images/stories/logosait_new.jpg

 

Репортаж


Більше на 22 мільйони гривень

Вівторок, 11 липня 2017, 07:34

Цьогорічні податкові надходження до казни Тернопільського району зросли майже на 33 відсотки. Про це інформував в. о. начальника Тернопільської ОДПІ Сергій Бабій, підсумовуючи роботу інспекції за 6 місяців поточного року.


Він зазначив, що загалом, бюджет Тернопільського району (разом з бюджетами об’єднаних громад ) отримав 86,9 млн грн податків та зборів, що на 21,5 млн грн більше, як за цей же період минулого року.


Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ


 

На острівці «Чайка» укріплюють підпірну стіну

Понеділок, 10 липня 2017, 06:39

Одночасно з реконструкцією входу у парк ім. Т.Шевченка відбувається ремонт підпірної стіни навколо острівця «Чайка» та прилеглої пішохідної доріжки. Зі слів очільника Тернополя, підпірна стіна біля острівця виявилася аварійною, тому розпочаті роботи з її укріплення.

«Підпірну стінку на острівці «Чайка» не ремонтували майже 60 років. Окрім того, вона була зроблена без належної основи та водовідведення, тому, у першу чергу, підрядники розпочали роботи з укріплення цієї стіни, - пояснює Сергій Надал. – Після цього розпочнеться ремонт пішохідної доріжки з облаштуванням велозони та буде оновлено вуличне освітлення».

За умови перевиконання бюджету, друга черга ремонту біля острівця«Чайка» може розпочатися у вересні.

Тернопільські платники отримали понад 24 тисячі адміністративних послуг

Субота, 08 липня 2017, 10:08

Для зручності платників податків в Тернопільській об’єднаній ДПІ функціонує Центр обслуговування платників (ЦОП), фахівці якого надають адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здійснюють прийом звітності та вхідної кореспонденції.


На сьогодні, тут можна отримати 17 видів безоплатних адміністративних послуг.


Так, протягом січня-червня 2017 року фахівцями Центру – надано 24 223 адміністративних послуги.


«Серед тернополян найпопулярнішою адмінпослугою – є отримання картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. За 6 місяців 2017 року видано понад 12 тисяч таких карток», - повідомив начальник управління обслуговування платників Володимир Гузенков.


Також, як зазначив посадовець, фахівцями надано 2 786 витягів з реєстру платників єдиного податку та зареєстровано таким платникам 3 573 книг обліку доходів і витрат. 1 892 підприємців отримали за вказаний період статус платників-«спрощенців».


Суб’єктам господарювання, які мають обов’язок у своїй діяльності використовувати  реєстратори розрахункових операцій, у Центрі обслуговування платників зареєстровано 289 нових РРО та 1805 кних обліку розрахункових операцій.


На виконання поданих заяв, видано 1054 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Нагадуємо, що Центр обслуговування платників знаходиться за адресою: вул. Білецька, 1. Телефон для довідок: 43-46-10.


Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ


 

Учасники АТО з Тернополя отримають майже 300 ділянок під будівництво гаражів

П'ятниця, 07 липня 2017, 09:02

У четвер, 6 липня, у сесійній залі Тернопільської міської ради відбулася Рада підтримки учасників АТО, на якій були присутні представники усіх громадських організацій міста, які об’єднують учасників антитерористичної операції.

Очільник Тернополя Сергій Надал звернувся до присутніх з проханням надати списки учасників АТО, учасників бойових дій, поранених чи сімей загиблих, які, на думку усіх згаданих організацій, мають першочергове право на отримання земельних ділянок під будівництво гаражів.

«Сьогодні є можливість виділити земельну ділянку на майже 300 гаражів для учасників АТО, - пояснює міський голова. – Саме тому було запропоновано спільно громадським визначити, хто буде мати першочергове право на отримання цих земельних ділянок, а міська рада допоможе в оформленні необхідної документації».

Пам’ятний знак Симону Петлюрі облаштують на однойменному бульварі

Четвер, 06 липня 2017, 05:08

Минулого року у Тернополі завершили реконструкцію бульвару Петлюри, де облаштували новий дитячий та спортивний майданчики, пішохідні доріжки та оновили вуличне освітлення. Нещодавно у міську раду звернулася громадська організація «Підприємці Галичини» з проханням встановити на цьому бульварі пам’ятний знак Симону Петлюрі. Відтак, рішення про встановлення пам’ятного знаку було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету.

Пам’ятний знак буде облаштований на стику вулиці 15 Квітня-бульвару С.Петлюри за рахунок коштів підприємців міста. Також за кошти підприємців буде облаштовано фонтан та проведено благоустрій території.

Довідка: Симон Петлюра (1879, Полтава - 1926, Париж) - український державний, військовий та політичний діяч, публіцист, літературний і театральний критик. Організатор українських збройних сил. Член Генерального секретаріату Української Центральної Ради на посаді Генерального секретаря з військових справ, Головний отаман військ Української Народної Республіки (УНР), Голова Директорії УНР.

 

Сторінка 1033 з 1451

«ПочатокПопередня1031103210331034103510361037103810391040НаступнаКінець»
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер