images/stories/logosait_new.jpg

 

Внаслідок потрапляння снарядів у Донецьку зруйновано ряд будинків

Минулої доби, внаслідок попадання снарядів і подальшого загоряння, в Київському та Куйбишевському районах Донецька зруйновано ряд будинків, передає УНН з посиланням на прес-службу міськради.

Повідомляється, що зруйновані будинки за наступними адресами: вул. Злітна 61, вул. Стратонавтів 125 д, 216, вул. Морозова 25, 27. Повністю знищено будинок №13 по вул.Морозова.

Водночас, зазначається, що ніч з 20 на 21 листопада відбулася без активних бойових дій.

"Станом на 11.00 в Донецьку спокійна обстановка, повідомлення від жителів про пригоди в районах міста не надходять", - йдеться у повідомленні.

Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі. Аварійно - ремонтні бригади продовжують вести роботи з ремонту та заміни ліній електропередачі та електрообладнання, пошкоджених в результаті бойових дій.

Частково залишаються знеструмленими: селище Трудовська, приватний сектор селища Жовтневий, Ворошиловський і Київський райони міста.

Громадський транспорт вийшов на автомагістралі в повному обсязі.

Як повідомлялося, за минулу добу терористи на полишали спроб розхитати оборону сил АТО. Протягом доби терористи майже 40 раз обстріляли позиції українських військових.

Загалом, упродовж доби надійшла інформація про загибель 2 та поранення 4 цивільних осіб.

 

Джерело: УНН
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер