images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


До Тернополя їде король української денс-музики

Субота, 22 квітня 2017, 00:00

23 квітня у Тернополі стартує серія вечірок сучасної української танцювальної музики. З цієї нагоди, спеціально на відкриття приїде автор перших в Україні патріотичних денс-вечірок «Укротека», найбільш яскравий та бажаний ведучий музичних подій в Україні МС Micik GONIBEZ!

Він може похвалитись двома вищими освітами, 6 преміями від West Night Life Awards, мегапопулярним проектом «STAR’YO» із відомою в Україні лінією Укротека і дружбою із популярними music-інсайдерами.

Отримати популярність хлопцю вдалось практично одразу – він максимально яскраво проявив свою майстерність як ведучий на розігріві популярного українського гурту «DZIDZIO». Відтоді працював на концертах та вечірках за участю таких відомих гуртів та виконавців як БУМБОКС, Потап та Настя Камєнскіх, Моторрола, ATARRI TERROR (Чехія), Флайза, ОТВІНТА, Брем Стокер, D.V.S., СКРЯБІН, ТАРТАК, Dazzle Dreams, Макс Барскіх, Стас Шурінс і навіть ПАВЛО ЗІБРОВ та Андрій Мацевко J

У Тернополі Micik не вперше. Проте, представляє тут уже відому в усій Україні «Укротеку» перший раз.

Запрошує усіх небайдужих до української сучасної танцювальної музики у ніч з 23 на 24 квітня у клуб-ресторан «OPERA», що у РК «MAXIM». Вартість 30 та 50 грн для дівчат і хлопців відповідно.

Замовлення столиків: 067-351-41-01.

https://www.youtube.com/watch?v=PJDO1WTbJ2o https://www.youtube.com/watch?v=iUKbDwPmSq4

 

У системі безоплатної правової допомоги відтепер доступне дистанційне навчання для фахівців, які працюють з клієнтами

П'ятниця, 21 квітня 2017, 06:46

Із 18 квітня 2017 року в системі безоплатної правової допомоги в Україні запроваджено дистанційний навчальний курс «Робота з клієнтом», який розроблено на основі практики надання БПД та реальних потреб у навчанні, досліджених у результаті опитування фахівців місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Курс розроблено насамперед для працівників бюро правової допомоги та відділів правової інформації та консультацій місцевих центрів. Разом із тим, навчання доступне й іншим працівникам системи БПД та усім фахівцям поза системою, які працюють із людьми та/або цікавляться питаннями надання послуг, орієнтованих на потреби клієнтів.


Дистанційний курс «Робота з клієнтом», створений у рамках проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.


Для того, аби стати слухачем курсу, необхідно лише зареєструватися, перейшовши за посиланням http://e-learning.legalaid.gov.ua/
Курс складається з чотирьох модулів:


 Орієнтаційний модуль
 Ефективна комунікація
 Управління емоціями
 Управління стресом


Фахівці в системі безоплатної правової допомоги, які працюють із клієнтами, пройдуть навчальний курс уже до середини червня нинішнього року.


Дистанційний курс є постійно діючим та відкритим для всіх охочих (для нових користувачів потрібна швидка реєстрація за згаданим вище посиланням). У рамках кожного з прослуханих модулів слухач курсу проходитиме низку тестів. А наприкінці, за умови складання всіх тестів – отримає сертифікат.


Розробники навчального курсу переконані – знання, отримані у його рамках, стануть у нагоді усім, хто працює із клієнтами, та удосконалять відповідну роботу.


Бажаємо успіху у проходженні курсу усім слухачам!

Опалення запущено у всіх будівлях та установах Тернополя

П'ятниця, 21 квітня 2017, 05:58

Станом на 10.00 год. 19 квітня опалення запущено у всіх будинках та установах Тернополя.

Як розповідає директор КП «Тернопільтеплокомуненерго» Андрій Чумак, опалення у більшості будинків міста було запущене ще 18 квітня, окрім декількох будинків на вул. Курбаса та тих, які отримують тепло від котельні на вул. Багата, 4. Там виникли технічні проблеми, які вже успішно усунуто.

«Наявність тепла у квартирах залежить від роботи ОСББ чи ЖЕКів, - пояснює Андрій Чумак. – Адже наше підприємство подає опалення лише до будинку, а вже ЖЕКи чи ОСББ (або організація, яка  їх обслуговує) повинні відкрити труби для входу теплової енергії. Якщо ж опалення немає, то можливо виникла інша проблема, як у народі кажуть, «завоздушення». У цих обох випадках тернополянам треба звертатися у ЖЕК або в ОСББ».

 

Los Colorados відсвяткує 10-річчя великим сольним концертом

П'ятниця, 21 квітня 2017, 05:49

22 квітня о 21.00 год. «Los Colorados» відіграє великий сольний виступ, присвячений 10-річчю гурту в тернопільському пабі «Хмільне Щастя».

У програмі головні хіти гурту, які набрали мільйони переглядів на Youtube та принесли «Los Colorados» визнання і популярність у Європі. На відвідувачів очікують сюрпризи, серед яких – нові пісні з майбутнього третього альбому гурту.

Квитки на концерт вже у продажу, прямо зараз купуйте їх в один клік на gastroli.ua/events/5403 або запитуйте в ЦУМі (відділ Konica).

У Тернополі приготують рекордну 400-метрову ковбасу

Четвер, 20 квітня 2017, 11:23

Перший фестиваль локальної їжі та культури «Тернопільська брама» пройде 5-7 травня на Театральному майдані. Він стане гучним початком фестивального сезону у Тернополі, адже організатори хочуть запросити ледь не всю Україну стати свідком встановлення кулінарного рекорду – найдовшої в Україні 400-метрової ковбаси. Яку, до речі, обіцяють роздати всім присутнім безкоштовно.

Тільки представте, що довжина цієї ковбаси буде більшою за найдовший хмарочос Європи. Або як десять 10-поверхових будинків!

«Фестиваль «Тернопільська брама» Тернопіль та місцеві підприємства презентують усій Україні. Тому «Тернопільський м’ясокомбінат» ставить перед собою завдання побити вже існуючий в Україні рекорд з найдовшої копченої ковбаси, щоб наше місто увійшло в гастрономічну історію країни. Плануємо приготувати 400-метрів ковбаси і пригостити цим рекордом усіх гостей фестивалю», - розповідає генеральний директор компанії «Агропродсервіс», ініціатор рекорду Іван Чайківський.

Зафіксують рекорд представники Книги рекордів України.

Генеральний партнер свята – Тернопільський м’ясокомбінат»

 

Сторінка 1062 з 1457

«ПочатокПопередня1061106210631064106510661067106810691070НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер
Банер
Банер