили освітлення; замінили систему водовідведення, встановили нову сантехніку та енергозберігаючі вікна; здійснили повний ремонт приміщень; палати оснастили ортопедичними ліжками з підйомними механізмами, окрім того для комфорту пацієнтів провели Інтернет та підключили сателітарне телебачення.

Ремонт відділення здійснено за рахунок бюджетних та спонсорських коштів.

«Травматологічне відділення Борщівської районної лікарні – це успішний приклад співпраці держави, волонтерів та бізнесу. Результат цього – новий рівень надання медпослуг жителям Тернопільщини. Такі практики потрібно максимально поширювати. Впевнений, що в недалекій перспективі ми зможемо говорити про те, що в Тернопільській області медицина є якісною і відповідає європейським стандартам», - зазначив Степан Барна.

За його словами, на наступному етапі в Борщівській лікарні запроваджуватимуть енергозберігаючі технології, що дозволить значно заощадити витрати на опалення приміщення.

На сьогоднішній день в травматологічному відділенні є 20 ліжко-місць. Працює 3 лікарі травматологи, які чергують цілодобово, середній та молодший медперсонал складає 12 осіб.

Порушники податкового законодавства сплатили до бюджету майже 2 млн грн штрафів

Понеділок, 22 серпня 2016, 11:42

Протягом січня-липня поточного року підрозділи податкового та митного аудиту Головного управління ДФС у Тернопільській області провели 80 перевірок з питань дотримання вимог валютного законодавства при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності.

Основним порушенням, яке виявили в ході перевірок суб’єктів ЗЕД було недотримання встановлених термінів розрахунків при проведенні експортно-імпортних операцій.

Так, за наслідками перевірок впродовж семи місяців 2016 року донараховано 1977,1 тис. гривень пені за недотримання термінів розрахунків у сфері ЗЕД та штрафних санкцій за порушення валютного законодавства. Впродовж вказаного періоду до Зведеного бюджету України стягнуто 822,8 тисяч гривень, з них у липні - понад 247 тис. грн штрафів.

Станом на перше серпня цього року сума простроченої дебіторської заборгованості по операціях у сфері зовнішньоекономічної діяльності рахується по двадцяти двох суб’єктах господарювання на загальну суму понад 1,5 мільйони дол. США.

 

 

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Сторінка 1090 з 1408

«ПочатокПопередня1081108210831084108510861087108810891090НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер