images/stories/logosait_new.jpg

 

Кримський пес четвертий місяць чекає на загиблу під час повені господиню

Місцеві жителі підгодовують Мухтара і намагаються забрати від зруйнованого будинку, але пес вперто залишається на місці.

У Кримську Краснодарського краю Росії живе пес, який щодня на одному і тому ж місці чекає свою господиню, яка загинула під час літньої повені.

Будинок на вулиці Троїцькій звалився чотири місяці тому, коли величезні потоки води хлинули на місто. Потоп зруйнував стіни, розвернув паркан і знищив ділянку.

У воді загинула і господиня будинку. Після фатальної ночі тут залишився тільки пес Мухтар. Чотири місяці пес сторожує те, що залишилося від будинку. За словами сусідів, Мухтар поводиться спокійно: ні на кого не гавкає, не кидається, та й за межі своїх володінь не виходить.

Звістка про кримського Хатіко рознеслася по всьому місту. Кожен день місцеві жителі приносять йому їжу. У Мухтара вже з'явилися постійні відвідувачі - мешканка Кримська Вікторія Бузько приходить до нього кожен день. І кожен день думає, як допомогти собаці пережити зиму.

"Дуже хочеться, щоб хтось посприяв і хоча б йому будочку поставив. Щоб він міг перезимувати нормально. Якщо, звичайно, ніхто не захоче собі його взяти додому. Собачка дуже гарна", - говорить Вікторія Бузько.

Вікторія сама намагалася забрати пса до себе додому. Але Мухтар в руки так просто не дається і свого будинку не залишає.

Хоча чекати йому вже ні на кого, схоже, відступати Мухтар не має наміру. До людей близько він не підходить, а їсть тільки коли нікого немає поруч. Він завжди насторожі, кажуть сусіди. При цьому вони сподіваються, що Мухтар зможе знайти нового господаря.

ТСН 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер