images/stories/logosait_new.jpg

 

Опубліковано рейтинг "кнопкодавства" у Раді за перше півріччя

Опубліковано рейтинг  кнопкодавства  у Раді за перше півріччя
Фото: Корреспондент.net
Депутати продовжують голосувати за відсутніх на засіданні

Рейтинг "кнопкодавів" очолив Народний фронт.

За півроку роботи Верховної Ради зафіксовано 36 випадків так званого "кнопкодавства" з боку народних депутатів. Про це йдеться в дослідженні руху "Чесно", опублікованому на сайті організації.

Повідомляється, що за півроку роботи українського парламенту рейтинг депутатів-кнопкодавів очолила фракція "Народний фронт". Ще 9 депутатів помічені в 10 випадках подібного голосування.

Далі в рейтингу йде депутатська група "Відродження", яка допустила 16 випадків "кнопкодавства" з боку 8 депутатів. Відповідно в БПП, Радикальній партії і Опозиційному блоці виявлені по 2 таких випадки, ще 1 випадок зафіксований з боку позафракційних нардепів.




Як раніше повідомляв Кореспондент.net, заступника голови фракції Народний фронт, голову комітету під питань оборони і нацбезпеки Сергія Пашинського під час пленарного засідання викрили в кнопкодавстві.

Раніше нардеп від "Народного фронту" Тетяна Чорновол також була помічена під час голосування за іншого нардепа. Сама вона заявила, що хотіла таким чиномпродемонструвати свій протест.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер