images/stories/logosait_new.jpg

 

Міносвіти оприлюднило тести, за якими буде моніторити знання учнів

До моніторингу готуйсь Фото: ru.osvita.ua

До моніторингу готуйсь
Фото: ru.osvita.ua

З 12 листопада до 12 грудня 2013 року в Україні перевірятимуть знання учнів 5-х та 10-х класів шкіл усіх типів і форм власності. Про це йдеться у повідомленніна сайті Міносвіти.

Водночас, на сайті МОН опубліковано тестові завдання для моніторингу учнів.

“Структура, обсяг та інші параметри тестових завдань визначено на основі вимог до загальноосвітньої підготовки учнів відповідно до чинних навчальних програм для початкової і основної школи з урахуванням відповідного для цього часу – 45 хвилин”, йдеться на сайті.

Кожен збірник завдань для проведення моніторингу містить 10 варіантів тестів, кожен з яких складається із завдань, які відрізняються складністю та формою. Кожен учень виконуватиме один варіант тестів та заповнюватиме бланк відповідей.

Правильні відповіді до завдань тестів з відповідних навчальних предметів будуть розміщені на веб-сайтах МОН, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти і Національної академії педагогічних наук України після завершення заходу.

Оцінки за моніторинг у класні журнали не виставлятимуться, оскільки оцінювання моніторингу здійснюватиметься за рівнями навчальних досягнень учнів, але інформація про результати моніторингу кожного учня з усіх навчальних предметів буде до відома його батьків або осіб, які їх замінюють.

7 Днів

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер