images/stories/logosait_new.jpg

 

СБУ виявила три схованки зброї у зоні АТО

У районі АТО співробітники Служби безпеки України та міліції виявили три схрони зі зброєю.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, один зі схронів виявили у Мар’їнці Донецької області в одному з недобудованих будинків.

"Зловмисники приховали два гранатомети, три ручні гранати із запалами, та майже тисячу набоїв різного калібру", - повідомили в СБУ.

Ще одну схованку правоохоронці виявили на околиці Артемівська Донецької області, неподалік кладовища. Звідти вилучено три гранатомети, протитанкову міну, чотири гранати із запалами та короб з набоями калібру 7,62 мм.

Окрім того на території дачного кооперативу в селищі Підгорівка Старобільського району Луганської області у підвальному приміщенні напівзруйнованого будинку було виявлено цілий арсенал зброї.

"Дев’ять гранатометів РПГ-22 та РПГ-26, три боєприпаси до гранатомета РПГ-7, 13 гранат – Ф-1 та РГД із запалами, а також 7 тисяч набоїв різного калібру", - зазначили в СБУ.

Фото - прес-центру СБУ

Встановлюються особи, причетні до облаштування схронів, з’ясовується  походження вилученої зброї та боєприпасів, здійснюються заходи для виявлення  інших можливих місць їх прихованого зберігання.

Українська правда

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер