images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


До відома громадян, які перебувають на квартирному обліку

П'ятниця, 01 грудня 2017, 08:41

Інформуємо, що у відповідності з пунктом 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та надання їм жилих приміщень…», щорічно в період з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку.

Для поновлення облікових даних, особам, які перебувають на обліку, необхідно подати в відділ квартирного обліку та нерухомості міської ради (вул. Листопадова, 6, кабінет 24) наступні документи:

1. Довідка Ф-3 з ЖЕКУ.

2. Довідки з місця роботи на дорослих членів сім’ї.

3. Довідки з Тернопільського міського бюро технічної інвентаризації про наявність зареєстрованого права власності щодо всіх зареєстрованих.

 

Графік роботи та прийому громадян:

Понеділок – четвер: 8:00–17:15, п’ятниця: 8:00-16:00;

Обідня перерва: 13:00–14:00.

 

З 1 грудня у Тернополі розпочинається міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez»

Четвер, 30 листопада 2017, 13:50

З 1 по 3 грудня у тернопільському Драмтеатрі відбудеться XII міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez».

Цьогоріч на захід завітають відомі джазові виконавці з Польщі, Данії, Америки, України та Німеччини. Зокрема, «GADT / CHOJNACKI / GRADZIUK Projekt » (POL), «Adam Jarzmik Quintet» (POL), «Michał Martyniuk Trio feat. Jakub Skowronski» (POL), «Debbie Cameron Project» (DK - UA – PL - СА), «Jochen Rueckert Quartet feat. Mark Turner» (USA – DEU), «Mark Tokar Group» ( UKR-POL-USA)

Квитки на фестиваль можна придбати у касі Драмтеатру та у ЦУМі (відділ Konica).

Довідка: «JazzBez» – це транскордонний фестиваль, який відбувається в Польщі і в Україні. Організатори: Тернопільська міська рада та мистецьке об’єднання «Коза».

Депутати внесли зміни до бюджету Тернополя на 2017 рік

Четвер, 30 листопада 2017, 13:50

30 листопада у сесійній залі відбулася позачергова сесія Тернопільської міської ради, під час якої депутати підтримали зміни до бюджету міста на 2017 рік.

«У змінах до бюджету Тернополя на 2017 рік передбачено виділення коштів на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, в тому числі працівникам професійних технічних училищ, виділення коштів на компенсацію витрат за пільгове перевезення окремих категорій тернополян в громадському транспорті,  а  також передбачені кошти для проведення  спортивних та культурних заходів в місті протягом грудня», - розповідає міський голова Сергій Надал.

До слова, також на сесії розглядалося рішення про визнання повноважень депутата Наталі Турецької та внесено зміни до складу постійних комісій міської ради.

 

У Тернополі презентують новорічне шоу «Королівство тіней»

Середа, 29 листопада 2017, 09:05

23 грудня Театр тіней Verba презентуватиме у Драматичному театрі Тернополя новорічне шоу «Королівство тіней». Початок вистав о 13:00 та 19:00 год.

VERBA – це професійний театр тіней з України. Фіналісти 6-ти талант шоу формату «Got Talent» та засновники першого дитячого театру тіней VERBA kids. Список гастрольної географії колективу складають такі країни, як США, Індія, Ірландія, Об’єднані Арабські Емірати, Монако, Ліван, Молдова, Саудівська Аравія, Румунія, Болгарія, Китай та багато інших.

Квитки на новорічне шоу можна придбати у касі Драмтеатру та ЦУМі (від. Коніка). Довідка за телефоном: 096 8892928

Комунальне майно Тернополя продаватимуть через систему Prozorro

Середа, 29 листопада 2017, 09:02

Виконавчий комітет погодив положення про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади Тернополя. Далі процедуру відчуження комунального майна через систему Prozorro.Продажі повинні затвердити на сесії міської ради.

Положення визначає порядок відчуження майна, яке закріплене за комунальними підприємствами (установами, організаціями), їх структурними підрозділами через електронну торгову систему Prozorro.Продажі. Продаж здійснюватиметься на конкурентних засадах на аукціоні за незалежною оцінкою виключно на підставі рішення сесії Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, що Тернопіль став другим містом в Україні, яке приєдналося до системи Prozorro.Продажі, підписавши декларацію про приєднання до системи влітку 2017 року.

 

Сторінка 994 з 1455

«ПочатокПопередня9919929939949959969979989991000НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер