images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Податківці нагадують про терміни

Четвер, 20 липня 2017, 07:20

У Тернопільській ОДПІ інформували, що потрібно зробити, у четвер, 20 липня 2017 року:


Останній день подання:

  • податкової декларації з податку на додану вартість за червень 2017 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному місяцю;

  • декларації акцизного податку за червень 2017 року;

  • податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) за червень 2017 року;

  • податкової декларації з рентної плати за червень 2017 року та розрахунку з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України (Додаток 4 1 до Декларації) за червень 2017 року;

  • звіту про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до фіскальних органів (форма № Д4 (місячна)) за червень 2017 року.


Останній день сплати:

  • авансового внеску з єдиного податку за липень 2017 року платниками, віднесеними до 1 та 2 груп;

  • єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування з доходу за червень 2017 року.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ


 

Виправлення помилок, допущених у відомостях Єдиного державного реєстру

Середа, 19 липня 2017, 07:11

У разі виявлення у відомостях Єдиного державного реєстру помилки (описки, друкарської, граматичної, арифметичної помилки), допущеної суб’єктом державної реєстрації, заявник письмово в паперовій або електронній формі повідомляє про це суб’єкта державної реєстрації, який перевіряє відповідність відомостей Єдиного державного реєстру інформації, що міститься в документах, що стали підставою для внесення цих відомостей. Якщо факт невідповідності підтверджено, суб’єкт державної реєстрації безоплатно виправляє допущену помилку в день надходження повідомлення.

Виправлення помилки у відомостях Єдиного державного реєстру, допущеної не з вини суб’єкта державної реєстрації, здійснюється за плату, розмір якої встановлений Законом.

У разі виявлення суб’єктом державної реєстрації помилки, допущеної у відомостях Єдиного державного реєстру, він в одноденний строк безоплатно виправляє допущену помилку та письмово повідомляє про це заявника.

Виправлення помилок, допущених у відомостях Єдиного державного реєстру внаслідок наявності помилок у документах, на підставі яких були внесені такі відомості, здійснюється після виправлення помилок у зазначених документах.

Виправлення помилок у відомостях Єдиного державного реєстру може здійснюватися також на підставі судового рішення.


Головне територіальне управління юстиції

у Тернопільській області


У Тернополі облаштують 250 індивідуально-теплових пунктів погодного регулювання

Вівторок, 18 липня 2017, 11:32

Індивідуально-теплові пункти (ІТП) погодного регулювання облаштовують у багатоповерхових будинках Тернополя. Реалізовується ця програма за фінансування Світового банку та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

«Завдяки таким ІТП тернополяни отримають цілодобово гарячу воду та належне теплопостачання, відповідно до погодних умов. Також такі ІТП будуть обладнані лічильниками тепла, а це означає, що мешканці будуть платити за теплопостачання пропорційно до квадратних метрів житлової площі, - розповідає очільник Тернополя Сергій Надал. – Загалом проектом передбачено облаштувати 750 індивідуально-теплових пунктів, а цього року плануємо облаштувати майже 250 таких ІТП».

Нагадаємо, що перше ІТП у житловому фонді Тернополя було облаштоване у будинку на вул. Лук’яновича,1. Зараз економія енергоресурсів для цього будинку становить 30-50%. Окрім того, для енергоефективності у місті діє програма термомодернізації житлового фонду на умовах співфінансування від міської ради та мешканців.

 

До уваги мешканців м.Тернополя!

Вівторок, 18 липня 2017, 11:31

Повідомляємо, що у зв’язку із ремонтними роботами, не буде електропостачання у окремих будинках Тернополя, а саме:

  1. 19.07.17р. з 09.00 до 17.00 год. за адресою пр. Злуки 13, 15, 19, 25.


Просимо вибачення за тимчасові незручності!

Автоматизована система оплати за проїзд у Тернополі функціонуватиме за чіткими правилами

Неділя, 16 липня 2017, 07:43

Наприкінці червня на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення «Про затвердження Порядку функціонування та вимог до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Тернополя».

У цьому документі визначаються основні вимоги до функціонування АСОП, основне обладнання та засоби оплати за проїзд. Відтак, електронні картки для оплати за проїзд будуть персоніфіковані (з фото, контактними даними пасажирами, тощо), а також неперсоніфіковані; за типом балансу: на відповідну кількість поїздок або у вигляді електронного гаманця; для одного виду транспорту або єдиний для усіх видів транспорту; з обмеженим терміном дії чи без такого обмеження. Також діятиме персоніфікований електронний квиток «Соціальна картка тернополянина», яка призначена для пасажирів, які користуються пільгою на оплату транспортних послуг та надаватиме доступ до інших муніципальних послуг.

Для зручного користування електронним квитком будуть працювати пункти продажу/поповнення електронних квитків на зупинках громадського транспорту. Також паралельно працюватиме система автоматизованого сповіщення пасажирів та GPS - моніторингу за роботою транспортних засобів у вигляді інформаційних екранів.

Контролери, які працюватимуть на маршрутках, користуватимуться спеціальною електронною карткою та відмічатимуться на валідаторах транспортних засобів для підтвердження виконання функцій.

Планується, що автоматизована система оплати за проїзд у Тернополі запрацює з початку вересня.

 

Сторінка 1033 з 1455

«ПочатокПопередня1031103210331034103510361037103810391040НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер