images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


У Тернополі буде оголошено «жовтий» рівень системи оповіщення

Неділя, 04 лютого 2018, 08:16

У зв’язку з несприятливими погодними умовами та сильним снігопадом у суботу, 3 лютого, у Тернополі оголошено «зелений рівень» системи оповіщення. З 19.00 год. у місті буде оголошено «жовтий рівень». Прохання до пішоходів та водїів бути уважними у цей час, адже світлофори з 19.00 год. і до ночі працюватимуть у миготливому режимі.

Комунальники вже розпочали проведення превентивних заходів, зокрема здійснюють попереднє посипання доріг та пішохідних ділянок, а також готуються до ліквідації снігу.

Одночасно нагадуємо підприємствам, які обслуговують житловий фонд, та представникам ОСББ про необхідність забезпечити розчищання та посипання протиожеледною сумішшю прибудинкові території, аби у разі необхідності забезпечити проїзд машин швидкої допомоги тощо.

Прохання до тернополян утриматися від поїздок власним авто, не заважати роботі снігоприбиральної техніки та нагадуємо про заборону залишати свій автотранспорт обабіч проїзних ділянок.

 

У Тернополі завершили будівництво тролейбусної лінії

Субота, 03 лютого 2018, 09:05

У Тернополі завершили будівництво нової тролейбусної лінії, яка сполучатиме вул. Бродівську з існуючою тролейбусною мережею та проходитиме від 6-го магазину до перехрестя вул. Лук’яновича і далі на вул. Промислова.

При сприятливих погодних умовах на вказаній ділянці будуть облаштовані зупинки громадського транспорту та проведено ремонт дорожнього полотна. Після цього лінією розпочнуть курсувати тролейбуси. На цій лінії планується, за згодою мешканців, відкрити двосторонній рух тролейбусів, які з’єднуватимуть масив Східний, центральний ринок та вул. Бродівську.

Окрім цього, нова тролейбусна лінія забезпечить можливість зберегти рух тролейбусів у випадку виникнення будь-яких аварій на вул. Збаразькій.

Нагадаємо, за останні роки у Тернополі збудовано вже шість нових тролейбусних ліній.

Оподаткування лікарських засобів у 2018 році

П'ятниця, 02 лютого 2018, 08:09

Про зміни в оподаткування лікарських засобів проінформувати у Тернопільській ОДПІ. Так, зокрема за ставкою 7 % постачаються на митній території України та ввозяться на митну територію України:

- лікарські засоби, дозволені для виробництва в Україні та внесені до Державного реєстру лікарських засобів;

- медичні вироби, які внесені до Державного реєстру медичної техніки та виробів медичного призначення або відповідають вимогам відповідних технічних регламентів, що підтверджуються документом про відповідність, та дозволені для надання на ринку чи введення  в експлуатацію і застосування в Україні.

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10.


 

Українські кінокомісії згуртувалися в Тернополі

Четвер, 01 лютого 2018, 08:49

31 січня в Центрі Євростудій ТНЕУ підписано Меморандум про співпрацю між кінокомісіями України.

Повідомляє ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ІНФОРМАЦІЙНЕ БЮРО з посиланням на ТЕРНОПІЛЬ СЬОГОДНІ.

Відповідно до Меморандуму задекларовано амбіційний намір створення Асоціації кінокомісій України та її вступ до Європейської асоціації кінокомісій.

Під час практичного семінару «Вектор розвитку кінокомісій України» участь в якому ввзяли участь представники всіх діючих кінококомісій України, засновник Італійської фільмкомісії Фабіо Канепа, режисери та продюсери визначено першочергові кроки майбутньої Асоціації. Тернопільській кінокомісії доручено координувати дії по створенню загальноукраїнської структури. Місія відповідальна і здійсненна.

Відео

Актуально про податок на прибуток

Четвер, 01 лютого 2018, 07:17


У Тернопільській ОДПІ зазначили, що відповідно до змін до Податкового кодексу продовжено термін подання декларації з податку на прибуток підприємств у яких визначений  звітний податковий період квартал – до 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Граничний термін подання річної декларації для платників у яких дохід від будь-якої діяльності за попередній рік перевищив 20 млн грн (квартальний звітний період) та у яких менш як 20 млн грн (річний звітний період) – однаковий до 1.03.2018 року.Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10.

 

Сторінка 968 з 1451

«ПочатокПопередня961962963964965966967968969970НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер