images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі оновили вуличне освітлення

Вісім нових вуличних ліхтарів нещодавно обладнали у сквері на вулиці В’ячеслава Чорновола. За словами директора комунального підприємства «Тернопільміськсвітло» Олега Лехіцького, на цьому сквері до 14 листопада додатково встановлять ще один ліхтар біля фонтану «Кульбаба», висотою 6 метрів, який буде освітлювати дану територію.

«Більше 15 років даний сквер не освітлювався належним чином. Тому ми вирішили цього року встановити тут нові ліхтарі, які гармонійно вписалися в архітектурний ансамбль старовинної вулиці, - кажуть у міській раді. – Враховуючи тенденцію до ефективного використання електроенергії, нові ліхтарі світлодіодні, виробництва тернопільської корпорації «Ватра».

Станом на сьогодні, згідно титульного списку капітального ремонту вуличного освітлення, роботи проведені практично на усіх об’єктах, таких як мікрорайон «Пронятин», вул. Загребельної, Сагайдачного, Сонячної та інших.

«Наразі ми провели роботи майже на усіх об’єктах, які були затверджені у списку, окрім двох вулиць – Чернівецька та Микулинецька-бічна, - розповідає директор КП «Тернопільміськсвітло» Олег Лехіцький. – До кінця цього року ми проведемо роботи на вулиці Чернівецькій, а от на Микулинецькій-бічній, через наявність у землі великої кількості комунікацій, виконувати роботи будемо уже наступного року».

Міська рада

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер