images/stories/logosait_new.jpg

 

Померла найтитулованіша аристократка світу

Померла найтитулованіша аристократка світу

 Найбільш титулована аристократка світу, герцогиня Альба, померла у четвер в іспанському місті Севілья на 89 році життя, передаєУНН.

Повідомляється, що смерть настала після нетривалої хвороби герцогині - у неділю жінка потрапила в реанімацію з дихальною недостатністю через початкову стадію запалення легенів і серцевою аритмією. Там вона перебувала до вечора вівторка, коли була переведена на домашнє лікування, однак у четвер її серце зупинилося.

Альба Марія дель Росаріо Каєтана Альфонса Вікторія Євгенія Франциска Фітц-Джеймс Стюарт і Сільва, широко відома як герцогиня Альба, мала близько 50 титулів та походила з одного із найстаріших родів Іспанії і, як свідчать наближені до неї особи, мала більше впливу, ніж королівська сім’я країни. Окрім титулів, герцогиня Альба була відома як одна із найбагатших представниць європейської аристократії, чиї статки сягали близько 3,5 млрд євро, а також як активна громадська діячка та благодійниця.

Герцогиня Альба три рази виходила заміж – останній раз у 2011 році за держслужбовця Альфонсо Діаса, який був на 24 роки молодший за неї. За умовами шлюбу, вона попередньо віддала у спадщину нащадкам усі свої гроші, як того вимагали представники сімейства Альба.

Джерело: УНН
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер